Nieuw

België haalt kindjihadisten op uit Syrië

De Brusselse kortgedingrechter heeft woensdag beslist dat de zes kinderen van twee Belgische IS-strijdsters naar België moeten worden gerepatrieerd. De moeders zitten met hun kinderen vast in het Koerdische kamp Al-Hawl. Ook de moeders moeten worden teruggehaald, meldt de Telegraaf.

Het gaat om de kinderen van Tatiana Wielandt (26) en Bouchra Abouallal (25) uit Borgerhout, die met hun kinderen in het Koerdische kamp Al-Hol vastzitten, schrijft de Gazet van Antwerpen.

De kortgedingrechter verplicht nu “de Belgische Staat om alle noodzakelijke en mogelijke maatregelen te nemen om de zes minderjarige kinderen vanuit Syrië te kunnen laten reizen naar België.”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

10 Comments on België haalt kindjihadisten op uit Syrië

 1. De westerlijke landen zijn in een strijd voor de uber mongool trophy.

  Like

 2. Opgevoed door de Jihad, gebrainwashed door de Jihad, dan ben je een gevaar geworden voor het Westen, want eens komt het eruit.
  Als een geprogrammeerde killer uit de film, ik dacht met nazi jongeren-school, om later een aanslag te plegen.

  Like

 3. templars2017 // december 26, 2018 om 20:43 //

  Het is en gekkenhuis aan het worden ,de rechtbank in kwestie heeft zelfs de staat gedwongen om hen allen te repatriëren op straffe van een dwangsom van 5000€ per dag en per kind dat ze in gebreke blijven , het juridisch apparaat dwing zijn eigen werkgever de staat tot het betalen van een dwangsom aan zichzelf om de terroristen naar hier te halen ,welke zinvolle mens verstaat dit nog?

  Liked by 3 people

 4. Lily Demuynck // december 27, 2018 om 00:57 //

  God, wat staat ons christenen nog te wachten wanneer ze zefs hun eigen moslims zo behandelen. Wat staat mijn familie, kinderen en kleinkinderen nog te wachten .
  .pure horror

  Like

 5. tim pietersen // december 27, 2018 om 11:07 //

  deze rechter ( (((rechter)))? ) dient onslagen te worden en opgepakt wegens in gevaar brengen staatsveiligheid

  Like

 6. @Lily Ja voor mijn kleinkinderen maak ik me ook zorgen. Om de kinderen ook maar die blijven maar verkeerd stemmen. Wat moet men dan. Ik krijg hun ogen niet geopend! Triest!

  Like

 7. Gregg van Toetsengem // december 27, 2018 om 21:36 //

  wie is/zijn die rechter(s) ?

  Like

 8. Marcel Man // december 27, 2018 om 23:00 //

  wel in ieder geval te links en in dit geval staatsgevaarlijk.

  Like

 9. Rita spiessens // december 28, 2018 om 12:38 //

  Ik weet niet of het gerecht beseffen waar ze mee bezig zijn ,waar is het recht om ons te beschermen tegen het geweld ,mogen wij het gevoel niet meer hebben of meemaken dat we ons nog veilig voelen in ons eigen landje??

  Like

 10. Als zelfs de Rechterlijke macht de staatsveiligheid bewust in gevaar gaat brengen met dergelijke stuitende beslissingen zijn we aan de religieuze baardmannen overgeleverd.

  Regelrechte collaboratie met de radicale islam staat gelijk aan landverraad en zover is het al gekomen met onze Westerse samenleving die overgeleverd is aan de almacht van de linkse politieke elite die de autochtone bevolking naar de slachtbank wil leiden met dergelijke krankzinnige uitspraken.

  George Soros, Juncker en zijn beoogde opvolger Timmermans zullen zich vergenoegd in hun handen wrijven; de omvolking en de islamisering liggen op ramkoers en volgend jaar zijn er alweer verkiezingen voor het Europees Parlement.

  Een politieke omwenteling als gevolg van dergelijke beslissingen?
  Wij moeten helaas vrezen dat er niets zal veranderen want de macht blijft bij Merkel & Macron, al moet er zelfs grootschalige verkiezingsfraude worden gepleegd om de greep naar de macht van de populisten tot iedere prijs te voorkomen.

  Hier in Nederland stemmen de jongeren op GroenLinks, want die Jesse Klaver doet zoveel voor ons klimaat en hij maakt zo’n frisse indruk zonder stropdas.

  De voormalige NSB en GroenLinks, kan iemand mij het verschil nog uitleggen?
  De NSB’ers marcheerden in een zwart uniform, die rechters kleden zich ook in het zwart dus in dat opzicht is er toch een zekere gelijkenis.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s