Nieuw

Caliph Erdogan? Why Turkey’s President Is Quietly Courting Indian Muslims

Erdogan has good reason to invest in Indian Muslims: their support would boost his bid for leadership of the Muslim world. And as India’s Hindu nationalist footprint strengthens, its Muslims may seek a powerful defender abroad.

It is a matter of record that India’s Muslim community is the target of determined efforts towards radicalization by Saudi Arabiaspreading its ultra-conservative Wahhabism and by Pakistani-sponsored jihadism.

Is Turkey’s President Recep Tayyip Erdogan attempting to join them?

Haaretz >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8961 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Caliph Erdogan? Why Turkey’s President Is Quietly Courting Indian Muslims

 1. Republikein // december 27, 2018 om 23:02 //

  En nu terug naar je zandbak, bah, vies volluk.
  Krijg jeuk.

  Like

 2. Turken zijn kontlikkers van alle moslims over de hele wereld, overal waar moslims komen rot turken bemoeien om hun zieke geloof in stand te houden. Ik ben geen hindu wat hun doen extreem gedrag vertonen is ook ziekelijk netals de extreme moslims. Turken denken, valt veel te halen het is een turk kalkoen wil overal ziekelijke aanwezig zijn.
  Indaise probleem erdogan moet in zijn eigenland gaan bemoeien. Zieke man.

  Like

 3. De kogel aub

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s