Nieuw

‘Sea-Watch 3’ kan zijn 32 “gereddenen” niet kwijt

Sea-Watch 3. Bron: Facebook

De ‘Sea-Watch 3’, het schip van het zelfverklaarde dubieuze civiele zeereddingsinitiatief “Sea-Watch” in Berlijn, heeft kort voor kerst voor de Libische kust 32 mensen “gered”. Maar de “redders” blijven met hun “gereddenen” zitten, omdat geen enkel land hen binnenlaat.

Daar hadden luitjes van “Sea-Watch”, een van de zelfbenoemde dubieuze “civiele reddingsacties op zee” in Berlijn, niet op gerekend. Kort voor Kerstmis koerste het onder Nederlandse vlag varende schip “Sea-Watch 3” voor de Libische kust rond en nam 32 mensen in nood op zee op. Deze mensen zouden rechtstreeks naar de EU moeten worden vervoerd, maar de landen van bestemming Italië en Malta bedankten voor de eer en sloegen het aanbod af, hun havens blijven gesloten voor zowel het schip als de “gereddenen”.

Nu koerst de kotter kriskras over de Middellandse Zee en weet niet waar hij met zijn migranten naartoe moet gaan. Mocht het schip ondanks een verbod toch een haven in Italië of Malta aandoen, dan hebben de autoriteiten van beide landen al aangekondigd dat het schip in beslag zal worden genomen, dat de bemanning zal worden gearresteerd en voor mensensmokkelactiviteiten zal worden aangeklaagd.

Uiteraard willen de “redders” dat niet. Ze hopen nu dat ze in Algeciras in Spanje kunnen aanmeren. De huidige links georiënteerde Spaanse regering heeft duidelijk gemaakt dat zij niet zal weigeren de “Sea-Watch 3” te laten aanleggen. Het ziet er echter naar uit dat Spanje dan met deze 32 migranten zal blijven zitten. Tot nu toe heeft geen enkel ander EU-land ermee ingestemd om ook maar één van deze personen toe te laten.

Bron:

»Sea-Watch 3« wird 32 »Gerettete« nicht los

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on ‘Sea-Watch 3’ kan zijn 32 “gereddenen” niet kwijt

 1. Rini Stegeman // december 27, 2018 om 14:26 //

  hahahaha, net zulke gekken als WIJ GAAN ZE HALEN…………GEWOON LEKKER LATEN DOBBEREN…..

  Liked by 1 persoon

 2. Tja,…’gereddenen’, ‘vluchteling’, ‘migrant’, ‘klimaat- of oorlogsslachtoffer, etc.enz. zijn niet bepaald de begrippen waar je vandaag de dag nog ‘volle zalen mee trekt’,… laat staan dat er nog een hond staat te trappelen om dit gespuis te verwelkomen.

  ‘Aliens’ misschien……..??!

  Liked by 2 people

 3. Je laat ook geen ratten in je huis. Die roestbak met parasieten en ziektes kan het best in quarantaine op de zeebodem

  Liked by 2 people

 4. restjes ankerketting opmaken..

  Liked by 1 persoon

 5. Dat de lieve goedmensen daar hun verstekelingen in huis nemen.
  Daarna kunnen ze terugkeren om er nog 32 op te pikken.
  Ook voor thuis, gezellige negerkopjes voor het haardvuur.
  MAAR LAAT ONS GERUST!

  Liked by 1 persoon

 6. Ach er zullen best wel weer regeringen zijn die ze op gaan vangen. Ik zou zeggen stuur ze naar het Vatcaan. De paus wilt zich graag over hen ontfermen. Misschien zit er nog een Jihadstrijder tussen.

  Liked by 1 persoon

 7. @Allen Breng ze terug naar waar ze aan boord gestapt zijn. Schip blijkt onder Nederlandse vlag te varen. Hoe kan dat voorkomen worden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s