Nieuw

Voormalige Mossad-chef wil bankmacht gebruiken voor controle over sociale media

Tijdens een elektronicabeurs in Tel Aviv sprak de voormalige Mossad-chef Tamir Pardo over het belang van globalistische krachten die de sociale media moeten controleren om “nepnieuws” te bestrijden. “Stel je voor dat elke online rekening gekoppeld moet zijn aan een bankrekening. We kunnen de bankrekeningen controleren”, zei de voormalige spionagebaas.

(((Tamir Pardo))), die tussen 2011 en 2016 de beruchte Israëlische veiligheidsdienst Mossad leidde, sprak onlangs tijdens een elektronicabeurs in Tel Aviv over de “Internetdreiging tegen Democratieën”.

Pardo benadrukte vooral de sociale media als een bedreiging, die hij duidelijk als problematisch ziet omdat deze niet onder de controle staan ​​van een centraal globalistisch orgaan. Volgens Pardo zijn sociale media te vergelijken met de nucleaire dreiging tijdens de Koude Oorlog.

– Toen werd het IAEA opgericht om de verspreiding te voorkomen. Het succes was niet volledig, maar zonder deze inspanning zouden we hier vandaag nauwelijks aanwezig zijn. We moeten nu een soortgelijk internationaal orgaan oprichten om gezamenlijk de strijd aan te binden tegen bots en nepnieuws, zei hij.

Een maatregel die Pardo noemde was het koppelen van accounts op sociale media aan bankrekeningen, omdat deze onder “hun” controle staan.

– Stel je voor dat elke online account gekoppeld moet zijn aan een bankrekening. We kunnen bankrekeningen controleren. Alleen dit zou de werkzaamheden van de saboteurs enorm bemoeilijken.

Tijdens de toespraak werd Rusland als de grootste boosdoener in het drama aangewezen, en volgens Pardo is het “duidelijk” dat bijvoorbeeld bij de laatste Amerikaanse presidentsverkiezingen met “tienduizenden bot-berichten” op de sociale media de verkiezingen in het voordeel voor Donald Trump werden beïnvloed.

– Maar hun activiteiten wijzen niet op enig gezond verstand. Ze laten meestal sporen na die het voor ons mogelijk maakten om twee en twee samen op te tellen, beweerde hij.

Pardo wordt geciteerd door het globalistische en Joodse dagblad DN, die in het commentaarveld wordt bekritiseerd voor het kritiekloos reproduceren van de verklaringen van een voormalige Mossad-baas over Rusland.

“Denkt DN dat Mossad (in tegenstelling tot Russische belangen) een neutrale ‘bron’ is? Iedereen met een beetje hersens wordt achterdochtig als een veiligheidsdienst suggereert dat elke Facebook-account gekoppeld moet kunnen worden aan een bankrekening, sorry DN maar jullie zijn niet geloofwaardig”, schrijft bijvoorbeeld een lezer.

Bron:

Mossadchef efterlyser internationellt organ mot botar och falska nyheter

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.071 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7470 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Voormalige Mossad-chef wil bankmacht gebruiken voor controle over sociale media

  1. Ja, en wanneer je dan te rechts reageert, blokkeren ze je bankrekening.
    Zo kan men de vrijheid op meningsuiting drastisch beperken.
    Blijf maar van Fenixx af, of ik ga boos worden. O

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s