Nieuw

Italië betaalt in 2019 35 miljoen minder aan het criminele tuig van de Verenigde Naties

De tekst van de door de Senaat goedgekeurde manoeuvre bevat een korting op de bijdrage aan de VN zoals bepaald in wet 848 van 1957.

Italië zal 35,3 miljoen minder betalen in 2019 en 32,3 miljoen minder vanaf 2020. Bijna een kwart van de bijdrage.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken zal “de nodige stappen ondernemen, ook op internationaal niveau, om opnieuw te onderhandelen over de voorwaarden van de internationale overeenkomst betreffende de vaststelling van de belastingen die moeten worden betaald door de internationale organisaties waarbij Italië partij is”.

Bron:

ITALIA TAGLIA FONDI A ONU: VIA 35 MILIONI, PACCHIA FINITA

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Italië betaalt in 2019 35 miljoen minder aan het criminele tuig van de Verenigde Naties

 1. Henk der Niederlánder // december 25, 2018 om 23:27 //

  Niet te bevatten dat er nog een land is dat er nog een land is dat ook maar een Euro betaald aan dat corrupte zooitje dat feitelijk geleidt word door een stel arabieren, die zelf te vies zijn om aan hun verplichtingen te voldoen.
  Deze hele corrupte zooi moet zowieso opgeheven worden omdat dit zooitje alleen nog maar bezig is met het importeren van moslims in Europa en het naar beneden halen van culturen van Europesche landen.
  Die hele troep kost miljarden belasting geld en doet op geen enkel niveau iets aan landen die erbij betrokken zijn of ze moeten het moslimgeloof aan hangen.
  Helaas is het ook zo dat veel Nederlandse politicie een baan ambieren in deze corrupte rotzooi, zodat we nog meer kunnen betalen aan die troep.

  Like

 2. Beetje breakin, maar op Fenixx was dit al langer bekend: https://www.rt.com/op-ed/447385-white-helmets-un-panel/

  Dit is dus wat onder andere Nederland financiert en beschermd, wij, dwz, de regering van dit landnen de verzamelede pers zijn gewoon medeplichtig aan moord en gruwelen door faciliteren….

  ….het financieren van voertuigen en medische spullen voor anti Assad milities is exact hetzelfde als ze bewapenen, immers iedere cent die niet hoeft te worden uitgegeven aan wapens of voorraden is geld dat gebruikt kan worden voor wapens….welke onder andere Turkije, GB, USA, Israel of China met alle “liefde” levert….de grondslag van terroristen en hun uitwaaiering is dus de multiculti fabriek, voor wie geld geen kleur of religie heeft.

  Nou ja, alles wat zichzelf mens en democratische noemt dient gewoon Mammon, god van de Joden, ook genoemd Jaweh, of Allah……o, u wist dat niet…..

  En de moslims dienen behalve Jaweh ook Baal, Kali, ook gekend als Allah, de “god” met de honderd namen….

  Alle elllende van de wereld vind oorsprong in Jeruzalem en surrogaat Jeruzalem, wat ze Mekka noemen, en waar ze met menstruatiebloed de gaten dicht proberen te proppen van het bewaarhuisje van hun Nahkla meteoriet…..

  Mensen achtige dieren die stenen aanbidden, die stukjes metaal meer waarde toekennen dan het leven zelf, voor wie de zogezegde scheppingen van hun God met vele namen allesomvattend zijn maar eigenlijke niet deugen want alles qua schepping van diezelfde ‘god” moet kapot.

  Nee, er zijn legio religies met de natuur als basis die vele malen meer te bieden hebben dan midden oosten waanzin. De reden dat iets groot word is dat al het andere niet dood en vernieting nastreeft maar behoud en groei, en dat is in essentie de oorlog die komt, die van leven tegen dood. Misschein is dit wel het Armageddon waar in de bijbel over word geschreven, een geschiedenisboek dat als propaganda en wet word gebruikt.
  Mij rijst de vraag welke delen van die geschiedschrijving voor ons verborgen blijven….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s