Nieuw

Afslachten van christenen laat Merkel-kerken koud met Kerstmis

Kardinaal Reinhard Marx en bisschop Heinrich Bedford-Strohm. © Jouwatch

In de buurt van de Libische stad Sirte is een massagraf ontdekt met de lichamen van 34 Ethiopische christenen die door de IS zijn vermoord. Dat is Deutschlandfunk op Kerstmis een korte boodschap waard. Domradio is er tot nu toe volledig stil over geweest. In ruil daarvoor kondigt het islamofiele mediaplatform van het aartsbisdom Keulen aan dat Kerstmis bij veel moslims “merkwaardig” overkomt.

In april 2015 had de terroristische militie, nauwelijks opgemerkt door de westerse media, een video gepubliceerd over de moord op minstens 28 mannen. Volgens de autoriteiten leidden bekentenissen van gearresteerde IS-terroristen de onderzoekers naar het massagraf. Volgens Deutschlandfunk zullen de lichamen later naar Ethiopië worden gebracht.

Ook de brute executie van twee koptische christenen voor een kerk in Manya in Egypte door een islamitische bewaker trok weinig of geen media-aandacht. Zoals gemeld door koptischwordpress, vond het incident plaats in de tweede adventsweek. De exil-christelijke webpagina schrijft:

“De zoon, David Emad, sprak met de bewaker die de kerk aan de overkant moest bewaken en zoals u kunt zien, kwam David’s vader. Plotseling trok de islamitische bewaker zijn dienstwapen en schoot beiden neer. David kreeg een kogel in het hoofd en was waarschijnlijk op slag dood. Zijn vader kreeg er een in het linkeroog. Emad en zijn zoon David werkten in een huis dat voor de protestantse kerk in Minya staat.”

Het was niet de eerste keer dat islamitische veiligheidstroepen, die geacht werden Koptische kerken te bewaken, christelijke kerkgangers vermoordden. Vooral in de kerstperiode zijn er meer aanvallen op de achtergestelde en deels vervolgde Koptische minderheid, die zijn oorsprong terug kan vinden in de eerste eeuw na Christus.

Kerstmis voor moslims geen reden om te vieren?

Dat veel moslims in Europa een totale haat tegen Kerstmis hebben, is wat een artikel van de Domradio probeert te verbannen en te verbergen met enkele onschuldige anekdotes onder het thema ‘Met Allah met Kerstmis’. “Als het met Kerstmis bij de christenen sereen wordt, voelt voor moslims soms vreemd aan”, aldus het begin van de dhimmitüde.

“Voor moslims is 24 december een normale dag en hebben ze geen reden tot feestvieren. Ramadan of het Suikerfestival zijn uiteindelijk op een ander moment van het jaar”. En verder vragen de kerkjournalisten in verband met kerstbomen, cadeaus, kerstmis en kerstdiner zich af: “Laat het kerstseizoen hen helemaal koud?”
Nee, moet het antwoord  zijn. Sommige “verhitten” de ongelovigen in de ware zin van het woord.

Bron:

Massaker an Christen lässt Merkel-Kirchen an Weihnachten kalt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7524 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Afslachten van christenen laat Merkel-kerken koud met Kerstmis

 1. Christenen.

  Ik weet het niet, maar dat christendom is groter buiten Europa dan binnen Europa. Ik heb niet zoveel met aziatische en Afrikaanse christenen. Vooral die laatsten hebben er een handje van om er volledig hun eigen religie van te breien.

  Dat die paus voodoo-kannibalen die beweren ook christen te zijn tot zijn kudde rekent, moet hij weten. Maar voor mij betekent christen niet automatisch dat ik verwantschap met je voel. Dan zal je toch echt blank en Europees moeten zijn. Uiteindelijk is het christendom ook een zandbakreligie die zich hier met het zwaard verspreid heeft.

  Liked by 1 persoon

 2. Jack vanderVeen // december 26, 2018 om 04:26 //

  Hoe dommer het volk (en armer uiteraard) hoe liever het Vaticaan het heeft.
  De boel voorliegen en fantaseren zodat die domme schepsels dat geloven.
  Nog wat fantasieverhalen er door breien, dat maakt de christelijke magie helemaal compleet.
  Leer van mij: bidden helpt niet. Krijgt men alleen maar rugpijn van op den duur.

