Nieuw

Geert Wilders: “In 2018 hebben we in verschillende Europese landen de opkomst van de volksbeweging gezien en dit is nog maar het begin”

© Voice of Europe

We interviewden ter gelegenheid van Kerstmis het Nederlandse parlementslid en leider van de Partij voor de Vrijheid Geert Wilders. Hij vertelt ons over zijn kerstervaringen en heeft een boodschap van hoop, schrijft het nieuwsportaal Voice of Europe.

Er is kracht in het samenkomen, het delen van dezelfde waarden en het streven naar vrede en vreugde.

Het is nu Kerstmis, wat is je mooiste kerstherinnering?

– Toen de mannen van Apollo 8 het nieuwsbericht uitbrachten toen ze op kerstavond de maanbaan betraden, die eindigde met de beroemde zin “Vrolijk Kerstfeest, en God zegene jullie allemaal, jullie allemaal op de goede aarde.

– Voor mij onderstreepte het de capaciteiten en mogelijkheden van de mens en tot op de dag van vandaag ben ik toegewijd aan het behoud van de goede aarde als een veilige en vreugdevolle plek voor vrije mensen.

Wat betekent Kerstmis voor jou?

– Vroeger ging het allemaal over de feestdagen. Maar sinds de elites besloten dat het een geweldig idee was om een terroristische ideologie te importeren, wordt Kerstmis overschaduwd door het islamitische jachtseizoen.

– Dus, aan de ene kant gaat Kerstmis over westerse levensvreugde en harmonie, maar aan de andere kant gaat het om islam-geïnspireerde individuen die ons haten en de dood meer koesteren dan het leven, wat resulteert in een constante dreiging van een terroristische aanslag. Ik kan geen betere wens voor Kerstmis bedenken: verwijder de islam uit onze westerse samenlevingen.

– Mensen worden al tientallen jaren genegeerd. Niet meer! Dus ik zou willen zeggen: blijf sterk en houd vol, op een democratische en geweldloze manier.

Wat kunnen we leren van Kerstmis als individu en als samenleving?

– Er is kracht in het samenkomen, het delen van dezelfde waarden en het streven naar vrede en vreugde. We zijn sterker als een verenigd volk dan als individu alleen. Samen kunnen we de huidige politieke leiders afzetten en dingen ten goede veranderen.

– En als samenleving genieten we het meest van het leven, in veiligheid en met welvaart, wanneer we allemaal dezelfde kernwaarden delen. Als we samenkomen, net als met Kerstmis, is de sterrenhemel de grens.

Welke geest van Scrooge wilt u naar de voorzitter van de Europese Commissie, Jean Claude Juncker, sturen: De geest van Kerstmis verleden, heden of toekomst (en waarom)?

– Het spook van het nog te komen, van de toekomst. Scrooge voelt verdriet bij herinneringen uit het verleden. Hij voelt wroeging over het feit dat hij mensen slecht heeft behandeld. Ik verwacht niet dat de heer Juncker in staat is dergelijke gevoelens te hebben. Want dan zou hij zijn manier van doen inmiddels veranderd hebben.

– Maar misschien, als hij ziet hoe zijn persoonlijke toekomst eruit zal zien, helemaal alleen, leeg van binnen en verafschuwd door iedereen, misschien alleen maar om egoïstische redenen, zal hij eindelijk rekening houden met het welzijn van de mensen.

Wat is de meest hoopvolle verandering die je in 2018 hebt gezien?

– Scrooge had een reis naar vernieuwing en ik geloof dat de westerse wereld ook op zo’n reis is. Burgers worden zich steeds meer bewust van de noodzaak om voor zichzelf en voor hun kinderen en kleinkinderen op te komen.

– In 2018 hebben we in verschillende Europese landen de opkomst van de volksbeweging gezien. En dit is nog maar het begin.

– Mijn Partij voor de Vrijheid is hier om iedereen te steunen die zich zo voelt en die hen in de politiek op alle mogelijke manieren zal vertegenwoordigen.

Wat zou je willen zeggen tegen de mensen die zich niet gehoord voelen in West-Europa. Bijvoorbeeld de mensen van de Gele Hesjes-beweging?

– De beste tijd om een boom te planten was 50 jaar geleden, maar de tweede beste tijd is nu. Er is nog steeds tijd om dingen om te keren. De stimulans om dat te doen, kwam historisch gezien vaak van de volksbewegingen.

– Mensen worden al decennia lang genegeerd. Niet meer! Dus ik zou willen zeggen: blijf sterk en houd vol, op een democratische en geweldloze manier.

In januari 2016 voorspelde u een ‘Patriot Spring’. Dat was voor Brexit, Trump en andere belangrijke politieke veranderingen. U lijkt oog te hebben voor wat komen gaat, wat kunnen we in 2019 verwachten?

– Politici worden geacht er voor hun eigen volk te zijn. Ze zijn er al tientallen jaren niet meer. Maar in 2019 worden ze meer en meer herinnerd aan hun plicht. Het verzet wordt steeds groter en sterker en zal effect hebben. Het keerpunt is nabij.

– Burgers zeggen het luid en duidelijk: niet meer! We willen onze cultuur en vrijheid behouden, we willen een veilige omgeving, we willen genieten van de welvaart waar we zo hard voor gewerkt hebben, we willen geen massale immigratie, we willen geen islamisering, we willen geen islamitische terreuraanslagen, we willen geen Europese superstaat en we staan voor onze rechten!

– Mijn Partij voor de Vrijheid is hier om iedereen te steunen die zich zo voelt en die hen in de politiek zoveel mogelijk zal vertegenwoordigen. Lokale verkiezingen volgend jaar maart en EU-verkiezingen volgend jaar mei. Laten we dit doen!

Bron:

Geert Wilders: “In 2018 we’ve seen the rise of the people’s movement in several European countries and this is only the beginning”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7470 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Geert Wilders: “In 2018 hebben we in verschillende Europese landen de opkomst van de volksbeweging gezien en dit is nog maar het begin”

 1. Geert met zijn Appolo 8! Leuk muziekje en popcorn erbij.

  Like

 2. Helaas zal dat in ons land niet gebeuren de mensen laten zich liever overlopen door de regering .
  Braaf op de bank en achter de computer .
  Nederlanders zijn Laf en slap geen mentaliteit. Ze zijn liever lui dan moe .!!!
  Fransen zijn een kut volk maar laten zich niet door de regering sturen dat is mentaliteit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s