Nieuw

Chris Hedges: “Israël is bang en wanhopig” – dwingt Amerikanen tot trouw aan Israël

© RT America

Machtige joden veranderen de Verenigde Staten steeds meer in een vazalstaat voor Israël. Nu heeft hun anti-Amerikaanse wetgeving gevolgen voor gewone werknemers op individueel niveau.

Zoals Fenixx eerder berichtte, hebben 26 staten in de Verenigde Staten loyaliteitswetten ingevoerd in het belang van Israël en in 13 staten zullen dergelijke wetten naar verwachting binnenkort worden aangenomen.

De loyaliteit-wetgeving is ingevoerd om boycotten van Israëlische goederen en diensten te verbieden. De autoriteiten boycotten Amerikaanse onderaannemers die Israël boycotten.

Op individueel niveau houdt deze wetgeving in dat zij zich ertoe verbinden Israël niet te boycotten of personen of organisaties te steunen die Israël boycotten. Weigering om dergelijke loyaliteitscontracten te ondertekenen, kan leiden tot het verlies van de baan, weigering van het dienstverband of verlies van recht op verzekeringsdekking bij schadegevallen. Dit laatste gebeurde nadat mensen getroffen waren door de destructie van de orkaan Harvey.

De loyaliteitswetten verspreiden zich over de de hele wereld en op belangrijke markten waar de Joodse macht prominent aanwezig is. Onder andere is het Verenigd Koninkrijk getroffen, een land waar de Joodse macht al eeuwenlang woedt.

Rode staten hebben wetten van trouw aan Israël; donkerblauw krijgt het snel.

De voormalige New York Times-journalist Chris Hedges, nu correspondent van RT America, zegt in zijn televisieprogramma On Contact dat de BDS-beweging – een vreedzame internationale boycotbeweging die Israël ertoe moet bewegen een einde te maken aan de langdurige oorlog tegen voornamelijk Palestina, maar ook andere landen – niet bijzonder succesvol is geweest in het bereiken van echte politieke resultaten. Nochtans, is de beweging zeer succesvol in het veranderen van de waarneming van mensen ten opzichte van Israël geweest, en heeft overal mensen bewust gemaakt van de ware aard van Israël.

Vanwege het toegenomen bewustzijn van mensen over het werkelijke beleid van de Joodse staat, hebben Joodse lobbygroepen nieuwe anti-boycotwetten ontwikkeld in de Verenigde Staten die zich nu als een lopend vuurtje verspreiden over de Amerikaanse staten.

Hedges wijst op Sheldon Adelson, de grootste politieke financier van Donald Trump, als een zware speler in de vorming van wetten van de rijke Joodse macht die de Amerikanen dwingt zich te onderwerpen aan de Joodse geldhonger.

– Israël kan het narratief van zijn land niet langer controleren of het brutale apartheidsbeleid van het land verbergen, zegt Hedges, en gaat door:

– De joodse macht heeft daarom een bizarre alliantie gevormd met christelijk rechts, waarbinnen anders een harde kern van antisemitisme bestaat. Zij hebben het antisemitisme opnieuw gedefinieerd. Ze negeren volledig hoe Joden worden behandeld, als ze kritiek hebben op Israël, ook al hebben ze een Jood als buurman. De golf van pro-Israëlische wetgeving maakt deel uit van dit proces.

– Ze zijn wanhopig om een beweging te verpletteren die het bewustzijn van de mensen effectief verhoogt, wat hen angst inboezemt.

RT en Chris Hedges zijn van mening dat deze wetten de Amerikaanse grondwet schenden en dat het “vreemd” is dat Amerikaanse burgers met strafdreigingen loyaliteitsverklaringen moeten ondertekenen – niet aan hun eigen staat of federatie van de Verenigde Staten, maar aan een buitenlandse staat, Israël.

– Het is angstaanjagend anti-Amerikaans, aldus RT Americas TV-gastheer Richard Sanchez.

Bron:

YouTube/RT America

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7470 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Chris Hedges: “Israël is bang en wanhopig” – dwingt Amerikanen tot trouw aan Israël

 1. Israel De grote boze Wolf die Eindelijk zijn schaapshuid af gooit en hun werkelijkheid laten Zien zo als zij echt zijn en de wereld (ONZE )wereld al sinds 1939 op allerlei gebieden ,landen en continenten naar hun hand proberen te zetten met hun wereldwijde geldsystemen en banken de geldstromen Crisissen veroorzaken waar nodig.
  Deze lieden zijn oppermachtig met vele Multinationals als eigendom en bepalen elke prijs en belasting in haast elk land op deze wereld.
  Natuurlijk mocht niemand dit weten en creëerden een klein landje Israel na tussenkomst van de USA en Toen nog Great Britain met Churchill en Roosevelt en gooiden de oorspronkelijke bewoners er zonder pardon uit om dat zij in de weg zaten maar de eigenlijke deal werd afgedwongen omdat de Rotchilds (daar zijn ze weer) zowel Hitler als de geallieerden financierden zodat zij altijd winst maakten en hun grote doel is om de gehele wereld te globaliseren en de Rotchilds de baas zijn en de dienst uitmaken en alle Koningshuizen zijn Toneelspelers voor het volk wat zij behandelen en zie als slaven en gebruiksvoorwerpen.
  En nu zijn ze in paniek omdat steeds meer bevolkingen NIET meewerken.ACH JAMMER HE.

  Liked by 1 persoon

 2. Maar het was wel de gewone Joodse bevolking die naar de gaskamers moesten.
  En dat is in iedere oorlog hetzelfde. Het gaat altijd om geld en macht.

  Like

 3. Een wereld zonder religioten is zeker te veel gevraagd, het zou zomaar vrede kunnen brengen.

  Liked by 1 persoon

 4. Een wereld zonder religioden bedoel je dat skeeter?

  Like

 5. Sloffeslippert,

  De Rotschilds hebben Israel gecreerd.
  Hier is de Balfour verklaring op het linkse wikipedia: https://nl.wikipedia.org/wiki/Balfour-verklaring
  Maar het beste kan Jacob Rottschild je het zelf vertellen (iedereen mag het weten):

  Like

 6. Nee Feniks, gewoon alle idiooten

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s