Nieuw

Zweedse staatstelevisie – Onthoofding wordt meswond genoemd en vermaning dat verspreiding onthoofdingsvideo meerdere jaren gevangenisstraf kan opleveren

De kijkers krijgen te weten dat degene die de onthoofdingsvideo verspreidt meerdere jaren gevangenisstraf kan krijgen. Onthoofding wordt meswond genoemd.

"Maar degene die de film verspreidt in Zweden kan zich schuldig maken aan een misdaad." © SVT

In de Zweedse sociale media wordt nu een nieuwsreportage van gisteravond over de beestachtige islamitische dubbelmoord in Marokko bekritiseerd. De focus van SVT lijkt te liggen op de verspreiding van de onthoofdingsvideo, niet op de onthoofding zelf.

Gisteren zond de Zweedse staatstelevisiezender SVT een nieuwsbericht uit over de dubbelmoord op de twee jonge Scandinavische vrouwen die op vakantie waren in Marokko.

De nadruk lag echter op het feit dat het illegaal is om de video te verspreiden, die laat zien hoe een van de vrouwen levend haar hoofd wordt afgesneden. De film is zo wreed dat mensen die hem hebben gezien, getuigen hoe het hen diepgaand heeft veranderd en dat ze het betreuren dat ze het ooit hebben afgespeeld.

SVT-nieuws vertelt geen details over de film, maar noemt de onthoofding opnieuw als “de vrouwen hadden meswonden aan hun hals”.

SVT had bijvoorbeeld journalist Ivar Arpi kunnen interviewen, die de film heeft bekeken en schreef “dit is het ergste wat ik ooit heb gezien, dit zal me blijven achtervolgen”. Maar men koos voor een andere invalshoek.

– We hebben een zeer goede nieuwe wetgeving gekregen die onwettige privacyinbreuk wordt genoemd. Die wet is gericht op juist dit soort typische gevallen, wanneer iemand informatie of beeld verspreidt over iemands kwetsbare positie, zegt voormalig officier van justitie Sven-Erik Alhem aan SVT over de video.

Het nieuwsverslag gaat dus over de verspreiding van de moordvideo en de nieuwe wet op de privacy. De kijker wordt ervan op de hoogte gesteld dat de persoon die de wet overtreedt tot vier jaar gevangenisstraf kan krijgen.

In de sociale media hebben verschillende mensen gereageerd op waar de focus is beland na de moorden – die buiten Zweden groot internationaal nieuws zijn geworden.

“De moorden in Marokko en de politiek correcte media: Eerst wordt de brute executie in Marokko door de nepnieuws-media terzijde geschoven. Wanneer de mensen de beelden delen van wat er gebeurd is, worden degenen die de informatie delen tijdens een een nieuwsuitzending van SVT met meerdere jaren gevangenisstraf bedreigd”, schrijft iemand op Twitter.

“Persoonlijk zou ik nooit zo’n film kijken, laat staan delen. Maar nu maken we ons zorgen over de verspreiding-misdaad en niet meer over het belangrijkste, de onthoofding-misdaad. Het politiek correcte-volk heeft voor ons weer eens goed de kaarten door elkaar geschud”, schrijft een andere Twitter-gebruiker.

“Heb de zeer vreemde nieuwsuitzending gezien. Een nieuwe wet die is gecreëerd om bijvoorbeeld slachtoffers van verkrachting te beschermen tegen het verspreiden van films van de misdaad, wordt toegepast op de onthoofdingsvideo van de Deense en Noorse in Marokko. Schandalig om deze wet te gebruiken om mensen onwetend over de islam te houden “, schrijft een ander.

Bron:

SVT mer upprörda av “spridningsbrottet” än halshuggningen?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.071 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7470 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Zweedse staatstelevisie – Onthoofding wordt meswond genoemd en vermaning dat verspreiding onthoofdingsvideo meerdere jaren gevangenisstraf kan opleveren

 1. Wel, de pers en de tv zijn de machtsscharnier van de politiek correcte smeerlappen….en zolang die hun liedjes zonder persoonlijke gevolgen tegen betaling mogen zingen……

  Het is niet zo dat je als individu alles maar moet pikken, je moet niet alleen en in je eentje met zwaard in hand de aanstormende horde willen bevechten maar alleen en in je eendje(2cv voor de liefhebbers) kun je wel de kraaienpoten en voetangels strooien die de horde tot pijn en stilstand brengt….en ook zo kan men vijandige of verradende strijders permanent uitschakelen….

  ….propaganda voorlezen zonder lippen is echt een vak apart….

  Liked by 1 persoon

 2. p.s. ik heb een fractie gezien van de film, en net als de beelden van een door tweeen gereden meisje wil ik die shit eigenlijk niet zien, vooral omdat het een bepaalde respectloosheid is naar de dode en de famillie toe.
  Dat gezegd hebbende, alles verstoppen is precies waarom dit soort dingen doorgaan, de politiek correcte waanzin mantra moet worden gestopt, en dat kan enkel met het openbaren van wat de hobbiedieren van de Gutmensch aanrichten.

