Nieuw

Cokesmokkelaars blijken zoons van Marokkaans raadslid in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom streetview

Twee broers die zijn veroordeeld wegens cokesmokkel, blijken zoons te zijn van een sociaal democratisch gemeenteraadslid in Bergen op Zoom.

Nasser (25) en Bilal (29) kregen ieder ruim vier jaar gevangenisstraf omdat ze sporttassen met cocaïne hadden verstopt onder een goederentrein op station Lage Zwaluwe, zo schrijft Omroep Brabant.

En de Telegraaf heeft bij nader inzien de achternaam van het raadslid verwijderd.

Hier stond het er nog, en nu is het weg. En de foto hebben ze ook weggehaald en is nu vervangen door een streetview van Bergen op Zoom (zie headerfoto). Waarom zouden ze dat toch doen ?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Cokesmokkelaars blijken zoons van Marokkaans raadslid in Bergen op Zoom

 1. antiislamnu // december 28, 2018 om 21:49 //

  Media censuur door dictators van de e.u maak geregeld mee dat er zomaar een paar video’s uit mijn bibliotheek op YouTube zijn verwijderd deze hadden niets te doen met racisme of haat zaaien.
  Nieuwe beleid sinds marakechpackt is nog meer cencuur nodig om asielparasieten gunstiger te promoten nog even en opsporing verzocht wordt ook afgeschaft.

  Like

 2. trebor2110 // december 28, 2018 om 22:58 //

  als je video,s of texten wil opslaan , neem ze eerst op met je camera of telefoon en zet ze dan opnieuw op het net .
  Net als van de tv filmen het beeld zal iets minder zijn maar ze kunnen het je niet meer afpakken

  Like

 3. Het is levensgevaarlijk marokkanen of turken op bepaalde posities te plaatsen want ze hebben allemaal direct of indirect criminele familie en/of vrienden, zo heeft bv elatik een criminele broer, die ook nog een keer lid kunnen zijn van internationale criminele organisaties die vandaag de dag miljarden verdienen aan oa coke en dat terwijl de organisaties die ons en NL moeten beschermen kapot bezuinigd worden, dus al zouden ze willen. Dat komt mede omdat die gemeenschappen in NL relatief klein zijn, zoals bv een dorp, iedereen kent elkaar direct of indirect. Om marcouch en aboutaleb burgemeester te maken is onbegrijpelijk oa omdat ze ook nog een keer een adviserende rol in marokko hebben. Maar ja het lijkt er sterk op dat het bewust gedaan wordt, alles zoals we het kennen moet kapot met waarschijnlijk de illusie dat uit de dan ontstane chaos iets beters gecreëerd kan worden, of het is gewoon puur duivels.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s