Nieuw

Israël bombardeert Damascus terwijl de mensen Kerstmis vieren

Het zijn nog slechts voorlopige rapporten, maar het lijkt erop dat Israël opnieuw het internationaal recht schendt, aangezien het zowel het Libanese luchtruim als de soevereiniteit van Syrië schendt door opnieuw een oorlogszuchtige aanval uit te voeren tegen de Syrische hoofdstad Damascus.

Volgens meerdere berichten, waaronder de Syrische staatsmedia SANA, werden de grond-luchtraketverdedigingssystemen van het Syrische Arabische leger rond Damascus ingezet tegen binnenkomende doelwitten.

Volgens Israëlische militaire bronnen werden de Israëlische luchtverdediging vervolgens “geactiveerd” tegen luchtafweerraketten die vanuit Syrië op Israëlische jets gericht waren.

In Damascus vierden mensen Kerstmis:

De Syrische staatsmedia zeiden dat de eigen luchtverdediging het vuur op “vijandelijke doelen” had geopend, waarbij ze neergeschoten werden, in wat naar verluidt een Israëlische luchtaanval was.

Syrische ooggetuigen en video op sociale media lieten zien wat een intense aanval leek te zijn op doelen in de buurt van de hoofdstad.

Israël heeft de afgelopen jaren honderden luchtaanvallen uitgevoerd in Syrië tegen doelwitten in verband met Iran, dat samen met zijn handlangers en Rusland strijdt tegen de Westerse proxies Al-Qaeda en ISIS namens het regime van de Syrische president Bashar Assad.

Het aantal luchtaanvallen in Syrië dat aan Israël wordt toegeschreven is de afgelopen maanden merkbaar gedaald, nadat een Russisch militair vliegtuig tijdens een Israëlische aanval op Latakia werd neergehaald door de Syrische luchtverdediging, waarbij alle 15 militairen aan boord werden gedood.

Rusland heeft het Israëlische leger de schuld gegeven van dat incident – een aanklacht die door Jeruzalem is afgewezen – en heeft Syrië voorzien van het geavanceerde S-300 luchtverdedigingssysteem.

De S-300 systemen werden vorige maand aan Syrië geleverd, maar er wordt aangenomen dat ze nog niet in gebruik zijn, omdat de Syrische luchtverdedigingsteams nog getraind moeten worden om ze te bedienen.

Eerder op de dag deed Netanyahu, de aanstichter van de invasie in Irak, waarna miljoenen christenen uit het Midden-Oosten verdreven zijn, zijn cynische groeten aan de christenen in de wereld.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (567 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

27 Comments on Israël bombardeert Damascus terwijl de mensen Kerstmis vieren

 1. Wat een Suggestief Anti Israël Nepnieuws weer. Het Israëlische leger heeft idd preventieve precisie bombardementen uitgevoerd op munitie/raket opslag locaties behorende aan Hizballah/Iran. Deze bombardementen waren ten Zuiden en Zuid Oosten van de stad Damascus en de burgerbevolking in Damascus heeft deze alleen gehoord en is zeker niet getroffen.

  Liked by 4 people

 2. Piranjaha // december 26, 2018 om 03:35 //

  @Bert

  Wat probeer je nou te zeggen?

  Dat Israël lukraak andere landen mag bombarderen?

  Omdat want waarom precies dan?

  Waarom heeft Israel het exclusieve recht om ongelimiteerd buurlanden te bombarderen?

  Omdat het preventief is?

  Dat zou een mooie zijn. Dat geeft Assad dan het recht om alle Israelische vliegvelden in de as te leggen, toch.

  Liked by 3 people

 3. Jack vanderVeen // december 26, 2018 om 04:21 //

  Piranha,

  Israël moet dit wel doen, anders wordt zij het komende jaar onder de voet gelopen door Palestijnse terreuraanslagen!
  Maar daar Israël hen voor is, zal dat nimmer bewezen kunnen worden door Israël.
  Denk niet naïef en vreedzaam als het om die Palestijnse terreur milities gaat.
  Die zijn alleen op vernietiging uit. En na Israël de volgende natie, ongeacht islamitisch, joods of christelijk. Daarom dat andere landen in het Midden-Oosten het zwijgen ertoe doen.

  Liked by 2 people

 4. Piranjaha // december 26, 2018 om 04:28 //

  Jack,

  Jij bent een besneden Turk, dus ik zou eigenlijk niet op je moeten reageren.

  Maar als ik een eindje mee ga in jouw idioterie, zou ik als bedreigde blanke een excuus hebben om elk land waarvandaan de bevolking een bedreiging voor mij zou kunnen zijn, preventief helemaal de tyfus te bombarderen.

  Van mij mag het. Ik heb niet voor niets het provocerende ‘White Supremacist’ in mijn bio staan.

  * Lijst opstelt met te nuken landen omdat of de bevolking kut is of ik hun grondstoffen wil of omdat het gewoon als fijn vakantieland kan dienen eens de oorspronkelijke bevolking pleitte is ….

