Nieuw

Libanon repatrieert Syriers

De vluchteling die "ervoor kiest" om in Zweden te blijven, kost de Zweedse belastingbetalers gemiddeld 7.400 per jaar voor de rest van zijn leven.

Maandag heeft Libanon duizenden Syrische voormalige vluchtelingen die bescherming zochten in het land terwijl hun thuisland werd bezet door IS en andere terroristische groeperingen gerepatrieerd. In Zweden mogen de voormalige vluchtelingen in plaats daarvan blijven – tegen een kostprijs voor de belastingbetalers van 7.400 euro per jaar per vluchteling voor de rest van zijn leven.

Het transport terug naar het thuisland vond plaats via een samenwerking tussen de Libanese en Syrische overheid, meldt het Syrische persagentschap SANA.

De strijdkrachten van Syrië hebben de gebieden rond Homs en Damascus, die door de voormalige vluchtelingen waren verlaten en voorheen bezet werden door verschillende islamitische groeperingen, onder hun controle gekregen. Maandag werden duizenden Syriërs uit Libanon naar hun thuisland gerepatrieerd.

Kosten 7.400 euro/jaar

Het feit dat de oorlog voorbij is, heeft echter geen invloed op het Zweedse vluchtelingenbeleid, waar de voormalige vluchtelingen hetzelfde recht op uitkeringen en appartementen hebben als de reeds bestaande vluchtelingen.

De vluchteling die “ervoor kiest” om in Zweden te blijven, kost de Zweedse belastingbetalers gemiddeld 7.400 per jaar, voor de rest van zijn leven, volgens een ESO-rapport uit 2018.

Aangezien het gemiddelde inkomen in Syrië 4.600 euro per jaar bedraagt, zouden de kosten van het uitzetten van alle Syriërs en hun levenslange verzorging in het thuisland bijna de helft van de kosten van de Zweedse belastingbetalers bedragen, vergeleken met de huidige door de belastingen gefinancierde investeringen in de zogenaamde “integratie” in Zweden.

Bron:

Libanon repatrierar syrier

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Libanon repatrieert Syriers

 1. Jack vanderVeen // december 25, 2018 om 19:16 //

  7.400 euro per jaar? Wie gelooft die onzin. Zweden, een der duurste landen van Europa. Daar kost een jaar negeren tenminste 30.000 euro, inclusief
  justitie/
  zorgkosten negers en hun slachtoffers/
  beveiliging zweedse inwoners/

  De enigen die er wel bij varen zijn geneeskundigen en doodgravers.

  Like

 2. Henk der Niederlánder // december 25, 2018 om 21:22 //

  Over het Zweedse prijskaartje wil Ik niet twisten maar duidelijk is in ieder geval dat ze in Libanon geen zin hebben om een vracht geld in vluchtelingen te blijven steken.
  Daar is alles duidelijk,
  De shit in jullie land is opgelost en jullie waren te lam en te laf om voor je eigen land op te komen maar nu is het mooi geweest, dus oprotten.
  Moeilijk is het dus echt niet.

  Like

 3. Zo zie je maar weer dat de smoes ‘vluchteling’ altijd al een hoax is geweest.
  Het zijn gewoon lafaards die niet voor hun land wilden vechten en onder de smoes ‘politieke vluchteling’ een beter leven hebben gezocht als migrant.

  De volgende smoes ligt al klaar. Die ‘vluchtelingen’ gaan nu de vergrijzing en de arbeidskrapte oplossen. Zij gaan in Nederland ook voorkomen dat een programma als ‘Opsporing Verzocht’ zijn bestaansrecht verliest. Die verliezen ze ook niet want daar zijn ze verzot op ‘mannen met een Noord-Afrikaans uiterlijk’.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s