Nieuw

Duitsland voert sharia in – legaliseert kindhuwelijken

Het Duitse Federale Hooggerechtshof heeft een nieuwe uitspraak gedaan over een kindhuwelijkszaak die gevolgen zou kunnen hebben voor de manier waarop in het buitenland legaal gesloten kindhuwelijken in het land worden behandeld.

De uitspraak komt uit een zaak met een Syrische man die van zijn minderjarige “vrouw” gescheiden werd toen het paar in augustus 2015 als asielzoekers in Duitsland aankwam, meldt Die Welt.

Het paar, neef en nicht, waren getrouwd in februari 2015, terwijl de man 21 jaar oud was en het meisje slechts 14 jaar oud in een huwelijksprocedure die in Syrië legaal onder de sharia werd uitgevoerd, maar door de Duitse autoriteiten ongeldig werd geacht omdat de huwelijksleeftijd op dat moment 16 jaar was.

Nadat zijn “vrouw” door haar status van minderjarige in aparte zorg was geplaatst, diende de Syrische man een klacht in bij de Duitse rechtbanken, die hem in eerste instantie in het weekend toegang tot haar verleenden met een districtsrechtbank die beweerde dat het huwelijk niet gedwongen was geweest.

De zaak werd vervolgens doorverwezen naar het Federale Hooggerechtshof, dat nu heeft geoordeeld dat het huwelijk tussen het paar moet worden onderzocht op basis van zijn rechtspositie in Syrië. Dergelijke zaken moeten in de toekomst op individuele basis worden bekeken, aldus de rechtbank, in plaats van een algemene weigering om ze te erkennen – zoals voorheen de procedure was.

In Duitsland is de bescherming van het huwelijk en het gezin verankerd in de basiswet en het beginsel van gelijke behandeling, en beide kunnen worden geschonden door het verbod op kindhuwelijken.

Sinds het hoogtepunt van de migrantencrisis in 2015 heeft Duitsland een enorme toename van het aantal gevallen van kinderhuwelijken gezien, waarbij al in 2016 minstens 1.000 gevallen bekend waren.

Duitsland heeft vorig jaar een wet aangenomen om de huwelijksleeftijd op te trekken tot 18 jaar om kindhuwelijken te bestrijden, maar de nieuwe uitspraak zou een streep door die wetgeving kunnen zetten.

Bron:

German Supreme Court Rejects Anti-Child Marriage Law as Unconstitutional

Ook polygamie is al een tijdje toegestaan voor moslims in Duitsland, zodat de Duitse bevolking extra snel vervangen zal worden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9817 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

10 Comments on Duitsland voert sharia in – legaliseert kindhuwelijken

 1. templars2017 // december 26, 2018 om 20:52 //

  Ze lappen de regels van hun gastland aan hun laars, maar als het is om iets te bekomen dat ze niet willen aanpassen dat gaan ze de regels in alle toonaarden bespelen tot ze hun gelijk krijgen , begrijpe wie kan….. ook dat is een vorm van verovering, en wij stelletje policor idioten trappen er telkens weer in.

  Like

 2. Templars
  Bij stukjes en beetjes. Duitsland is al Islam

  Like

 3. 1) Ik heb diverse moslim mannen ontmoet in Nederland en die trouwen al gewoon volgens de sharia met meerdere moslim vrouwen, die in de bijstand zitten en zo trekken zij samen de Jizya, belasting die kaffirs moeten betalen aan islam in bezet gebied.

  2) Ach ik ben al oud en heb zelf niets meer over aan hindoe familie of hindoe vrouw en kinderen, niets meer, dus ik ben al vergaan en dood nu in feite.

  3) Er is geen blanke maatschappij meer over denk ik, die voor blanke nederlandse of blanke duitse belangen wil en mag strijden, want wie dit waagt krijgt het nazi spook over zich heen.

  4) Islam heeft een geheime agenda en ze gaan de heilige NEUK en BAAR oorlog zo winnen, piece of cake hahah. Volle neef/ nicht huwelijken hahah mooie inteelt kindjes met IQ van minder dan 65, hahha half mongooltjes legertje van de Mekkaanse baargeitjes en paardjes hahha

  5) het is dus aftellen tot 2083 he voor de europese revolutie op de begraafplaatsen hhahah veel blanken zijn al witte zombies in hun eigen land die zielloos zijn en niet meer leven.

  Like

 4. 6) o ja, veel moslims trouwen gewoon volgens Sharia wet en registreren hun huwelijken niet bij de Nederlandse gemeenten ok. Dit is wettelijk strafbaar maar niemand zal er wat tegen doen. Moslims leven nu al in een eigen strikt afgesloten Islam kaste overal in Nederland, het is zielig om aan te zien.

  7) Maar ok, ik zie dit kaste gedoe ook bij heel veel gekleurde Hindoe aapjes, met extreme Hindoe Apen kaste endogamie, dus ik bekijk dit probeem Multi dimensionaal. Zaak is mislukt nu na 50 jaar Multikukeluku geouwehoer.

  Like

 5. Ik moet helaas bekennen dat ik daar enig begrip voor heb. Trouwen voor de wet in Duitsland met een kind is nog steeds verboden maar de Islam is nou eenmaal een geloof van pedofielen en zodoende kan ik me voorstellen dat een in het land van oorsprong gesloten legaal huwelijk ook in Duitsland wordt erkend.

  Het opent ook weer perspectieven want, even een dom voorbeeld, winterbanden zijn niet verplicht in Nederland, in Duitsland wel. Als ik dus straks in Duitsland rij met zomerbanden dan kan een polizist mij dus niet meer legaal van de weg halen want de Duitse wet erkent nu dat onder buitenlandse wetten erkende gewoontes in Duitsland dienen te worden gerespecteerd, ook onder de Duitse wet.

  Het lost dus ook problemen op.

  Like

 6. @Fransdo Ik zal het er maar niet op wagen met je zomerbanden in Duitsland bij te lage temperaturen.

  Like

 7. Nee inderdaad! HAHAHA!! Dat was dan ook een grap. Want overheid en consequent handelen zijn twee begrippen die totaal niet bij elkaar passen.

  Like

 8. Marcel Man // december 27, 2018 om 22:32 //

  Dit komt niet van de overheid. Het recht en een staat kan pas goed functioneren als de verhouding tussen links en rechts ongeveer gelijk is, maar zowel in de rechtspraak als op de scholen is de balans naar links doorgeslagen. Daardoor krijg je die bijzonder rare uitspraken van rechters die je tegenwoordig ziet. Links is naïef en rechts is hard waar nodig maar beide zijn nodig om een staat te leiden. Links heeft de macht overgenomen op scholen en in de rechtspraak en daardoor gaat het mis.

  Like

 9. Marcel Man // december 27, 2018 om 22:36 //

  herstel alleen van de overheid ; )

  Like

 10. Ik heb de reacties gelezen ook de blog van dewanand redelijk inzicht knap dat de hindoe ook onder de aandacht wordt gebracht hindoe zijn ook vol van rare gedachten ik heb in mij familie alles hun willen afdwingen AFPERSEN dit gebeurt heel veel mensen weten het niet. Bij moslims speelt SHARIA geloof grote rol.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s