Nieuw

Donald Trump can fund the border wall without congressional approval

The federal government has shut down because Republicans can’t agree on funding for President Donald Trump’s main campaign promise to build a wall on the southern border with Mexico, and Democrats are insisting they will not vote for wall funding. This typical Washington gridlock is surmountable because Trump can build the wall on his own.

A week ago, the White House put out a call to federal agencies to look for “pots of money” in their existing budgets that could be cobbled together to pay for border wall construction. Immediately, Sen. John Thune, the Republican whip in the upper chamber, shot down the idea of shifting funds from executive departments to the border, saying, “I’m not a big fan of moving money.” Like it or not, there are sources of revenue in the executive branch that the president has authority to use without congressional approval.

USA Today >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (571 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

4 Comments on Donald Trump can fund the border wall without congressional approval

 1. Het is dat Trump heeft moeten regelen dat zijn zaken, bedrijven en geld BUITEN het presidentschap moeten blijven. Anders durf ik er ALLES voor te verwedden dat ie
  allang gezegd had : IK BETAAL DIE MUUR WEL ZELF !!! 1000% zeker ! ….Maar dit gaat dus niet…..Wisten jullie trouwens dat hij de eerste president is die afstand heeft gedaan van een presidentieel inkomen ??? …..Hij krijgt 1 dollar per jaar, symbolisch !

  Like

 2. Jack vanderVeen // december 26, 2018 om 04:29 //

  Anders maar weer een agreement met de progressieven en doet men de muur 3inch lager.
  Het blijft een theatraal spel telkens weer.
  L>R of R>L maakt geen bal uit.
  Die muur komt er dus gewoon.

  Like

 3. tim pietersen // december 27, 2018 om 11:01 //

  hij can state of emergency declareren, en leger order geven om de migrantenINVASIE threat te bestrijden……….. met een muur

  goed stuk

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s