Nieuw

Ongelooflijk! De terroristische aanslag in Duitsland was een verkeersongeval

Breitscheidplatz in Berlijn

Twee jaar na de islamitische terreuraanslag op de kerstmarkt op de Breitscheidplatz met twaalf doden, heeft een overlevende slachtoffer uit Wiesbaden het woord genomen. Een maand geleden gaf de 59-jarige Stefan W. een lezing in het Berlijnse Bundeswehr-ziekenhuis over de verschrikkelijke 19 december 2016. In zijn ooggetuigenverslag beschrijft Stefan W. in de Wiesbadener Kurier hoe hij moeizaam zijn weg terug naar het leven vecht en hoe bureaucraten de moordaanslag op hem een “verkeersongeval” verklaarden. Zijn samenvatting: “De staat heeft gefaald”.

Stefan W. was letterlijk op het verkeerde moment op de verkeerde plek. Na een koopjesjacht in de KaDeWe, wilde hij een kortere weg over de Breitscheidplatz nemen om zijn appartement in Berlijn sneller te bereiken. Op dat moment greep de vrachtwagen hem die in de menigte raasde. Volgens de arts onderging de manager een “rollover trauma”. In werkelijkheid is W. zo zwaar gewond dat de artsen urenlang voor zijn leven vechten. De intensieve medische zorg duurde nog eens anderhalf jaar met 40 operaties! Als laatst een verblijf in een revalidatiecentrum.

Stefan W. en zijn vrouw zijn, schrijft WK, in tegenstelling tot veel politici, niet bereid om tot de orde van de dag over te gaan. Ze hadden gehoopt dat de staat, de politiek, de politie iets geleerd hadden van de aanslag. Hun bittere conclusie vandaag: “De staat heeft gefaald. De staat is niet in staat zijn burgers te beschermen. Het is een verschrikkelijke getuigenis van armoede”. Naar de mening van de Wiesbadeners valt hier ook de lange aarzeling van Merkel onder om de slachtoffers van de aanval te benaderen. Maar daarvoor in plaats de slogan: “Doorgaan!” Wiesbaden heeft ook grote veiligheidslacunes. Als voorbeeld noemt het slachtoffer van de aanval het tumult na de oprichting van het standbeeld van Erdogan. “Met veel moeite moesten alle ambtenaren uit het gebied bij elkaar worden geschraapt”.

De juridische geschillen van Stefan W. met de bureaucratie bewijzen ook hoe vreemd en bizar en zelfs vernederend Duitsland omgaat met de terroristische aanslag en zijn slachtoffers. In het bericht van WK staat dat de terroristische aanslag op hem nu wordt geclassificeerd als een “woon-werk verkeersongeval”. Er is ook twijfel over de vraag of het nemen van de binnenweg via de kerstmarkt op de Breitscheidplatz gerechtvaardigd was. Er is ook nog steeds een juridisch geschil over de hoogte van de smartengeld betaling.

Conclusie: 19 december is niet alleen een verschrikkelijke dag voor de slachtoffers, het is ook een dag van schaamte voor de manier waarop de slachtoffers worden behandeld. Hieronder valt ook de schandalige behandeling van de Poolse vrachtwagenexpediteur, die nog steeds op schadevergoeding wacht, terwijl in ruil daarvoor het falen van de politie en de indirecte medeverantwoordelijken voor de aanval door het Merkel-systeem worden gepaaid.

Bron:

Unfassbar! Terrorangriff auf Breitscheidplatz war „Wegeunfall“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7486 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Ongelooflijk! De terroristische aanslag in Duitsland was een verkeersongeval

 1. Woon werkgeval???
  Echt Niet te Geloven!!
  De totale brutaliteit van de zgn elite..

  Woon/werkgeval…..?
  Het zoveelste Slachtoffer van Merkels open grenzen!

  Merkel dient te betalen voor het door haar veroorzaakte leed..
  Betalen!

  Like

 2. De Poolse vrachtwagen chauffeur die nog steeds op schadevergoeding wacht?
  Hij is toch door die rotzak vermoord
  Ik neem aan dat ze zijn weduwe bedoelen

  Liked by 1 persoon

 3. @Yvonne // december 26, 2018 om 22:29

  Bedankt voor je correctie. Ik heb het aangepast.

