Nieuw

Moslima-vluchteling zegt dat zij het recht heeft om geld van Australiërs te stelen

Een moslima-vluchteling eist dat immigranten mogen stelen, plunderen en Australiërs beroven omdat de gratis uitkeringen en subsidies niet genoeg zijn.

Australië accepteert vluchtelingen en immigranten die beweren dat ze “oorlogen ontvluchten” met open armen. Dus waarom staan zij zich toe om misdaden tegen de mensen te begaan die hen huisvesten?

Ze bijten de hand die hen voedt.

Australië heeft een van de zwaarste immigratiebeleidslijnen ter wereld. Elke vluchteling wordt gedeporteerd die illegaal per boot is aangekomen en verboden om Australië binnen te komen.

Onlangs ontdekte Australië dat moslims die uit Iran waren “gevlucht” nepvluchtelingen zijn, nadat de immigratieautoriteiten hen hadden betrapt op terugkeer naar Iran voor vakantie en zelfs om te trouwen.

Kijk naar de immigratiecrisis in Europa, miljoenen immigranten uit heel Azië, Afrika en het Midden-Oosten gebruikten de oorlog in Syrië om Europa als “vluchtelingen” binnen te vallen. Oostenrijk probeert nu de EU ertoe te bewegen het immigratiebeleid van Australië over te nemen.

In de afgelopen jaren heeft Duitsland alleen al meer dan 2 miljoen illegale immigranten ontvangen die beweerden “vluchtelingen” te zijn.

De Europese economie kan geen sociale uitkeringen verstrekken aan miljoenen werkloze migranten.

Oost-Europese landen als Oostenrijk, Hongarije, Polen, Tsjechië en Slowakije hebben in een poging om de massale illegale immigratie naar Europa een halt toe te roepen de grenzen volledig gesloten.

Immigranten uit Iran, Pakistan, Indonesië en Afghanistan wachten alleen maar op de gelegenheid om naar Europa te gaan om te profiteren van het westerse welvaartssysteem.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7486 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Moslima-vluchteling zegt dat zij het recht heeft om geld van Australiërs te stelen

 1. Von Puffelen // december 27, 2018 om 19:17 //

  Valt wel mee met dat strenge toelatingsbeleid downunder, misschien alleen voor Europeanen die hier de shit willen ontvluchten alhoewel het daar na de gunswipe ook snel downhill is gegaan met criminaliteit.
  Probeer er maar eens als Europese blanke met geld, beroep, talenkennis en ook nog de juiste leeftijd volgens hun regeltjes binnen te komen, je maakt een hele kleine kans tegen hele hoge kosten.

  Liked by 1 persoon

 2. Zwart en moslima erger kan het niet en rot zwarten spelen eerlijk het zijn boeven of ze nou uit Antillen afrika suriname komen alle rot boeven die rotte eieren stinkende mensen. Veel demonische hindoes zijn ook rot negerzwart allemaal smerige rot boel ellende ik heb deze rioolratten in familie. Het zijn riool vete ratten. Hun stinken ook naar riool.

  Like

 3. De oorlog in Syrië is toch voorbij? En de regeringen laat iedereen toe die niets met die oorlog te maken hebben
  Als mevrouw aankondigt dat ze gaat stelen gelijk eruit zetten,hoe komen ze sowieso Australië in als die streng zijn
  Stuur ze maar door,die idioten hier in de regering is verzot om geld uit te geven het kan ze niet genoeg zijn

  Like

 4. Ziet u hoe de huidskleur donkerder wordt?
  Binnenkort wilde Afrikanen. (ook aanhangers van het moslima-geloof)

  Like

 5. ieznogoedh // december 28, 2018 om 09:31 //

  “Onlangs ontdekte Australië dat moslims die uit Iran waren “gevlucht” nepvluchtelingen zijn,”

  Onlangs???
  Dat had je voor de eerste zich meldde, op je klompen kunnen aanvoelen.
  Wat zijn politici toch dom en wereldvreemd. Overal op de wereld.
  Kennelijk is een bepaalde graad van achterlijkheid nodig om in de politiek te kunnen meekomen.

  Like

 6. Wat ik al diverse malen heb geroepen is dat de smoes ‘vluchteling’ bijna voorbij is. De nieuwe smoes wordt dat het maar goed is dat ze komen en voor een gedeelte al zijn want de migranten gaan de vergrijzing en het vacature-tekort hier oplossen.

  Zal voor sommige Linkse vrouwen hier best nog een probleem zijn want die zullen al hun spandoeken weer moeten veranderen. Eerst was het simpel, twee woorden: ‘vluchtelingen welkom’. Nu moet het toch echt een zin worden zoals: ‘Dank u dat u mijn moeder komt verzorgen op haar oude dag’.

  Like

 7. Jeanette K // december 28, 2018 om 13:50 //

  Zwart op wit staat in de koran dat ongelovigen het leven zuur gemaakt mag worden,
  dus ook met diefstal, beroving, moord, you name it!

  Like

 8. Moslims mogen toch niet stelen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s