Nieuw

Finland – Moslimvluchteling: “Ik zou liever sterven dan een baan te krijgen en de Europese cultuur over te nemen”

© Pixabay

Duizenden moslimvluchtelingen hebben Finland verlaten en zijn teruggekeerd naar hun thuislanden.

Vluchtelingen beweren dat Finland hen dwingt om te werken en de westerse cultuur te omarmen, terwijl ze alleen geld en gratis huisvesting willen krijgen ten koste van de belastingbetalers in Finland. Ze willen niet werken, ze willen betaald krijgen voor niets doen. Dit is hun droom voor een “nieuw leven” in Europa. Finland verlaagt de sociale uitkeringen en subsidies voor immigranten die geen werk vinden.

In de afgelopen jaren zijn miljoenen immigranten illegaal Europa binnengevallen. De Europese economie kan niet zorgen voor gratis huisvesting en sociale uitkeringen aan miljoenen illegale immigranten ten koste van de belastingbetalers.

Elk land heeft het recht zich te verdedigen, zijn grenzen te sluiten en illegale immigranten terug te sturen naar hun land van herkomst.

De Duitse regering gaat ervan uit dat tegen het einde van 2020 ongeveer 93,6 miljard euro zal zijn besteed aan de kosten van de vluchtelingencrisis.

De impact ervan op huisvesting, gezondheidszorg, stijgende welvaartskosten, scholen die onder afschuwelijke beproevingen worden gebracht om een instroom van kinderen te onderwijzen die de taal nog niet spreken, vullen de klaslokalen met reeds werknemers die bereid zijn om voor de toch al schaarse banen te concurreren en voor dezelfde baan minder loon te accepteren  – dit zijn de dagelijkse ontluikende effecten van massale immigratie.

Populisme is alleen maar ontstaan omdat de elites van Europa hun plicht jegens de mensen die hen aan de macht hebben gebracht, hebben veronachtzaamd. In plaats van mensen te dienen, hebben ze valselijk aangenomen dat ze de macht over hen hebben en de mensen het zullen accepteren.

De enige oplossing voor de immigratiecrisis is het sluiten van de grenzen en het terugsturen van illegale immigranten naar hun land van herkomst.

De meeste immigranten die in Duitsland zijn aangekomen, zijn geen vluchtelingen uit Syrië. Het zijn moslim-immigranten uit Afrika, Azië en het Midden-Oosten die de instroom immigranten uit Syrië hebben uitgebuit om Europa als “vluchtelingen” binnen te vallen.

Het multiculturalisme heeft in Europa gefaald.

De meeste mensen zijn zich niet bewust van de gevolgen van illegale massale immigratie in Europa, die het gezicht van Europa verandert. Er zijn westerse landen die niet eens erkennen dat er geen sprake is van integratie binnen immigrantengemeenschappen. De westerse wereld moet de grenzen sluiten voordat het te laat is.

Bron:

Finland: Muslim refugee “I’d rather die than get a job and adopt European culture”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

18 Comments on Finland – Moslimvluchteling: “Ik zou liever sterven dan een baan te krijgen en de Europese cultuur over te nemen”

 1. Meteen hier ook invoeren.

  Like

 2. Het zijn geen vluchtelingen en stellen hoge eisen waardoor eigen bevolking wordt gediscrimineerd.

  Liked by 1 persoon

 3. W. van Landhovenstradiel // december 27, 2018 om 17:06 //

  “Elk land heeft het recht zich te verdedigen, zijn grenzen te sluiten en illegale immigranten terug te sturen naar hun land van herkomst”. En juist daarom zijn alle regeringslijers van alle west-europese landen volks- en landverraders want ze kunnen er wel iets aan doen maar ze doen het niet! En het gros van de randdebielen die dit soort heeft verkozen, verdient geen haar beter dan hun hun gekozen leiders, het lot van Ceausescu! “we” hebben er met z’n allen voor gekozen? MY ASS!

  Liked by 2 people

 4. Dat verwacht je toch niet niet willen werken en niet onze cultuur willen overnemen, wel geld aanpakken en huis daar hebben ze geen moeite mee
  Blijf WEG als onze cultuur jullie niet bevalt, wij hebben jullie niet nodig en dit allemaal doordat Merkel ze heeft uitgenodigd wie is op het stomme idee gekomen om riante uitkeringen te verstrekken

  Liked by 4 people

 5. …”De westerse wereld moet de grenzen sluiten voordat het te laat is………”
  Exact, en in vliegende vaart starten met repatriëring.

