Nieuw

Getuigen vertellen over orgaanroof door de Witte Helmen

Volstrekte stilte. Dat is dagenlang het geluid van westerse media na een meer dan een uur durend panel over de witte helmen bij de Verenigde Naties op 20 december.

Journalisten waren aanwezig, dus de stilte is niet te wijten aan een gebrek aan toegang. En in ieder geval werd het live gestreamd op het UNTV kanaal, en blijft het beschikbaar op Youtube voor enthousiaste waarnemers om naar te kijken.

Waarschijnlijker is het stilzwijgen te wijten aan de onweerlegbare documentatie over de betrokkenheid van de nep-reddings groep bij criminele activiteiten, waaronder orgaandiefstal, het werken met terroristen – ook als sluipschutters – ensceneren van nepreddingen, stelen van burgers en ander niet-hulpverleningsgedrag.

Op het panel was een van de favoriete doelwitten van corporate media, de Britse journaliste Vanessa Beeley, die een op feiten gebaseerde lezing gaf over haar jarenlange onderzoek naar de oprichting, financiering en snode activiteiten van de White Helmets, onderzoek dat talrijke bezoeken aan White Helmets centra omvatte, talloze getuigenissen van Syrische burgers, en zelfs een interview met een leider van een White Helmets in Dara’a al-Balad, Syrië.

Maxim Grigoriev, de directeur van de Stichting voor de Studie van de Democratie (een lid van het Global Counter-Terrorism Research Network van de VN) sprak uitvoerig over enkele van de meer dan 100 ooggetuigen waarmee zijn stichting interviews heeft afgenomen.

Deze omvatten meer dan 40 leden van Witte Helmen, 15 vroegere terroristen, 50 mensen van gebieden waar de terroristen en WH werkzaam waren, en meer dan 500 anderen die schriftelijk geïnterviewd werden in Aleppo en Daraa.

Onder de getuigenissen van Grigoriev waren talrijke getuigenissen van de betrokkenheid van de Witte Helmen bij orgaandiefstal.

Een hoofd van de verpleging in Aleppo wordt aangehaald over het zien van het lichaam van zijn buurman die door de Witte Helmen naar Turkije was gebracht voor “behandeling”. “Ik tilde het laken op en zag een grote wond die van de keel naar de maag werd doorgesneden…. Ik raakte hem met mijn hand aan en begreep dat er duidelijk geen organen meer over waren.

Een andere geïnterviewde zei: “Een persoon krijgt een lichte blessure, wordt gered….. en wordt dan met opengeknipt buik en ontbrekende inwendige organen teruggebracht”.

De interviews met burgers, Witte Helmen en terroristische leden maken gehakt van de uitleg van de NAVO en hun schoothondjesmedia dat er in de Witte Helmen slechts een paar rotte appels zitten.

Zo wordt bijvoorbeeld een Syrische burger, Omar al-Mustafa, aangehaald die zegt:

“Bijna alle mensen die in de nabijgelegen Witte Helmencentra werkten, waren al-Nusra-strijder of waren met hen verbonden. Ik probeerde zelf aan te sluiten bij de Witte Helmen, maar ik kreeg te horen dat als ik niet van al-Nusra was, ze mij niet in dienst konden nemen”.

Nog meer getuigenissen in detail geënsceneerde nep reddingen en geënsceneerde chemische aanvallen. Omar al-Mustafa werd aangehaald als zeggend:

“Ik zag hen (Witte Helmen) kinderen brengen die in leven waren, en hen op de vloer zetten alsof zij in een chemische aanval waren gestorven”.

De getuigenissen beschuldigen niet alleen de organisatie van de Witte Helmen, maar ook de artsen die in 2016 de westerse media overspoelden.

Volgens één geïnterviewde, Mohamed Bashir Biram, is zijn poging om zijn vader mee te nemen naar een bij de White Helmets aangesloten al-Bayan ziekenhuis mislukt. Hij zei: “Aangezien mijn vader geen strijder was, weigerden de artsen in het ziekenhuis om hem te helpen en stierf hij”.

Maar in 2016, prees de Westelijke media de zelfde dappere artsen, in hun crescendo van oorlogspropaganda rond Aleppo.

Vele andere onafhankelijke journalisten hebben aspecten bevestigd van wat de panelleden – ook bestaande uit de Syrische journalist Rafiq Lotef en Russische en Syrische vertegenwoordigers bij de VN, ambassadeurs Vassily Nebenzia en Bashar al-Ja’afari – in detail beschreven.

