Nieuw

Israëlische heeft seks met arabier die zich voordoet als Jood – Krijgt 18 maanden cel als ze hem aanklaagt voor ‘verkrachting door middel van bedrog’

Interraciaal dating is een taboe in Israël. In een voorstad van Jeruzalem zijn er speciale patrouillegroepen die voorkomen dat Arabische mannen zich mengen met Joodse vrouwen, en paren die wederzijds kiezen om te rebelleren worden verbannen.

RT:

Een joodse voorstad van Jeruzalem, Pisgat Ze’ev in Noord-Jeruzalem, is omgeven door Arabische buurten en er zijn nauwelijks tekenen dat er een cultuur van tolerantie wordt gecultiveerd. Joodse patrouillegroepen in Vigilante-stijl, die zichzelf “Vuur voor het jodendom” noemen, kijken uit bij het plaatselijke winkelcentrum. Hun missie is om te voorkomen dat Arabische mannen zich vermengen met lokale joodse meisjes.

In andere landen ageren Joden fel tegen dergelijk racisme:

De gemeente is zo bang voor interraciale dating dat ze een 24-uurs hotline heeft gecreëerd waar ouders en vrienden kunnen bellen om  joodse meisjes die dit taboe doorbreken te verklikken. Een speciaal opgeleid team van counselors en psychologen staat klaar om hen te redden.

“Het is belangrijk om onze tradities, cultuur, geschiedenis en identiteit te beschermen, want wie zijn wij zonder deze?

Als blanken dit zeggen, wordt het ‘white supremacism’ genoemd, want blanken mogen hun tradities, cultuur, geschiedenis en identiteit niet behouden.

Vanuit mijn ervaring kan ik zeggen dat de kans op een gezonde relatie tussen een Israëlisch-joodse vrouw en een Arabische man zeer, zeer klein is. Het is vanwege de grote verschillen tussen deze twee culturen”, legt Alina van Yad L’Achim uit.

Cijfers zeggen ook dat relaties van blanke vrouwen die het met negers aanleggen niet stand houden en dat die vrouwen als arme alleenstaande moeders eindigen, toch wordt ras-mixen van blanke vrouwen met negers zwaar gepromoot door joodse reclamebureau’s:

Het meest recente geval betreft een Arabische man die zich voordeed als joodse vrijgezel. Een Joodse vrouw stemde ermee in om seks met hem te hebben – maar nadat ze erachter kwam dat hij een Arabier was, en geen Jood, diende ze een klacht in bij de politie.

De rechtbanken hebben de zaak zo serieus genomen dat Sabbar Kashur nu veroordeeld is voor verkrachting door bedrog en veroordeeld tot 18 maanden gevangenisstraf. De rechter zei dat hij de plicht had om het publiek te beschermen tegen verfijnde criminelen die onschuldige slachtoffers konden misleiden. Kashnur ontkent dat hij deed alsof hij joods is en gaat in beroep gaan tegen zijn veroordeling.

Terwijl de Israëlische wetten en burgers Arabische Israëli’s behandelen als tweederangs burgers en Arabisch-Israëlische relaties criminaliseren, promoten Joodse NGO’s en media en uitgeverijen in Europa precies het tegenovergestelde standpunt.

Seks tussen Arabische migranten “nieuwkomers” en Europese vrouwen wordt gepromoot door de media – verzet er tegen wordt racistisch genoemd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (567 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

6 Comments on Israëlische heeft seks met arabier die zich voordoet als Jood – Krijgt 18 maanden cel als ze hem aanklaagt voor ‘verkrachting door middel van bedrog’

 1. Republikein // december 27, 2018 om 12:18 //

  Slechte info van die baard, tenzij anticonceptie, maar als het gevolg heeft, na 9 maanden, niet onmogelijk, heeft hij wellicht de tegenpartij een dienst bewezen want is moeder Jodin dan nazaat joods, as simple as that.
  Van het kwakkie is het zonde, maar de appelmoes is gebonden, ugh!

  Like

 2. Moslims zijn zo, ik maak het ook mee marokanen zeggen dat ze spaanse bloed hebben. Zo houden ze de boel moslim geloof etc in stand. Asociaal.Hun versieren zo meiden en vrouwen die ze willen.

  Like

 3. Kijk, die Israelsche bedenkers van namen hebben wel humor….Pisgat Ze’ev…op Kreta heb je “Piskop piano”… ook goed voor een vrolijk moment, en je kan er goed eten bij Maria..(geen famillie van)

  Like

 4. Marron-kanen hebben een hele hoop Europees bloed….vergoten….en in het verleden hebben ze massa’s vrouwen uit Europa gestolen en ermee gefokt, maar het IQ is na 20 eeuwen nog steeds niks en het zal daarom ook niks worden. Als je na 20 eeuwen nog steeds de dorpsezel in groepsverband moet neuken en er massaal geslachtsziekte van oploopt dan heeft verdere poging tot gestolen intelligentie inprinten geen enkel nut. Een worm met een kip laten paren geeft ook weinig resultaat, nou ja, je krijgt als je ze opsluit uiteindelijk een ei…

  Like

 5. Het artikel bewijst: tussen Joden en arabieren is geen verschil, enkel een opgerold kladblok met meer verboden en straffen, en aan het einde een Kosjer metertje voor het afrekenen van de gelezen woorden…

  Like

 6. Ergens moet ik de Israëli’s wel gelijk geven…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s