  De ‘influx’ van dit soort groepen is volledig gebaseerd op het verwerven van goedkope arbeidskrachten voor het bedrijfsleven die zodra de economie instort en zij derhalve niet langer nodig zijn, wederom weer geheel ten koste komen van de belastingbetaler,….. waarbij betrokkenen -en hun nazaten- vervolgens weer de nieuwe bewoners zullen zijn van de evenzo nieuw gecreëerde achterstandswijken.
  Kortom, een ‘herhaling van zetten’.

  En ondanks dat een ieder weet hoe in het verleden de uitwerking is geweest van dit soort wanbeleid, wordt het heden ten dage zonder enige schaamte opnieuw geïntroduceerd en ten uitvoer gelegd.

  Liked by 1 persoon

 6. @Axel, de oorspronkelijke Marokkanen zijn hier inderdaad gekomen als arbeidsmigranten omdat sommige werkgevers niet bereid waren om een ‘Nederlands salaris’ te betalen aan werknemers. Daarom zijn scholieren ook zo gewild bij het oogsten van tomaten en allerlei andere gewassen. Toen was er nog sprake van dat ze na gedane arbeid weer terug zouden moeten naar hun thuisland. Toen ze eenmaal doorkregen dat ze niet terug hoefden naar hun thuisland was het snel gedaan met hun werklust, uitzonderingen daargelaten.

  Ik vind het een goed artikel alleen staat er mijns inziens een grote fout in.

  Wederom, de goeden niet te na gesproken maar moslims willen in het algemeen helemaal niet concurreren en voor dezelfde baan minder loon accepteren. En dus hoeven autochtone medewerkers zich nergens zorgen over te maken. Tenzij, tenzij men ze dreigt dat als ze niet werken ze linea recta terug gaan naar het thuisland. Dan willen sommigen nog wel werken. Zo begon ik mijn verhaal ook. Maar gezien de huidige slappe houding van Europese regeringen zit dat er niet in. Niet werken dus.

  Er zijn redenen dat bijvoorbeeld in de Nederlandse situatie 7% allochtonen al meer bijstandsuitkeringen genieten dan de 93% autochtone bevolking bij elkaar en dat is niet omdat ze met de autochtone bevolking concurreren voor de beste banen.

  In Finland hebben ze nu dus de oplossing. Daar krijgen moslims nu geen uitkering meer als ze niet werken. En dus kiezen de meesten voor een retourtje thuisland. Ze hebben dus nog steeds de status ‘vluchteling’ maar vluchten voor de verandering nu eens de andere kant op.

  Finland heeft dus de oplossing in huis en is het niet simpel? Dat zou Nederland dus ook moeten doen en gaat dat waarschijnlijk ook doen maar dan moet er een andere regering komen. Deze regering is niet bij machte om dat door te voeren.

  Overigens ben ik het wel eens met de uitspraak van die moslim In de titel alleen dan iets anders:

  ‘Ik sterf liever dan dat ik me ooit zou laten bekeren tot moslim en daarmee hun achterlijke cultuur over te nemen. Ik leef in de 21e eeuw en niet in de 7e eeuw.

  Like

 7. Die keus is dus snel gemaakt dus opsodemieteren.

  Like

 8. “Moslimvluchteling: “Ik zou liever sterven dan een baan te krijgen en de Europese cultuur over te nemen”

  YEEEEEEEE !!!!!!!!!!! YES !!!!!!! DIE BASTERD, DIE !!!!!

  Like

 9. “Finland heeft dus de oplossing in huis en is het niet simpel? Dat zou Nederland dus ook moeten doen en gaat dat waarschijnlijk ook doen maar dan moet er een andere regering komen. Deze regering is niet bij machte om dat door te voeren.”

  Prima, en wat doet de gemiddelde mislam lamzak, die trekt met zulke regels naar Duitsland, Nederland of Belgie….wat er dus gebeurd is dat uiteindelijk alles verdreven uit Noorwegen, Finland en Denemarken hier komt en dan dus nergens meer heen gaat. Nederland is het echte afvoerputje van Europa, als provincie van Duitsland. De dag dat Italie en Griekenland alles op hun grondgebied een tijdelijke pas geven voor de EU is het over met de EU en met ons in het bijzonder…wel eens een peleton Nederlandse soldaatjes gezien in sportkleding? Nee, kippeborstjes, puisten en rsi in de duimpjes, de helft krijgt voor uitzending naar Afghanistan nog les in tanden poetsen en lichamelijk onderhoud, nadat de legerarts alle schimmelinfecties heeft weggesneden…..een enkeling daargelaten. De aanschaf van de Dimaco was vooral omdat een FAL te zwaar was qua terugslag en gewicht en bovendien ook nog van ijzer, zoals de Glock is gekozen omdat er feitelijk geen onderhoud nodig is…

