Nieuw

Trump geeft niet op voordat hij zijn muur heeft

Donald Trump zit tijdens de kerst alleen in het Witte Huis en wenst een muur als verlaat kerstcadeau.

Terwijl het congres kerstvakantie heeft genomen, blijft president Donald Trump alleen achter in het Witte Huis. Trump zegt dat het verkeerd voelde om met zijn familie tijd door te brengen in een tijd waarin “zo veel mensen lijden”, maar tegelijkertijd geloven dat “alles vanzelf zal oplossen”.

De Amerikaanse regering is nu neergelegd nadat de president weigerde om zich aan te sluiten bij een begroting die niet 5 miljard dollar toewijst aan de bouw van de muur tegen Mexico, iets waar het Huis van Afgevaardigden mee heeft ingestemd, maar de Democraten in de Senaat momenteel blokkeren.

Op de vraag wanneer het congres weer open zou kunnen zijn, antwoordde Trump dat “het niet zal worden geopend totdat we een muur hebben, een hek, of hoe ze het nu ook willen noemen”. Hij betoogde ook dat zijn tegenstanders in de Democraten, die eerder hun steun betuigden voor een muur of hek tegen Mexico, zich nu alleen nog maar verzetten omdat Trump de kwestie tot een centraal onderdeel van zijn presidentiële campagne heeft gemaakt.

Bron:

‘Poor Me’: Donald Trump Spends Christmas Eve Alone Defending His Agenda
Donald Trump Demands Wall for Christmas During Shutdown

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Trump geeft niet op voordat hij zijn muur heeft

  1. Tja, dat hebben we in ons land ook al vaker gezien. Ik kan zo 10 dingen opnoemen waarin Wilders de eerste was om iets ter sprake te brengen hetgeen steevast werd afgewezen omdat(!) het van Wilders af kwam. Naderhand kwamen andere partijen met soortgelijke maatregelen alleen noemden ze het dan hun eigen maatregelen. Zo dom!!!

    Dus mijn advies aan Donalkd Trump is: Geef het wat tijd, anderen komen van zelf jouw kant op.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s