Nieuw

Asielzoeker was op jacht naar een kind om te verkrachten – veroordeeld voor wrede verkrachting van 9-jarig Zweeds meisje 

De asielzoeker was op jacht naar een meisje of een kind om te verkrachten

Foto: Kat Jayne/Creative Commons

De dertigjarige Libiër die eerder dit jaar werd beschuldigd van wrede verkrachting van een negenjarig meisje in Malmö, is vandaag door de districtsrechtbank veroordeeld voor grove kinderverkrachting. De straf is zes jaar gevangenisstraf en uitzetting, maar niet voor het leven, na vijftien jaar is de pedofiele verkrachter weer welkom.

Eind oktober werd het negenjarige meisje op een toilet in Malmö ernstig verkracht.

Begin december werd de 30-jarige Libiër voor deze misdaad aangeklaagd.

Zo schreef de officier in de tenlastelegging:

“Hij heeft de aanklaagster [het 9-jarige meisje] meegelokt in een toilet die hij vervolgens op slot deed, haar op de grond geworsteld, haar met open hand in het gezicht geslagen, trok haar kleren van haar onderlichaam en hield haar been vast. Daarna heeft hij haar keel zodanig vastgegrepen dat ze pijn voelde, heeft bloeduitstortingen op haar hals veroorzaakt en kreeg ademhalingsproblemen. Hij dreigde haar te slaan als ze niet ophield met schreeuwen”.

Het rechtsgeding beschrijft dat het meisje als gevolg van de seksuele handelingen bloedingen in haar vagina en anus had.

Vandaag werd de Libiër, die in de Zweedse mainstream media als “vader van jonge kinderen” genoemd wordt, gevonnist voor de misdaad. Hij heeft zijn misdrijf bekend.

Volgens de rechtbank blijkt uit de bekentenis van de man dat hij de actuele dag in het betreffende gebied was geweest “om een meisje te zoeken om te verkrachten, dat het hem niet kon schelen in het geval het meisje een kind was, dat hij een vaginale geslachtsgemeenschap met haar wilde hebben en dat hij haar daarom, tijdens de aanval, tegen haar zei haar benen te openen”, zoals in de uitspraak staat.

Volgens het rapport van de Migratiedienst is de man, die staatsburger van Libië is, sinds november 2010 met een permanente verblijfsvergunning in Zweden. Hij heeft drie minderjarige kinderen in Zweden en is al meerdere malen veroordeeld voor geweld en mishandeling, maar zonder te worden gedeporteerd.

De straf werd zes jaar gevangenisstraf en 15 jaar uitzetting uit het land. De man moet ook een schadevergoeding van 17.000 euro betalen aan het meisje.

In de uitspraak staat dat de man niet eerder dan 28 december 2033 naar Zweden kan terugkeren.

De asielzoeker werd ook veroordeeld voor geringe mishandelingen, twee gevallen van seksueel geweld, diefstal, kleine drugsovertredingen en schendingen van de messen-wetgeving.

De mening van de hoofdofficier van justitie in de rechtszaak was anders in die zin dat hij de criminele kinderverkrachter een gevangenisstraf van vijf jaar wilde opleggen. Dit op grond  van het feit dat de man zichzelf aan de politie had aangeven. “In tegenstelling tot de meerderheid bedoel ik dat het feit dat de dader zichzelf vrijwillig heeft aangegeven een reden voor strafvermindering is”, benadrukte hij.

Bron:

Mohammed döms för brutal våldtäkt mot 9-årig flicka – men slipper livstids utvisning

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7524 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Asielzoeker was op jacht naar een kind om te verkrachten – veroordeeld voor wrede verkrachting van 9-jarig Zweeds meisje 

 1. Jack vanderVeen // december 29, 2018 om 00:11 //

  Ik lees niet van wat hij mogelijk thuis allemaal voor pedo-activiteeten heeft uitgevreten.
  Een ding zeker: zijn vrouw en kinderen zullen wel blij zijn om die smeerlap na uitzitten van 6jaar gevangenisstraf en 15jaar verwijdering, pas weer te hoeven terug zien of niet.
  En hoofdofficier van justitie heeft nog medeleven ook met die smeerlap. Ik wist niet dat Demmink in Zweden ook invloed heeft bij justitie.

  Liked by 2 people

 2. Eigen volk eerst // december 29, 2018 om 10:02 //

  Precies! Als de VIEZERIK dit vreemde kinderen aan doet wat doet hij met zijn eigen kinderen? Ik hoop dat zijn vrouw zo wijs is haar kinderen te behoeden voor deze verkrachter en gaat scheiden. Naam verandert en wegwezen. Zijn kinderen en alle andere kinderen zijn veel beter af zonder hem. Waarom mag deze verkrachter na 15 jaar weer Zweedse kinderen verkrachten? Ik kan er met de pet niet bij dat dit rechtspraak is……

  Like

 3. Ik lees een kapot kinderleven dat nooit meer de spontaniteit zal terugvinden, in het gunstigste geval, ouders die zichzelf nooit meer in de spiegel kunnen aankijken omdat ze ergens gefaald hebben in de bescherming van hun kind, een broertje of zusje dat ook een tik meekrijgt en oma’s en opa’s die ook een niet bestelde stressfactor erbij hebben gekregen….

  Dit is kort de rij dominostenen die een vies stuk allachtoon afval heeft omgegooid omdat het gedrocht ergens zijn trieste “mannelijkheid” in wilde stoppen… Een nekschot en de bulldozer erover, en meer moet het niet zijn. Nou ja, die politici die ze hebben binnengehaald, als duo vulling voor het gat waar stront zoals deze “asiel” zoeker in zou moeten.
  Nu gaat men tonnen besteden aan het voeren, onderhouden en logeren van het ding, en alle andere kosten. Daar had de familie van het meisje goede hulp voor kunnen krijgen…maar op die hoek word bezuinigd en gekort…..ik snap niet hoe politici zichzelf nog kunnen zien en dit importeren van verkrachtend en moordend “goud” kunnen goedpraten en beschermen zonder te walgen van het eigen gedrag….ik snap het echt niet.

  Laten we heel goed de namen en adressen noteren van hen die dit hebben veroorzaakt, en laat het overal gekend zijn bij wie en waar je moet zijn om verantwoording te halen…..er is geen excuus mogelijk om dit soort verraad goed te praten, GEEN ENKEL !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s