Nieuw

Marseille – 50 scooters jagen op één politieauto

Vroeger reden ze op kamelen. Sinds ze op last van Kaufman en Morgenthau door de EU Europa binnengehaald zijn gebruiken ze scooters voor de kleinstedelijke jihad en dikke Audi’s voor hun plofkraken.

Marseille is de hellhole of all hellholes in Frankrijk en Frankrijk is by far het meest omgevolkte land in Europa. Als u de toekomst wilt zien, hoeft u geen theebladeren te rangschikken of de I-Tjing op zijn kop te houden, maar slechts naar Marseille te kijken.

Dat is de toekomst voor Europa. Ik heb het al vaker voorspeld en wist dat het zou gaan gebeuren, mij verbaast het niet. Op een dag weten de muzelmannen dat ze sterk genoeg zijn en dat ze niet alleen maar weerloze oude vrouwtjes ongestraft aan mogen vallen in het kader van de anti-vergrijzingsprogramma’s van de EU.

Als ze met genoeg zijn willen ze de macht. En dat is het moment waarop de Europese overheden en haar gewapende eskaders aangevallen gaan worden. In Marseille is dat islamitische omslagpunt al een tijdje bereikt.

Dat zou ook het moment moeten/kunnen zijn waarop wij gebruik maken van de machtslacune die dan ontstaat.

Deze elite heeft zichzelf in de voet geschoten, ze dachten dat lastige volk te kunnen ruimen, maar beseften niet dat ze nóg harder gehaat worden door het volk dat ze zelf importeren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on Marseille – 50 scooters jagen op één politieauto

 1. lijkt wel de rattenvanger van Frankrijk

  Like

 2. antiislamnu // december 27, 2018 om 13:57 //

  Of zijn het boze witte mannen die op die waarschijnlijk gestolen scooters zitten?

  Like

 3. Gladiator // december 27, 2018 om 18:22 //

  Man Fubar,

  Wat kun jij overdrijven zeg,

  Zie je dan niet dat ze gewoon bezig zijn met oefenen voor een optocht!!!
  Ze laten de agentjes met hun zwaailichtje netjes voorop rijden en de maat cq snelheid aangeven!
  Duidelijk toch!!
  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 4. En oh wee als de politieauto per ongeluk zo’n scootertje schampt, dan heb je de poppen pas echt aan het dansen want dan is de politie racistisch fascistisch xenofoob intolerant en gaan de agenten een flinke tijd brommen plus een heropvoedingscursus maar gelukkig manoeuvreren ze zich behendig, alsof ze het dagelijks doen, door deze groep geslachtofferde gekwetsten.

  Like

 5. Tja en wij als gewoon volk kijken er naar. Je bent zelf verantwoordelijk voor je leven, maar niemand doet iets.

  Like

 6. Dat “gewelds” monopolie van de staat…..dat is toch iets anders dan het monopolie van de straat…

  ….en lieve geitenbreiers, wat hebben we hiervan geleerd? Dat de macht van de staat enkel werkt bij ontwapende burgers en dat politie agenten ook gewoon vluchten….iets wat ik al meermaals heb mogen aanschouwen, terwijl mensen werden belaagd door…..juist ja, het importgoud….

  Advies: neem een koude doche, een redpill en bewapen en verenig je met andere burgers, weerstand is iets wat het importgoud nog niet heeft ondervonden, al enige generaties niet….

  Education through ordeal is the best way to learn.

  Like

 7. Like

 8. https://www.rt.com/news/447596-macron-vacation-yellow-vest/

  jammer dat er geen website is met alle huizen en hun locatie van politici….zou zoveel enevpudoger zijn om democratie en grondwettelijke rechten te herstellen…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s