Tijdens mijn eigen bezoeken aan steden in Oost-Ghouta in april en mei jongstleden spraken de inwoners eveneens over orgaandiefstal, geënsceneerde reddingen, de witte helmen die met Jaysh al-Islam werken, terwijl een Aleppo-man hen eveneens beschreef als dieven die van burgers stelen.

Copy-paste media stilte
Journalisten die aanwezig waren bij het panel waren niet geïnteresseerd in het stellen van vervolgvragen over orgaandiefstal, geënsceneerde reddingen, of enige van de gepresenteerde inhoud, niet verrassend, maar vroegen in plaats daarvan over andere Syrische kwesties.

Een CBS-journalist had geen enkele vraag over wat er net was gepresenteerd, hoewel het CBS al eerder herhaaldelijk verslag heeft uitgebracht over de Witte Helmen. Maar hun berichtgeving, zoals de meeste in de corporate media, spinde de transparante propaganda die de corporate media-aandacht van de groep is.

Vier dagen na het VN-panel heeft, voor zover ik weet, geen enkel westers mediakanaal het evenement en de kritische inhoud ervan behandeld.

Dit ondanks het feit dat de westerse media al jaren graag over de witte helmen propageren en diegenen van ons aanvallen die vanuit het veld getuigenis en bewijsmateriaal durven te presenteren dat in tegenspraak is met het officiële verhaal.

Russische, Syrische en Libanese media hebben verslag uitgebracht over het panel, en als westerse journalisten ooit de moeite nemen om het te vermelden, zullen ze het belastende bewijs van panelleden negeren en in plaats daarvan Rusland beschuldigen van het pesten van de witte helmen.

Voorafgaand aan het panel verscheen een aantal publicaties met artikelen die elkaar weergalmden, en in feite in navolging van claims die al herhaaldelijk waren geuit over een “Russische desinformatiecampagne” tegen de witte helmen.

Dat klopt, dat is het beste wat ze hebben.

‘Big bad Russia’ dat het ongerepte beeld van de Witte Helmen aantast, een themaherhaling ad nauseum tijdens het afgelopen jaar of twee, en een die ik begin januari 2018 aan de orde stelde toen ik werd aangevallen voor het ondervragen van de Witte Helmen.

In mijn weerwoord tegen een sneer van de Guardian medio december 2017, wees ik erop dat het niet Rusland was dat begon te kijken naar de connecties, financiering en rol van de witte helmen in de propaganda-oorlog, maar twee onafhankelijke Noord-Amerikaanse onderzoekers.

De Canadese journaliste Cory Morningstar heeft in september 2014 de rol van het in New York gevestigde PR-bureau Purpose Inc onthuld in marketingcampagnes voor de witte helmen.

En zoals ik schreef: “In april 2015 onthulde de Amerikaanse onafhankelijke journalist dat de Witte Helmen waren opgericht door westerse mogendheden en gemanaged door een Britse ex-soldaat, en wees op de rol van de “redders” in de oproep tot westerse interventie – een No Fly Zone in Syrië“.

Deze, en de vele onderzoeken die Vanessa Beeley vervolgens heeft uitgevoerd, ook ter plaatse in Syrië, waarbij talloze getuigenissen van Syrische burgers over de kwestie van de Witte Helmen werden afgenomen, gaan ver vooraf aan de berichtgeving in de Russische media over de groep.

Dat de Russische media sindsdien hun eigen onderzoek hebben gedaan, staat niet gelijk aan een “desinformatiecampagne”, maar eerder aan het werk doen van de westerse media die duidelijk niet in staat en niet bereid zijn om het te doen.

Waarom hebben de media niet over het panel geschreven, of volgens hun norm, niet nog meer laster tegen panelleden uitgedeeld?

Ze hebben dat niet omdat ze in het nauw gedreven zijn, ze kunnen de feiten niet weerleggen, de talloze getuigenissen die in de loop der jaren nog meer getuigenissen van onafhankelijke journalisten bevestigen.

Of zoals ambassadeur Nebenzia zei:

We begrijpen waarom White Helmets worden verdedigd door Westerse hoofdsteden. Ze verbergen niet dat ze aanzienlijke financiële steun hebben gegeven aan deze organisatie en deze organisatie hebben geïnstrumentaliseerd om politieke doelen na te streven onder humanitaire dekmantel. Het is logisch om uw vermogen te beschermen“.

