Nieuw

Duitsland: Buschauffeur tijdens rit door “passagier” in elkaar geslagen

Volgens een artikel van Politikstube onderzoekt de Duitse politie momenteel een incident waarbij een passagier op 22 december rond 8.00 in Eschweiler de buschauffeur van een lijnbus in Eschweiler tijdens het rijden heeft mishandeld.

Eerder had de dader met een “zuidelijk” uiterlijk al een andere passagier aangevallen en beledigd. “Hoe kan jij weten waar ik vandaan kom, ik ben Duitser!” beet hij de oude man toe en benadrukte dat zijn moeder hem goed had opgevoed. De vriendin bleef proberen hem tegen te houden, maar ze was machteloos. Nog voordat de politie arriveerde, zou de vriendin met de dader zijn gevlucht.

Er zijn ook versies op Facebook waarin de dader gemakkelijk herkenbaar is. De nieuwe verordening inzake gegevensbescherming verbiedt echter de publicatie ervan. Zodoende heeft Politikstube een video gekoppeld die rekening houdt met deze verordening.

Eschweiler: Fahrgast schlägt auf Busfahrer ein

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Duitsland: Buschauffeur tijdens rit door “passagier” in elkaar geslagen

  1. trebor2110 // december 27, 2018 om 19:01 //

    oeps deze dus intimiderend goor noord Afrikaans afval

    Like

  2. https://www.rt.com/news/447541-vienna-church-attack-injured/

    ..en net als je denkt werelds ellende te kunnen ontvluchten met sandalen en een oud tafellaken…

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s