Nieuw

Damascus Regaining Control Over Manbij is Step to Stabilise Crisis – Tehran

Earlier in the day, the Syrian Arab Army announced that government forces had raised the country’s flag in the city, while the Kurdish YPG units had left Manbij in order to fight against the Daesh* terrorist group to the east of the Euphrates.

“The Islamic Republic of Iran, stressing the need to respect the sovereignty and territorial integrity of Syria, considers the raising of the Syrian national flag in the city of Manbij to be an important step in strengthening the Syrian government’s authority over the entire country and a new step to resolving the internal crisis. Iran welcomes this step”, Iranian Foreign Ministry spokesman Bahram Qassemi stated Sunday, commenting on the situation in Syria.

Sputnik >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s