  Nee, wie rekent op het leger kan vele malen beter vrienden maken op het woonwagen kamp of de HA sponsoren, dan heb je een kans dat een echte weerbare groep jou misschien te hulp komt als het nodig is….maar dat die MC’s door justitie worden aangepakt en Kampers is omdat de overheid en de politiek enkel schapen wil en iedere mogelijke macht behalve mislams kapot wil maken. O ja, en het staat zo mooi om herkenbare patch eigenaren op de voorpagina te zetten van de krant met teksten als celstraf en verboden….geeft een indruk dat uw veiligheid word beschermd….je zou kunnen zeggen: eigen volk eerst….kapot….

  Mislams, die worden zelden aangepakt en dan is het nog maar wachten op een veroording….waarna ze de gevangenis uit mogen om een mogelijk door hun gefokt kind te gaan zien…..of zoiets….totale rechterlijke ongelijkheid met een zwaar rascistische toon….anti ons, een self inflicted hate crime…

  Liked by 1 persoon

 10. “Ik zou liever sterven dan een baan te krijgen en de Europese cultuur over te nemen”
  Niet dreigen, onmiddelijk doen, maak er ook een video van zodat we mee kunnen genieten.

  Like

 11. Marcel Man // december 27, 2018 om 22:16 //

  In alle landen zal uiteindelijk de uitkering lager worden of verdwijnen dankzij de multiknuffelaars. De verhouding tussen het aantal werkenden en (werkelozen/aow ers) wordt steeds hoger tot het uiteindelijk niet meer is op te brengen. Bij de werkenden valt er ook niet veel meer te halen.

  Like

 12. We zijn zojuist in Duitsland geweest, amper Duitsers gezien……serieus.

  Liked by 1 persoon

 13. antiislamnu // december 27, 2018 om 23:18 //

  Ik kom ook net uit Duitsland Kassel héél het centrum is overgenomen door asielparasieten rijke Arabieren hebben er veel onroerend goed gekocht om de wijk te slamiseren.
  Extra donker afgebakken negers lopen er schreeuwend en lachen met vrouw en 5 kinderen in de rondte Duits spreek er geen een.
  Tevens gigantisch veel smoezelige taal scholen gerund door achmed of Mohammed meeste zitten in wat je bijna een kraakpand kunt noemen.
  Duitsers zelf heb ik niet meer zien lachen kerst markt was gesloten op eerste kerstdag Merkel lego was ook niet om aan te zien.

  Like

 14. Like

 15. ieznogoedh // december 28, 2018 om 09:25 //

  De Europese economie kan niet zorgen voor gratis huisvesting en sociale uitkeringen aan miljoenen illegale immigranten ten koste van de belastingbetalers.

  Onzin!!!
  De Duitse en Nederlandse economien kunnen dat wel.
  Merkel en schoothond Rutte weten precies hoe dat moet.

  Like

 16. @ieznogoedh Ik denk dat je zelf onzin praten. Dat kan alleen als ze de hoge en lage BTW op termijn op 50% zetten en de benzineprijs op 5 euro per liter om maar een paar voorbeelden te noemen. Maar dan gaat de economie toch echt naar de knoppen. De recente belastingverhogingen en verdubbeling bekeuringen elke 5 jaar naderen nu al de grens van het toelaatbare. Het moet vanaf nu toch echt niet gekker worden.

  Like

 17. Die Marok moeten ze aan het landingsgestel een GRATIS vlucht naar de Beerput wat thuis heet vervoeren.

  Like

 18. Van de Moortel // maart 31, 2019 om 12:27 //

  Finland heeft groot gelijk ,hun niet aanpassen en werken is terug sturen naar hun land ,als Europeaan moeten wij ook niet zonder visum gaan eens versteken is land verlaten ,krijgen ook en geld en eten laat staan steun voor familie ,in België krijgen ze uitkering en ze hebben twee eigen zaken en eigen dommen in Turkije, en mooiste is ze wonen nog in Turkije,

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Finland – Moslimvluchteling: “Ik zou liever sterven dan een baan te krijgen en de Europese cultuur over te nemen” | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s