Vorige week bleek dat de Duitse verslaggever voor Der Spiegel, Claas Relotius, winnaar van de Duitse Verslaggever Award 2018, een aantal van zijn artikelen had vervalst. Een artikel over zijn nepnieuws merkte op dat “hij bekend had dat hij minstens 14 van de 55 artikelen had gefabriceerd,” inclusief een “verhaal over een Syrische jongen die geloofde dat hij de burgeroorlog in het land met zijn graffiti veroorzaakte, een artikel dat de Duitse Reporter Prize slechts drie weken geleden won, maar dat is verzonnen”.

Voormalig Duits journalist Udo Ulfkotte bereikte in 2014 zijn omslagpunt en gaf toe jarenlang gelogen te hebben voor westerse, anti-Russische belangen, en gaf toe propaganda te maken tegen Rusland na omkoop door miljardairs, en door de Amerikanen, om “niet precies de waarheid te melden”.

Als 2018, een jaar van onthutsend media nep nieuws, ten einde loopt, zo doen de laatste overblijfselen van de geloofwaardigheid van de media dat die de Witte Helmen loven.

Gezien de schandalige diepte van hun leugens, is het onwaarschijnlijk dat westerse journalisten een Ulfkotte-moment zullen hebben en hun vele misleidingen zullen bekennen.

Maar het is niet echt van belang, omdat meer en meer, Westerse media, en de propagandaconstructie die bekend staat als de Witte Helmen die ze ondersteunen, irrelevant worden.

Bron:

Organ theft, staged attacks: UN panel details White Helmets’ criminal activities, media yawns

Ook het Nederlandse terreurregime financierde de Witte Helmen:

60 miljoen voor de stabilisatiejihad, 382 miljoen voor de humanitaire jihad.

Bert Koenders gaat rechtstreeks Al-Qaeda financieren

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (566 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

4 Comments on Getuigen vertellen over orgaanroof door de Witte Helmen

 1. En als de lichamen LEEG zijn, worden ze ook vaak gevuld met drugs…….makkelijk transport zonder al te veel CONTROLE….dit gebeurd zelfs met soldaten die sterven in het buitenland,
  bij terugkomst in eigen land ( Amerika bijvoorbeeld ) worden de lichamen van soldaten namelijk nooit getoond aan de familie, er is geen opbaring ( zoals hier )
  Makkelijk toch ? …..zat artikelen over gelezen….

  Like

 2. De oorverdovende stilte van de pers zegt alles….in mijn optiek zijn journalisten nog meer verantwoordelijk voor misdrijven dan de daders zelf, immers het verzwijgen maakt de misdaad “legaal”…

  Hier in Brabant is de redeactie bij het Eindhovens dagblad doorspekt met Gutmensch en kleurwippers, en niets, maar dan ook niets van hun misdaden komt door de censuur, alsof ze niet bestaan…dit soort hoort op bijltjesdag zeker op een podium thuis…

  Ik hoor geen Rutte die zegt dat de rol van Nederland opnieuw moet worden bekeken, ik hoor helemaal niets……totaal niets….ik kan niet bevatten dat mensen kunnen leven in de massa leugens die ze verkopen en nog anderen aan durven kijken, de schaamte compleet voorbij. Uit welk gat Rutte is gekropen weet ik niet, maar ik denk dat men beter het nageboorte had kunnen koesteren en het zogenaamde nageslacht kunnen archiveren in de vuilnisbak. Als ouder zoiets ter wereld brengen, dan wil je denk ik dood of emigreren onder een andere naam…

  Die onderste steen die ooit boven zal komen, wel, ik ben erachter hoe het zit. Die onderste steen is de blauwe steen om de lijken te koelen, om alle andere zaken overheen te gooien en het zo iets te laten lijken….die komt nooit boven…

  De regeringsvorm die de VVD hanteert is die van thanatopraxie, het volk en de cultuur injecteren tot het geheel niet meer ontbind en ten toon gesteld kan worden. De VVD kan dan ook met recht de partij van “Verraad van Volk en Democratie” worden genoemd, iets anders doet men niet eens.

  Like

 3. “maar ik denk dat men beter het nageboorte had kunnen koesteren en het zogenaamde nageslacht kunnen archiveren in de vuilnisbak.”

  Of verkopen aan China, daar eten ze graag menselijke foetussen:

  https://nationalvanguard.org/2018/12/other-races-their-mentalities-are-shockingly-different/

  Like

 4. Fub, doe mij maar smeuige jonge prairie oysters,

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s