  Liked by 1 persoon

 4. Arme Duitsers.

  Like

 5. @Feniks ‘De totale brutaliteit van de zgn elite?’ Ik noem het meer ‘de domheid van de zelf benoemde elite’. Als je door een totaal gebrek aan functionele intelligentie niet in staat bent om je zelf een eigen mening te vormen dan sluit je je maar aan bij de gangbare Linkse meningen met als voordeel dat jij je zelf ook een beetje voelt als zijnde deel van die elite.

  Wat is jullie probleem toch Linkse globalisten? Waarom willen jullie je eigen ongelijk nou toch niet toegeven? Is het wat Pat Condell een tijdje geleden al zei dat jullie bang zijn om zelf ook tot de so-called rechtse racisten te gaan behoren als je toegeeft het al die tijd bij het verkeerde eind te hebben gehad?

  Eerst was de smoes dat de migranten wel makkelijk te integreren zouden zijn in de Westerse samenleving. Dat is een totale mislukking geworden.

  Toen werd de smoes dat er niets mooier zou zijn dan een multiculturele samenleving, een soort van regenboogsamenleving waarin de diverse culturen weliswaar hun eigen identiteit zouden bewaren maar zich toch makkelijk met elkaar zouden kunnen mengen. Ook dat is inmiddels mislukt, totaal zelfs. De samenleving is inmiddels verworden tot een multiculturele vergaarbak van niet bij elkaar passende en elkaar bijtende culturen.

  Toen werd de smoes dat het allemaal vluchtelingen zouden zijn met als voordeel dat die ook nog eens onze cultuur zou verrijken. Nou, godverdomme, wat zijn wij verrijkt zeg de laatste tijd waarin er in een bepaalde periode zelfs geen sprake was van ‘de dag van de aanslag’ maar van ‘de aanslag van de dag’ waarbij inmiddels honderden onschuldigen door jullie toedoen het leven hebben verloren.

  Maar OK, de oorlogen zijn bijna afgelopen in Syrië, gelukkig maar. Kunnen jullie ons ook vertellen wanneer die ‘vluchtelingen’ terug gaan naar huis?

  Nee natuurlijk niet want het is nooit de bedoeling geweest om die mensen terug te sturen maar jullie voelen zelf aan dat het nu tijd is voor een nieuwe smoes want als die oorlogen eenmaal zijn afgelopen kunnen er natuurlijk ook geen vluchtelingen meer bestaan.

  OOOOOOOOOH, ze gaan nu de vergrijzing oplossen en het arbeidstekort ook. Jongens, die 7% allochtonen die er nu al zijn hebben al meer bijstandsuitkeringen dan de 93% autochtonen bij elkaar, Dus hoezo oplossen vergrijzing en arbeidstekort? Bovendien bestaat de gevangenisbevolking al uit 50% allochtonen afkomstig van die 7% en politie en Justitie kunnen het niet meer aan en doen hun beklag in talkshows.

  Wat is er nodig om jullie er van te overtuigen dat jullie plannen van begin af aan waardeloos zijn geweest. Een atoombom?

  Liked by 1 persoon

 6. Wanneer je met een terroristisch motief (welk motief zou er anders zijn?) mensen overhoop rijdt is dat inderdaad een verkeersongeval.
  Maar de veroorzaker van dat verkeersongeval had een terroristisch motief.

  Waarschijnlijk hebben de autoriteiten in Duitsland een duizend-man-tellend blank legertje dat opzettelijk blanken omver rijd om verwarringen te zaaien,
  Dan kan Merkel komen met: “Het zijn niet alleen islamieten, de statistieken bewijzen zelfs dat het overgrote moordaanslagen gepleegd met voertuigen voornamelijk door blanken worden uitgevoerd.”
  Het venijn kruipt waar het niet gaan kan.

  Like

 7. In Nederland heette het ‘een lage bloedsuiker spiegel’.
  22 Cameras, die het allemaal niet deden.
  Ik kom zeer vaak op het stationsplein van Amsterdam CS. Op die plek van de aanrijding kan je alleen maar opzettelijk komen.
  We worden hier ook bedrogen.

  Like

 8. Natuurlijk worden we hier ook bedrogen. Ik kan nu al een boek schrijven over het overheids- en MSM-bedrog in Nederland. Als hier binnenkort een paar mensen worden dood gereden is het een verkeersongeluk en komt dan ‘misschien’ op blz. 4 van een landelijke krant. Maar oh wee als iemand drie ruiten ingooit van een moskee, dat is pas voorpaginanieuws.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s