  Liked by 2 people

 5. Ik vind Fenixx een leuke website als het gaat om het anti islam nieuws. Hier ben ik het ook uitvoerig mee eens. Maar ik lees steeds vaker anti joods of anti Israël nieuws en hier irriteer ik me mateloos aan sinds Israël en de joden onze vrienden zijn. Het zijn ook westerlingen die onze cultuur, normen en waarden delen. Waar komt deze haat naar joden vandaan op deze website? Het zijn de moslims die ons westerlingen moeten hebben dus laten we ons wel even bij de feiten houden.

  Liked by 2 people

 6. @j // december 26, 2018 om 07:25

  Je bedoelt dat we onszelf gaan censureren omdat jij dikke vriendjes met Israël en de Joden bent en je mateloos irriteert wanneer je de minder fraaie feiten over je uitverkoren volk moet lezen. Een soort geërgerde moslim maar dan in spiegelbeeld.
  Nee dus, op Fenixx besparen we niemand en niks van onze objectieve beschouwingen. Als het je niet bevalt, staat het je vrij te verkassen.

  Liked by 3 people

 7. Wie Israël aanvalt, krijgt vroeg of laat de Nuke op Mekka waar de zwarte steen verpulverd wordt! Nee…..er zullen geen 6 Miljoen Joden vermoord worden, nooit meer!
  Laat dit een boodschap aan de Wereld zijn, pak die Moslims aan je weet wel die goede buren die je even later de strot afsnijden,legio voorbeelden toch of hebben je te druk met jullie Smartphone, of jullie kinderen die een hele dag lopen te gillen.

  Shalom

  Liked by 2 people

 8. Gladiator // december 26, 2018 om 10:50 //

  @j,

  Als u denkt dat IsraHel onze vrienden zijn dan kan ik niets anders zeggen dan leer in Godsnaam eens eindelijk uw (ja ook uw) geschiedenis eens een keertje.

  Echter beste, ik kan u met zekerheid al zeggen dat IsraHel zijn langste tijd gehad heeft. Waarom!!??

  De rest van de wereld om u heen begint wakker te worden van de indoctrinatie!!!
  U moet eens weten wat Israëlische regeringsleiders en andere topfunctionarissen zoal te zeggen hebben over MENSEN (zie hiervoor bijgaande video, en dit moest IK eens zeggen over andere MENSEN!!!!)!!

  En zou u de geschiedenis van Rothschild IsraHel kennen zou u niet zo (vul zelf maar in) praten!!
  Makkelijk toch, een bevolking wat er OORSPRONKELIJK WOONDE eerst alles afnemen, hun beestachtig te behandelen dan zeggen dat ze TERRORISTEN ZIJN!!
  Shame on you!!
  Ter ondersteuning voor u ivm de realiteit!!

  Gladiator

  Like

 9. Gladiator // december 26, 2018 om 10:58 //

  @Shalom,

  Beste, ook voor u geldt, kom eens aub van uw voetstuk af en leer in Godsnaam eens eerst uw geschiedenis zodat u weet waarover u praat want dat weet u met zekerheid NIET!!

  Doe uzelf een lol en bekijk de helaas 13 uur lange maar wel in 10 stukken gehakte documentaire “Europe_The last Battle” !! Eens bekeken wilk ik u nog wel een paar docu”s adviseren zoals het gehele werk van David Irving die….eh, nou ja, kijk maar eens eerst!!

  En waar u dan weer wel gelijk in heeft zijn de meer dan achterlijke moslims echter dat probleem ligt bij onzer aller regeringen maar…….ook hier komt een einde aan, dacht u niet!!!???

  Gladiator

  Like

 10. @Shalom // december 26, 2018 om 10:46

  “Nee…..er zullen geen 6 Miljoen Joden vermoord worden, nooit meer!”

  6 miljoen? Goh, volgens eigen zeggen zijn het toch ‘echt’ minstens tientallen miljoenen.

  Like

 11. Gladiator.
  Dus u vind dat Hitler gelijk had en er wel weer een holocaust mag komen?
  Bent u een IS aanhanger of gewoon een SSer?

  Like

 12. Gladiator // december 26, 2018 om 11:28 //

  @Henny Lowes Ras PVV (@mening66),

  Beste,

  Daar u denkt met domme insinuaties indruk te maken deze korte reactie!
  U heeft het mis!!

  Leer uw geschiedenis en DAARNA praten we verder!!

  Capiche,

  Gladiator

  Like

 13. Jack vanderVeen // december 26, 2018 om 11:51 //

  En voor PIRANJAHA, waarbij de “ha” vast staat voor iets lachwekkende, geldt dat deze afzender geen turk is. Wel, hoe weet jij dat eigenlijk, een besneden moslim.
  Half werk is geen werk namelijk.