  Like

 3. Wim Vreeswijk // december 26, 2018 om 10:43 //

  Christen Danken Allah (CDA) en hetzelfde geldt voor het CDU

  Like

 4. Vrede op Aarde en in de Mensen een Welbehagen.

  Een mooie gedachte, zeker in deze tijd waarin Europa wordt overstroomd door militante moslims, dus eigenlijk moet de rem er op in het belang van die vrede.

  Maar we lopen bij ongewijzigd beleid het niet geringe risico dat er in de toekomst ook hier in Europa massagraven worden ontdekt met de lichamen van Katholieken, Protestanten, Gereformeerden, Jehova’s Getuigen etc.

  Het zou ons niet verbazen als de Paus binnen afzienbare tijd een Concordaat gaat sluiten met de religieuze baardmannen in Mekka om zodoende te redden wat er nog te redden valt. Dat concordaat zou dan volgens een eeuwenoude islamitische traditie inhouden dat de christenen extra belasting moeten betalen en hun kerkdiensten moeten houden in z.g. schuilkerken ver buiten het gezicht van de moslims om ze niet onnodig te provoceren.

  De islam is immers de religie van de Vrede en die terreuraanslagen worden uitsluitend gepleegd door verwarde mannen die tijdelijk de weg kwijt zijn en dit fenomeen behoort nu eenmaal bij het integratieproces volgens de Linkse kerk.

  Evenals de islam kende het christendom talloze stromingen die elkaar naar het leven stonden maar binnen Europa is de zaak redelijk op orde gebracht en dat willen wij graag zo houden.
  Wij hebben er totaal geen behoefte aan de bloedige geschillen die er bestaan tussen de Soennieten en de Sjiieten naar Europa te importeren in het kader van wat linkse hobby’s.

  De koppensnellers – al of niet met peniskoker – willen wij ook graag buiten onze deuren houden, evenals de kannibalen. Over de Hottentotten en de Pygmeeën valt nog te praten, op de Waddeneilanden is nog plek zat en het kan nog wat toeristen trekken met name van GroenLinks.

  Diversiteit van onze samenleving is op papier een leuk en kleurrijk gegeven maar er zijn grenzen aan die diversiteit. Het afhakken van handen, het stenigen van overspelige vrouwen en het doorsnijden van kelen van ongelovigen mogen dan wel gerekend worden tot de extremiteiten van een exotische cultuur, maar laten ze dit maar doen in het Midden-Oosten, dus niet hier in Europa.

  Maar er is nog enige hoop: binnenkort gaat Jean Claude Juncker met welverdiend pensioen (een verblijf binnen een psychiatrische inrichting op een zwaar gesloten afdeling) en dan gaat er een andere wind waaien binnen de EU.
  Of zou het onder het bewind van zijn beoogde opvolger nog een graadje erger worden?

  Dan snel de koffers gepakt op weg naar andere en veiligere oorden en waar de moslim dus nog een bezienswaardigheid is.
  Zijn dergelijke oorden er eigenlijk nog?
  Argentinië schijnt redelijk moslimvrij te zijn, dus als hier de pleuris uitbreekt…

  Like

 5. As die reformasie in westelike Europa begin het, waarom is daar weinig wat Jesus se leerstellings navolg? Lees die europeer nie die Nuwe Testament?? Is julle al so gebreinspoel om te se, ons geloof niks? Fabels en verhale?

  ” Die godsdiensoorloë tydens die Hervorming het veroorsaak dat talle mense alles moes agterlaat en vlug, soos die Franse Protestante wat hulle wyd en syd elders gaan vestig het en die Hugenote genoem is. Baie van hierdie Hugenote het ook uitgewyk na Nederland, ’n geografies klein landjie wat die groot toestroming van vlugtelinge na sy beste vermoë moes probeer hanteer.

  Nederland het die Franse vlugtelinge—en andere wat hulle aan die Kaap wou vestig—’n vry passaat hierheen aangebied. Die aantal Hugenote wat na die Kaap gekom het, veral in 1688-’89, was die voorsate van baie van vandag se Afrikaners, soos ook elders op die Mieliestronk-werf vertel word. Die feit dat hulle Nederlands geken het, het hul opname in die Kaapse samelewing vergemaklik”
  http://www.mieliestronk.com/calvyn.html

  Martin Luther, O.S.A. was a German professor of theology, composer, priest, monk, and a seminal figure in the Protestant Reformation. Luther came to reject several teachings and practices of the Roman Catholic Church. He strongly disputed the Catholic view on indulgences”

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s