  Tweeledig dus, respect tonen en niets zien en daarmee tegelijkertijd de boel legitimeren en laten voortduren, of de doden en hun lot gebruiken als lesmateriaal om te stoppen en te voorkomen….

  Het is helaas allemaal politek, in een van de smerigste vormen, maar tonen van gruwelen heeft zowel nut als doel om te overleven, om te weten, om te kunnen voorbereiden.

  Privacywetgeving is de mantel van onzichtbaarheid en de vrijbrief voor verbeterde herhaling van misdrijven voor zowel criminelen als machthebbers, in onevenredigheid met de bescherming en voorkomening van slachtoffers….Privacywetgeving is dus een drol met slagroom.

  Wetten worden per definitie misbruikt door overheden en poltiek, omdat het hun machtspositie aan de grote voedertrog versterkt. Van democratische politiek met echte oppositie is al jarenlang geen sprake meer, de laatste echte oppositie werd vermoord….door zittende en onterecht pensioen vretende politici en een geronselde deels verdwaazde narcistische Gutmensch….

  Als iedereen nou eens gewoon en luikje bij het hart had, dat je even kon openen om te zien welke mens goed was….

  Liked by 1 persoon

 3. alwine kerkhof // december 25, 2018 om 16:02 //

  Hoe je het ook wend of keert, blijkbaar zijn dit soort beelden nodig om veel mensen wakker te schudden. Ik heb de film ook gezien, de film is zelfs naar de ouders gestuurd door die monsters.
  Wat er nu in Zweden gebeurt kan geen weldenkend mens begrijpen.
  De eigen bevolking word aan de duivels over geleverd.
  Zweden bestaat gewoon niet meer.

  Like

 4. Wie vijand nummer 1 is laat weer eens geen twijfel

  Like

 5. Eigenlijk moet iedereen wel kijken om zich bewust te worden dat er een andere waarheid is: “Dan alle mensen zijn lievvvv”.
  Deze midden-oosten veteraan weet al heeel lang heeellllll veel beter!

  Liked by 2 people

 6. 1) Ja ik googelde wat raak op ‘koelie hoer’ en vond onderstaand debat uit 2013, probleem dat Hindoes in den haag logischerwijs de islamieten wantrouwen en haten. Hindoe/ Moslim oorlog en vete is nu al 1400 jaar oud. TSja, zo zijn er nog meer vetes he tussen rassen en oude volkeren.

  2) Deze reactie vond ik mooiste, harde feiten, ja Islam is zielig en OUTDATED ok. Islam virus is een soort MENTAL BUG en verlaagt je IQ tot 1 decimaal geloof ik nu, je wordt een Prehistorische Holbewoner met knuppel en besneden piemel. Maar ok, eerlijk gezegd geldt dit ook voor het zgn Vrome Hindoe Apen virus, en dit heb ik ook in harde praktijk waargenomen en ik zal het bewijs materiaal nog publiceren.

  3) zie dit:

  jackholland zaterdag, mei 25, 2013 at 12:23 pm

  @ Ab
  Jij slaat precies de spijker op zijn kop vrede door overgave !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Oftewel je doet wat ik (Lees allah/koran) zeg of je krijgt straf dus geen vrede.
  Dit is is nu precies waar het om draait in het vergif dat islam heet Het gaat dus om allah de tiran die iets opdraagt waarop je geen commentaar mag hebben.
  Vergelijk het met nazisme
  Hitler wilde trouwe volgelingen Allah wil trouwe volgelingen .
  commentaar op hitler verboden anders doodstraf commentaar op allah verboden anders doodstraf
  Ariers zijn ubermenchsen Moslims zijn superieur aan niet moslims
  Nazis haten joden Moslims haten joden
  Hitler beloofde een goed leven als je hem trouw bent en volgt in alles wat hij opdraagt
  allah belooft een goed leven als je alles trouw opvolgt.Hitler wenst wereldoverheersing allah wenst dat heel de wereld moslim wordt. Kinderen via hitlerjugend indoctrineren met nazigedachtengoed Kindertjes indoctrineren met islam gedachtengoed dmv lessen in de moskeevanaf 4 jaar

  Moet ik nog doorgaan ?

  Geachte moslims hebben jullie nu helemaal geen eigen gedachten,een eigen wil,eigen moraal ? Ieder voelt toch zelf wel aan wat goed of fout is daar heb je toch geen koran bjibel of torah voor nodig?

  Het gekke is echter dat de meeste moslims het nazisme van hitler veroordelen en aan de andere kant trouwe aanhanger zijn van Allah met zijn geesteszieke pedofiele roverhoofdman mohammed .
  Ik kan dat niet volgen maar het zal wel aan mij liggen.

