Nieuw

Italië – Kindeke Jezus vervangen door invasiebaby

En zo is de overgang van de Kerk van Bergamo van de vleesgeworden God naar de migrantengod voltooid in Valdichiana, in het Heiligdom van Santa Maria delle Grazie in Calcinaio. Van christendom naar fetisjistische perversie.

Voor het altaar staan twee beelden van de Madonna en de heilige Jozef, en tot nu toe is alles normaal: maar er is geen Kindje Jezus, de ‘ster’ van de wieg. In plaats daarvan vinden we een uitzinnige grafische compositie met beelden van een concentratiekamp en van Ailan Kurdî die stierf tijdens het zinken van de rubberboot die hem en zijn familie vanuit Turkije naar Griekenland zou brengen. Omdat zijn vader niet in Turkije wilde wonen om te werken, maar om in Canada te worden ondersteund.

 

“Je vindt hem op het strand”, leest het bijschrift onder het kleine lijk van Ailan, een nieuwe goddelijke figuur in het pantheon van het immigratiebeleid.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9780 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Italië – Kindeke Jezus vervangen door invasiebaby

 1. Waarom maken ze er geen puzzel-uitvoering van voor de goedmensen. Kunnen ze er in stukjes van genieten.

  Liked by 1 persoon

 2. Salvini kom er maar in.

  Like

 3. Migrantengod …allah???

  Like

 4. Er zijn vele kinderen slachtoffer, maar die worden doodgezwegen…..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s