Nieuw

Italië: volledig naakte migrant loop de tijgerkooi van een circus binnen – racistische tijgers bijten zijn arm er af

Racistische kerstavond in Reggio Calabrië. Een 25-jarige immigrant liep volledig naakt de tijgerkooi van circus Lidia Togni binnen, en de racistische tijgers vonden dat niet leuk en beten zijn arm eraf.

De immigrant werd vervoerd door ambulance naar de spoedeisende hulp van het ziekenhuis, waar de rest van zijn arm ook geamputeerd werd.

Daar viel de doldwaze immigrant iedereen aan die in zijn buurt kwam. Hij verwondde een meisje met een schaar en hij verwondde zelfs de politie toen die hem kwam arresteren.

Waarom brengen ze hem niet terug naar de tijgerkooi, vraagt het blog zich af.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on Italië: volledig naakte migrant loop de tijgerkooi van een circus binnen – racistische tijgers bijten zijn arm er af

 1. antiislamnu // december 25, 2018 om 01:04 //

  Geweldig wat een kerstshow daar wil ik wel een kaartje voor kopen zo’n asielparasiet in de tijger kooi de avond van me leven.
  Hier nog een filmpje van een leeuw die een mens op vreet.
  https://drive.google.com/file/d/1H8sdvcl4owpEl93uTsrZmx8GiVF26ER4/view?usp=drivesdk

  Like

 2. trebor2110 // december 25, 2018 om 01:54 //

  zelfs met 1 arm nog voor problemen zorgen , dan maar terug die kooi in .

  Liked by 1 persoon

 3. Geen bewegende beelden ? he jammer

  Like

 4. Tijgers over de hele wereld schijnen in woede te zijn ontstoken omdat de #dobbernegers hun schapen en lamaartjes bedreigen. Olifanten schijnen ook al om zich heen te trappen zag ik laatst op een filmpje. Vroeger ook zo’n mensenvriend gehad, Oscar von Rottweiler, gitzwart met soms bloedrode strepen als ie weer een fladderfiguur of iets zwarts te pakken had gehad om het baasje te verdedigen. Trouwens hij beet ook als ze wegrenden omdat ie vroeger politiehond was geweest. Duizenden nonnen en paters met hun fladderende en zwarte gewaden renden wanhopig ’t dorp uit terwijl ze zwaaiden met hun armen en benen, als ze die nog hadden. Ontelbare postbodes en deurgordijnen waren de lul. En als er een vreemde opstond terwijl het baasje nog zat was ie een arm kwijt. Kerstavond 1981 overleed Oscartje ten gevolge van xijn strijd tegen fladderende en zwarte dingen. Een lekke en dus rondfladderende autoband werd hem te machtig, een zwarte.

  Like

 5. afschieten die vent, wel geen mooie kerst gedachte, gezonde dieren schieten ze voor de lol af en een gestoorde naakte vent wordt nog verpleegd

  Liked by 1 persoon

 6. Met het onvruchtbaar maken van Afrikanen zou Europa 80% van de Criminelen kwijt zijn en die 20% gooi je voor de Leeuwen.

  Like

 7. Sloffeslippert, zulke waarheden worden over het algemeen niet waardeerd. Bij je stelling mag van mij het hele midden oosten volk ook bij.

  Like

 8. Von Puffelen // december 25, 2018 om 18:00 //

  Was het weer the black night die toesloeg?

  Like

 9. Jack vanderVeen // december 25, 2018 om 19:03 //

  Het racistische van die tijger bsetast uiteraard, dat hij die neger te smerig vond smaken om helemaal te verorberen.
  Overeenkomst tussen tijgers en vrouwen: als ze eenmaal een neger hebben geproefd willen ze er nóóit meer een.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s