Nieuw

Noren woedend op hun premier voor het ‘negeren’ van de jihadmoord op hun landgenoten in Marokko

Maren Ueland - Privéfoto

Het maakt niet uit wat de Noorse premier Erna Solberg tegenwoordig op Facebook publiceert, de commentaren zijn negatief. Mensen argumenteren dat de ondertekening van het VN-migratiepact in Marrakech een steek in de rug van de natie was.

Ze razen ook tegen Solberg’s mediabeleid met betrekking tot de moord op Maren Ueland, die volgens hen een pure jihad-slachting was, schrijft het nieuwsportaal Voice of Europe.

“Een premier die haar eigen volk negeert, die totaal afwezig is wanneer een jong Noors meisje op de meest beestachtige manier wordt vermoord. En die ervoor koos om geen vinger uit te steken om haar volk te beveiligen op een moment dat we eigenlijk een staatsman nodig hadden, en verdienden, die haar land en volk, en hun veiligheid op de eerste plaats zet”, schrijft een persoon.

“5 landen stemden tegen het Marrakech-akkoord en 12 onthielden zich van stemming, waarom heeft Noorwegen zich niet op zijn minst van stemming onthouden, wanneer de bevolking duidelijk nee zegt tegen dit akkoord! Wat voor soort “leider” bent u?”, schrijft een ander.

De executie van Maren Ueland in het Atlasgebergte heeft de Noren diep geschokt:

“Serieus gesproken Erna, kan ik alleen maar zeggen dat u zich diep moet schamen – twee dagen na de goedkeuring van de overeenkomst van Marrakech werden twee meisjes op de meest macabere manier vermoord – vijf mijl van Marrakech vandaan. Een video over de moorden kan worden gedownload. Het is niet meer dan redelijk dat u er naar kijkt en in de volledige publiciteit terugkomt met uw reactie”.

Onlangs heeft de minister-president een kerstgroet geplaatst:

“Kerstmis is een geweldige tijd voor tradities. Een traditie waar ik dol op ben, is het schrijven van kerstkaarten. Als minister-president zullen het er veel zijn. Gaat u dit jaar kerstkaarten versturen?”, schreef ze.

“Een kersttraditie Erna, is dat je de belangen van de Noren en de verzorgingsstaat beschermt. Maar jij absoluut niet! Jij ziet de mensen in dit land over het hoofd! Velen zijn ziek van jou en je veinzerij”, aldus een antwoord.

Om te stellen dat de woede in de bevolking kookt, is niet overdreven. Mensen vinden dat de eigen belangen van de natie genegeerd worden, terwijl protesten tegen geweld in naam van de islam tot zwijgen worden gebracht.

Bron:

Norwegians furious at their PM for ‘ignoring’ jihad murder of fellow citizen in Morocco

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Noren woedend op hun premier voor het ‘negeren’ van de jihadmoord op hun landgenoten in Marokko

 1. Ik roep al een paar jaar ‘Het Grote Verraad’ en dat is ook hier van toepassing. Het is echt ongelofelijk, het neemt echt hele extreme vormen aan.

  Liked by 3 people

 2. Maakt u niet uit mevrouw Solberg het schrijven van uw K.T kerstkaarten is belangrijker dan de vreselijke moord op 1 van uw land genoten,walgelijk wijf, wacht maar tot u op de grond ligt te rollen terwijl ze met een bot verroest mes uw hoofd van uw romp snijden

  Liked by 3 people

 3. Von Puffelen // december 27, 2018 om 19:38 //

  Die premier lult ook alleen maar wat door d’r handlers ingefluisterd wordt, doen ze trouwens vrijwel allemaal.

  Liked by 2 people

 4. Totaal geen voeling met de realiteit ,woont dus ook in een ivoren toren ,kijk naar het gezicht van de meid die haar leven op gruwelijke wijze is verloren ,kijk goed in haar ogen …en bedenk hoe laf je moet zijn om te ontkennen dat het je iets doet, voel je ongenoegen en laat het reflecteren op allen ,vergeet polcor denken….leer denken als welwillende mens , Wraak mogen we niet koesteren maar gerechtigheid wel …..wanneer komt er gerechtigheid voor het gezicht dat nooit meer deze lach zal ten toon spreiden?????

  Like

 5. Ach, wij hebben lapzwans en co en die negeren ook al ons protesten en al ons geblaat….wil je gehoord worden door de politici? Als praten hielp en luisteren een morele verplichting dan was alles al lange tijd geleden opgelost. Wil je gehoord worden, trek ze dan aan hun ballen naar je toe, spijker de oren ergens op vast en dan kun je een luisterend ook krijgen…zonder geweld is er geen recht en geen democratie, waarom zouden ze ook…..

  Like

 6. Vrouwen in de politiek, ik blijf het een vreemd verschijnsel vinden.

  Liked by 1 persoon

 7. ieznogoedh // december 28, 2018 om 09:27 //

  “op een moment dat we eigenlijk een staatsman nodig hadden”
  Dan hadden ze een staatsman moeten kiezen. Niet een of andere truttebol.

  Like

 8. Vertaal die woede dan door problemen aan te pakken, en die niksnut af te zetten.

  Like

 9. Solberg behoort dus ook tot de Illuminati net als velen hooggeplaatsten en Politici in dit land.
  De Noren hebben hun moord en het tekenen in Marrakesch en wij hebben MH17,de 30iljard die uit het gasveld zijn gehaald in Groningen en er 0,000000 naar de Groniningers gaat voor de PUINHOOP die de NAM EN SHELL hebben achter gelaten net als in NIGERIA en het geld gaat naar ongenode Inboorlingen ,EU en andere duistere transacties en weggeef acties.
  Mensen stem op alles maar niet op de VVD En redt U zelf en Nederland en al die VUNZIGE Partijen met die Nietsnuttende Zakkenvullers moeten verboden worden per direct.stem op de OPPOSITIE als het maar geen PvdA of Denk is.

  Liked by 1 persoon

 10. Nou, behalve VVD zou ik ook niet op Groen Links, Christen Unie, D66, PvdA of SP stemmen als je deze puinhopen wilt laten voortduren. Mijn stemadvies zou zijn (in volgorde van het landsbelang): PVV, FVD, Henk Krol, dan een hele tijd niks en dan CDA of SGP.

  Kort gezegd: stem Conservatief en zeker niet Progressief als je van Nederland houdt.

  Like

 11. @Stef. Ja aan die ruttes, klavers en pechthold’s hebben we ook zoveel gehad tot nu toe. Ik ga voor Wilders!

  Like

 12. @Gekloot. Ik ga ook voor Wilders. Ik vergat er in het rijtje hier boven nog 1. Op ‘Denk’ moet je zeker niet stemmen.

  Like

 13. Jack vanderVeen // december 28, 2018 om 20:16 //

  Nog erger: zelfs Hollanders in Noorwegen keuren het af wanneer men het onderwerp van de moorden op die meisjes/jonge vrouwen aankaart en evt. bekrachtigt met een ludiek filmpje.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Noren woedend op hun premier voor het ‘negeren’ van de jihadmoord op hun landgenoten in Marokko | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s