Nieuw

Israel’s airstrikes on Syria threatened 2 civilian flights landing in Beirut & Damascus

Russia’s Defense Ministry has said Israel carried out airstrikes on Syrian targets as two civilian flights were landing in Beirut and Damascus, putting passengers at risk.

The Israeli military put two civilian airliners in immediate danger, Igor Konashenkov, the Defense Ministry spokesman, told reporters. “Provocative acts by the Israeli Air Force endangered two passenger jets when six of their F-16s carried out airstrikes on Syria from Lebanese airspace.”

The IDF’s F-16 flew in as civilian jets were landing at Beirut and Damascus airport. The Syrian military didn’t deploy surface-to-air missiles and electronic jamming “to prevent a tragedy” and let Damascus air traffic control divert one of the passenger jets to a reserve airport in Khmeimim.

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s