  Bron: oude tekst uit 2013 maar nog steeds aktueel:
  https://www.maghreb.nl/2013/05/23/niet-moslims-maar-hindoestanen-zijn-het-probleem-in-den-haag/

  4) als harde Beta Technocraat bekijk ik de zaak heel abstract en gevoelloos. Harde wetenschappers zijn slachters he, even het geboorteoverschot van bv Hindoe Aapjes afruimen he met vermalings machines om de CO2 normen te halen in Nederland, hahah zo denken harde Beta nerds he. 100 % Ethiekloos, gaat om kille koude CO2 percentages die Nederland koste wat het kost moet halen in 2040 dus nu Het zieke, vervuilde, overvolle Hindoe HOndenhokje afruimen is een Must.

  Like

 7. shit is er een maximum aantal woorden per posting hier? POsting net was iets te lang ok, sorry.
  Edit Rommel: Reactie bleef in de strot van het filter hangen.

  Like

 8. islam is zielig, Mental Bug. hopeloos zielig.

  en leukste is dat ik nu merk in Nederland dat een groot deel van de moslim meiden toch liever een niet moslim man willen ok, omdat zij vrij willen zijn en geen tikken willen krijgen.

  Die extreme Gender Apartheid van Islam is zielig ok. Hopeloos is het. Zinloos.

  Like

 9. templars2017 // december 25, 2018 om 20:29 //

  De film is echt verschrikkelijk, het is niet te verstaan dat iemand iets dergelijks kan doen, wat moet er door die meid gegaan zijn ,denk daar eens aan voor je gaat foeteren over zien of niet zien.
  Dit is een echte snuff movie ,en dan te bedenken dat dat geteisem ze naar de familie heeft gestuurd……een normaal mens kan daar niet bij, jedoch dat is hun realiteit ,hun realiteit…..
  Dat er dan op aangedrongen wordt dat wij dat moeten aanvaarden dat is onmenselijk, laat het eens zien in de parlementen aan de heren in hun nette pakken,op groot scherm ,en zie eens hoeveel hun maag gaan legen…..

  Als er niets veranderd zal dit ook onze realiteit worden ,in onze landen ,in onze steden ,dit is geen cultuur meer ,dit is iets wat nergens past ,in geen enkele samenleving ,iets doen als dit in naam van een boek of een vermeende personage uit het boek moet gebannen worden…..
  laat ook de gutmenschen dit bekijken, maar ze zullen niet willen , nochtans het zou hen iets kunnen bijbrengen……

  Liked by 1 persoon

 10. Wij ( sheeple-slachtoffers ) mogen niet delen en verspreiden, en zodoende elkaar waarschuwen en op de hoogte brengen van de actuele ( vreselijke ) zaken die gebeuren ???
  Zijn ze GEK geworden ???
  Stel debiele achterlijke elite- overheden-stront !!! Ik zou zeggen : als jullie je NORMAAL gedragen en de DADERS doodgewoon eerlijk berechten, i.p.v. ze voor te trekken ten op zichte van ons ( de sheeple dus ) ….dan ga je dadelijk geen gevangenissen TEKORT komen
  en DOE wat je behoort te doen en vooral : WAAR JE DIK VOOR BETAALD WORDT !
  Laat zulke daders niet lopen maar pak ze op, en STOP met deze ongein ONZE kant op te sturen. Hou die rotzooi daar waar ze zijn geboren , daar zitten ze goed en kunnen verder leven met hun shit-opvoeding ! Wij wensen hier graag van verschoond te blijven…

  Like

 11. bedonderde burger // december 26, 2018 om 09:31 //

  Lang leve de nieuwe Nazi’s: namaak christenen, geldgeile liberalen en lifestyle socialisten die ons graag allen tot slaven van islam willen maken, omdat zij goed beloond worden door de ‘filantroop’ Soros?
  Dit in combinatie met een meute mislukte vrouwen die niet willen toegeven dat ze mislukt zijn, Merkel. dat Noorse varken, de Zweedse ‘geëmancipeerde’ in Iran hoofddoek draagsters, de oma in Frankrijk en die twee hersenloze minkukels bij ons, die het allen in hun kop hebben gezet de wereld te laten zien dat zij in staat zijn de wereld te vernietigen. Omdat zij wensen te bewijzen ‘dat zij het kunnen’, ze willen bewijzen dat zij in staat zijn om echte mannen te zijn! Maar dat zijn jullie niet, emancipeer eens echt, als vrouw, niet als namaak man. Mannen hebben al lang genoeg vernietiging gebracht, denk maar aan Blair, Bush sr,,Bush Jr,, Clinton en de ‘heilige’ Obama, de man die de derde wereldoorlog heeft gestart.

  Like

 12. Haim Ahmed Emmet // december 29, 2018 om 09:48 //

  Denk niet dat door het verspreiden van dit soort misdaden ze niet meer zullen gebeuren. Juist door verspreiding worden andere idioten geinspiteerd. Islam heeft volkomen gefaald. Mo had gehoopt de islamieten te verenigen, maar de oeroude stammenstrijd gaat nog altijd door.Vertrouw geen enkele moslim want hij vertrouw jou ook niet en ziet je als de vijand.

  *RamsesX

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s