Nieuw

Pro-Europese denktank GEFIRA:  Het EU-project loopt ten einde

Hoewel het einde van de Europese Unie onvermijdelijk is, zijn de voorstanders van een verder geïntegreerde of federale superstaat bezig met een laatste poging om hun doel te bereiken. De oppositie tegen het project neemt met de dag toe. Europa lijdt onder economische stagnatie en wordt geconfronteerd met een demografische ramp.

De laatste hoop van het pro-Europese establishment was de nieuw gekozen Franse president Emanuel Macron, die de economie nieuw leven zou inblazen en de Europese Unie onder Frans leiderschap zou integreren. GEFIRA was van mening dat al deze verwachtingen misplaatst waren. De eens zo grote natie is onherstelbaar gebroken. De problemen van Frankrijk zijn veel erger dan die van Italië. Hoewel Italië een hogere schuldquote heeft dan Frankrijk, heeft Frankrijk een groter begrotingstekort, en het verschil is dat terwijl Italië een handelsoverschot heeft, Frankrijk een handelstekort heeft, zodat het land zijn importen niet kan betalen.

Terwijl de Italiaanse “populist” Mateo Salvini het respect van het land oogst, is de populariteit van Emmanuel Macron op een historisch dieptepunt. Heel Frankrijk wordt overspoeld door rellen, burgerlijke onrust en plunderingen. In stad na stad, dorp na dorp, botsen de demonstranten al wekenlang met de politie, terwijl president Macron niets te bieden heeft om hen te paaien, tenzij hij de grens van 3% van het begrotingstekort schendt.

Net als de Sovjet-Unie ooit was, is Frankrijk een groot sociaal-multicultureel experiment, en net als de lege winkels in communistische landen zijn de demografische veranderingen in Frankrijk in alle geledingen van de samenleving zichtbaar, maar niemand durft ze te noemen. De hele wereld zag dat het Franse team dat deelnam aan het wereldkampioenschap voetbal bijna uitsluitend uit Afrikanen bestond, en zelfs op Twitter hebben Afrikanen erover opgeschept. Maar toch, het Franse establishment stond erop dat die Afrikanen echt Frans waren. Dissidenten werden gebrandmerkt als racisten of nazi’s.

Zowel de academische wereld als de politieke en zakenwereld ontkennen wat voor iedereen duidelijk te zien is. De Franse samenleving heeft haar economische kracht en ziel verloren. Het land stond ooit bekend om zijn eerste hogesnelheidstreinen (TGV) en Concorde, maar nu is het berucht om zijn sociale dystopie en islamistische aanvallen.

Om te bewijzen dat ze gelijk hebben, zullen de Franse en Europese elites de multiculturele samenleving nog verder stimuleren door het VN-pact voor veilige, ordelijke en regelmatige migratie te ondertekenen. Ook volgens het verslag getiteld: “Vervangingsmigratie”, is het uitgebreide plan van de Verenigde Naties om de Europese bevolking te vervangen een oplossing voor een vergrijzende bevolking.

De Vijfde Republiek is ten einde en we verwachten niet dat president Macron zijn ambtstermijn zal beëindigen. De sociaal-economische ineenstorting van Frankrijk zal de Europese Unie in de afgrond slepen.

Nu het hart van Europa onbestuurbaar is, zullen de randgebieden het ook niet beter gaan. Het multiculturele en multireligieuze Bosnië is niet houdbaar. De grenzen in de regio zullen opnieuw worden hertekend, wat met een prijskaartje gepaard zal gaan. Een oorlog tussen moslims en christenen in de Balkan zal weerklinken in de buitenwijken van Parijs, Amsterdam en Berlijn, vanwege de grote moslimminderheden daar. De Europese gevestigde orde heeft de islam toegestaan in Europa te groeien en vreemd genoeg geloofden zij dat de Europese moslims dankbaar zouden zijn voor deze generositeit.

Vanuit het oogpunt van de niet-Europese mogendheden zijn de Balkanlanden een bruggenhoofd dat het waard is om voor te vechten. In de negentiende eeuw waren het de Europeanen die zich naar China uitbreidden, nu zijn het de Chinezen die proberen voet aan de grond te krijgen in Europa. De Chinese investeringen en invloed in de Balkan nemen toe. Eeuwenlang is dit deel van Europa het slagveld geweest tussen het (orthodoxe en katholieke) christendom enerzijds en de islam anderzijds. Nu is er een nieuwe wereldspeler ontstaan in de regio: China. Voor veel Europeanen lijkt dit deel van Europa van weinig belang, maar wij denken dat het negeren van de Balkan een fatale fout is. De conflicten daar zijn nog lang niet opgelost en het Westen wakkert, door zijn onwetendheid over de fijne kneepjes van de geschiedenis van de Balkan en door de oplossingen die het daar toepast, het vuur aan.

Bron:

The European Project Comes to an End

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Pro-Europese denktank GEFIRA:  Het EU-project loopt ten einde

 1. De steen is aan het rollen Hoera! Wordt Nederland weer van de Nederlanders?!

  Like

 2. Gladiator // december 25, 2018 om 21:41 //

  Ik zou me maar gaan voorbereiden op de echte grote crash welke de minicrisis van 2008 in de schaduw zal doen belanden!!

  Deze wordt er een die zijn weerga niet kent, let op mijn voorspelling!!!
  Eerste helft van 2019 is het raak!!!!!!!

  Begin in USA met de van van de dollar en hetgeen de POTUS nu mee bezig is, namelijk het “opblazen” van de FED!!!

  Dit gaat daarna sneeuwballen met als eerste echte slachtoffer de EU!!
  Een goed prep pakket is nu dus niet meer weg te denken, en zorg ervoor dat men voedsel én water voor minimaal 3 mnd aanwezig heeft!!

  Beveiligen kan overigens ook geen kwaad.
  Weet men overigens hoelang het duurt alvorens een hele grote supermarkt in zo’n geval helemaal leeg is…….!!!???

  Géén 4 uurtjes en daarna bevoorraden kun je echt vergeten!!

  Maar ik zou zeggen, slaap zacht en sweet dreams, Jullie regeerders waken over jullie!!

  Gladiator

  Like

 3. Republikein // december 26, 2018 om 03:46 //

  Men beweert dat de plizie zich bij de hesjes gaan aansluiten, krijgen geen overuren betaald.

  Liked by 1 persoon

 4. paulzwueste // december 26, 2018 om 20:45 //

  Goed artikel.
  Hamsteren lijkt me ’n goed idee.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s