Nieuw

Terugkijken: verkiezingsspeech van Donald Trump

Terugkijken is iets dat je doet aan het einde van het jaar. Ondanks de titel bedoel ik het meer als vooruitkijken, dus misschien had ik het na Oud- en Nieuw moeten posten. Ik denk dat 2019 beslissend gaat worden. In Europa roert het volk zich, en:

Het lijkt er op dat Trump zich recentelijk harder opstelt en zich weinig meer gelegen laat liggen aan zijn adviseurs, die rondom hem geplaatst zijn om te zorgen dat hij niet zijn eigen agenda uitvoert.

En dat zal eerlijk gezegd tijd worden. In het oog springend is de terugtrekking uit Syrië en het begin daarvan in Afghanistan. Dat waren gewoon verkiezingsbeloftes. Eigenlijk is het in die lijn dan ook onbegrijpelijk dat hij zowel naar Syrië en naar Afghanistan meer troepen gestuurd heeft, en tot tweemaal toe na een fake-chemical attack door de White-Helmets kruisraketten op Syrië gegooid heeft, die dingen werden op lege gebouwen gegooid maar het signaal was duidelijk. En die ene MOAB op Afghanistan was ook alleen maar om te kijken of dat ding het werkelijk deed waarschijnlijk. (Sinds 9-11 hebben de VS  291,880 bommen op andere landen gemieterd en dan is de helft nog niet meegeteld)

De laatste drie Amerikaanse presidenten werden verkozen onder hun uitdrukkelijke beloftes dat ze de ‘troepen naar huis zouden brengen’, vanuit Afghanistan en Irak, en nu Syrië. Geen van hen is die verkiezingsbeloftes nagekomen. Als je eenmaal op die stoel zit, in the Oval Office, dan blijken er andere belangen te spelen.

In de eerste twee jaar ging het geweldig met de economie, dat moet toegegeven worden, maar de laatste weken is de FED bezig om de economie in de soep te draaien om Trump dwars te zitten. Ik had graag onder ‘FED’ een verwijslinkje naar een artikel geplakt, maar dat zit nog in de pijplijn.

The Gateway Pundit heeft een paar leuke titels over de FED boven wat recente stukjes van ze staan:

Ontsla deze gek – de huidige beurscrash is erger dan na 9 – 11

Logisch dat Trump uithaalt naar de FED – De laatste renteverhoging vergroot de staatsschuld met 500 miljard, vernietigt de middenklasse en kost de economie 5 biljoen

Het mandaat van de FED is bedoelt om voor een gezonde economie te zorgen – in plaats daarvan heeft de FED de Trump economie in 4 maanden tijd vernietigd

Trump haalt uit naar de gevaarlijke gek Jerome Powell – Jackass vernietigt de economie, de middenklasse en verhoogt de staatsschuld met 500 miljard

Om een idee te geven wat de FED aan het doen is …

Naast de terugtrekking van de troepen, valt Trump ook nadrukkelijk de FED aan de laatste tijd.

De FED is net als de rest van de Centrale Banken in de wereld geen eigendom van de staat.


Enfin, ik ga wat stukjes uit een video opname knippen:

The Washington establishment, and the financial and media corporations that fund it, exist for only one reason to protect and enrich itself:

For those who control the levers of power in Washington and for the global special interest they partner with these people that don’t have your good in mind.

Our campaign represents a true existential threat, like they have’nt seen before.

En dat is hopelijk waar. De zogenaamde nieuwe wereldorde die over ons heerst en beweert dat ze de oorlog tegen Duitsland, het grootste kwaad ooit, gewonnen hebben, is hard bezig ons als ras uit te schakelen. Als wij de oorlog gewonnen hebben, waarom zijn Nederlanders dan nu een minderheid in hun eigen hoofdstad ? Wij hebben de oorlog helemaal niet gewonnen, dat is bullshit. We hebben hem verloren en onze bevolking wordt vervangen. Ons grondgebied wordt weggegeven aan andere volkeren. Vraag je zelf af, zou dat gebeuren als wij de oorlog gewonnen hadden ?

This is not simply another 4 year election, this is a crossroads in the history of our civilization that will determine wether or not we the people reclaim control over our government.

Juist. Want kennelijk neem je, eens je in het Witte Huis zit, andere beslissingen dan je tijdens je campagne beloofd hebt. En dat zal zijn vanwege die ‘globalistische special interest’ groepen. Hetzelfde zien we trouwens in Nederland, niet één van de spraakmakende maatregelen van Rutte III stond in enig verkiezingsprogramma. Nergens stond iets over een Unilever-deal, Marrakesh of een Klimaatakkoord (vind je het het heel erg dat ik niet (meer) in democratie geloof?). Dat soort dingen worden er doorgejast nadat u gestemd heeft op een valse grijns een aftandse glimlach en een vage belofte over 1000 euro.

Eerlijk gezegd beschouw ik de EU, en in het verlengde daarvan Rutte, als volkomen irrelevant, ja ze doen veel schade, maar de EU is ook een reus op lemen voeten waarvan het niet de vraag is of, maar wanneer die instort. Het gaat mij om de wereld die daarna komt. Zullen we dan weer zuchten onder het juk van de globalisten of zullen we soeverein zijn. En ik denk dat dat in Washington beslist wordt.

The political establishment that is trying to stop us is the same group responsible for our disastrous trade-deals, massive illegal immigration and economic and foreign policies that have bled our country dry.

The political establishment has brought about the destruction of our factories and our jobs as they flee to Mexico China and other countries all around the world.

It is a global power-structure that is responsible for the economic decisions that have robbed our working class, stripped our country of its wealth and put that money into the pockets of a handfull of large corporations and political entities.

This is a struggle for the survival of our nation and this will be our last chance to save it. 

Uit alles wat Trump zegt spreekt de urgentie tegen de globalistische cabal. Natuurlijk kan hij het niet letterlijk zo benoemen.

This election will determine wether we are a free nation or wether we have only the illusion of democracy.

But are in fact controlled by a small handfull of global interests.

Ik denk dat als je dit soort dingen ziet, dat Trump, gelukkig, aan de goede kant staat. Hij zal ook enorm tegengewerkt zijn. Dat is logisch. In Frankrijk mag er dan een revolutionaire situatie ontstaan zijn (was onvermijdelijk gezien waar de EU voor staat), maar Trump lijkt te begrijpen waar het vandaan komt. En dat besef is bij het Europese volk ver te zoeken.

Meermaals duidt Trump ‘globalistic powers’.

Ik heb geknipt uit dit fragment:

De hele video staat hier, en ik heb geknipt vanaf 9.40 ongeveer.

Ik hoop dat Trump in het Nieuwe Jaar doorzet. Stop eindelijk al die malle oorlogen voor Israel, die de massa-immigratie naar Europa aanjagen.

En vooral; breek dat financiële Imperium af. Sloop de FED.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Terugkijken: verkiezingsspeech van Donald Trump

 1. Eigenlijk zouden dit de speeches van ‘links’ moeten zijn, althans zo presenteren ze zichzelf > the devil comes in many disguises. Het is enkel jammer dat relatief weinig mensen wiens belangen op het spel staan het doorhebben.

  Like

 2. @duchesne
  Graag lees ik jouw commentaren.

  Bij deze.
  Wens ik jou en je dierbaren,
  Alsmede de mannen van fenixx een goed en gezegend nieuwjaar.

  We zullen elkaar en onze families in de toekomst bij moeten staan.
  Hoe weten we nu nog niet.
  Wel dat we dat gaan doen.

  Groet
  Feniks

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s