  Like

 14. @ Gladiator

  Reageerders, om dat ze Jood waren?
  Dit is nog maar een klein stukje, overigens kijk naar Duitsland 40/45 waren het de Duitsers en Moslims en nu flikken ze het weer, nu gaan alle geloven er aan, behalve de Joden!
  Wees daar maar van overtuigd.
  Blijf met jullie verziekte Geest van de Joden af, je ziet het resultaat wereldwijd!

  Shalom

  Joden:

  – waren kwaadaardig
  – een bedreiging
  – waren onberekenbaar
  – waren extreem
  – wilden Duitsland vernietigen
  – waren verantwoordelijk voor hun eigen kwaadaardigheid

  · Volgens het boek ‘Wij verkiezen een Führer’, konden de middenstanders en arbeiders geen concurrentie verdragen van nieuwkomers, en het succes van de nieuwkomers, zoals de joden die hun sociaal isolement compenseerden met spaarzaamheid, beroepseer en inventiviteit (vindingrijkheid). Ook waren de joden oververtegenwoordigd, in de topposities aan universiteiten, theaters en staatsopera’s.

  · Het is overigens niet uit te sluiten dat er veel mensen achter de joden aan gingen om er zelf beter van te worden. Als bijvoorbeeld de Joodse winkels, en andere Joodse zaken door de Duitsers overgenomen werden, gingen zij er financieel op vooruit.

  · Tijdens de Eerste Wereldoorlog beschuldigden de Duitsers de joden ervan om niet actief te hebben meegevochten in de oorlog, en daardoor het vaderland ook niet goed genoeg hadden verdedigd. De joden zouden de oorlog gebruikt hebben om te handelen op de zwarte markt, zodat ze er financieel beter van zouden worden.

  · Na de eerste wereldoorlog had Duitsland een slechte reputatie. Duitsland had de schuld gekregen van de Eerste Wereldoorlog. Duitsland stond hierdoor ook in enorme schulden, die Duitsland o.a. aan Frankrijk moest betalen, denk maar aan het verdrag van Versailles. Men zocht eigenlijk naar een zondebok, en vonden deze in de joodse bevolking. En door het wraakzuchtige voornemen, (door de beschuldiging) ontstond de Nationaal-Socialistische Beweging (NSB). Deze beweging wilde van het begin af aan al uitstoting van de joden. Deze beweging was onder leiding van Adolf Hitler Gottfried Feder in 1933 ontstaan. Toen deze beweging aan de macht kwam, leidde dit tot een massamoord, waarbij er in totaal ongeveer zes miljoen joden bij omkwamen.

  · Volgens het ani-semitisme gold ook, hoe gevaarlijker en slechter de tijden werden in Duitsland, des te gevaarlijker de joden voor de rest van de bevolking van Duitsland zouden worden. Het is dus ook wel begrijpelijk dat in een land waar de jodenhaat al zo ver verspreid was, de bevolking wilde voorkomen dat het nog slechter zou gaan met hun land, en daarom de joden weg wilde hebben.

  · Niet alleen de joden waren het slachtoffer, maar ook de ‘minderwaardige’ mensen zoals zigeuners, homoseksuelen of gehandicapten werden vervolgd. Zo kregen deze mensen de schuld van o.a. de ‘beurskrach’ in Washington, maar ze kregen voornamelijk de schuld van de economische crisis waar Duitsland na de Eerste Wereldoorlog in verkeerde. Joden mochten in het begin geen ambtenaren meer zijn. En later mochten ze ook niet meer werkzaam zijn in het theater, bioscoop en mochten geen beroep meer uitoefenen zoals schrijver, psychiater of dokter en meer van dat soort ‘hooggewaardeerde’ beroepen. En zoals eerder verteld, hadden de joden vaak deze beroepen. Ook werden de joden het land uitgezet of weggepest, omdat ze bijvoorbeeld gebruik wilde maken van het openbaar vervoer.

  Geschiedenis van de joden

  De meeste joden beweren dat het jodendom is ontstaan uit de zonen van Abraham. Abraham leefde in Babylonië rond 1800 v. Chr.
  In 1250 v. Chr. krijgen de joden de Tien Geboden via Mozes. Mozes bevrijdt ze uit Egypte waar ze werden vastgehouden. Ze moesten toen veertig jaar door de woestijn zwerven.
  Nadat de joden veertig jaar door de woestijn hadden gezworven, kwamen ze in Palestina en moesten ze ophouden met zwerven (nomaden). Ze moesten een vaste woonplaats zien te vinden. Dat betekende dat ze deze woonplaats ook moesten verdedigen.
  In die tijd werd Palestina voortdurend bedreigd door buurvolken, en zo ontstond langzamerhand de behoefte aan éen centrale leider. Dat werd Saul, de eerste koning. Het rijk werd pas echt een eenheid rond 1000 v. Chr. onder de tweede koning, David. Hij koos Jeruzalem tot hoofdstad, en overwon de buurvolken.
  Na de dood van Salomo, de derde koning, in 933 v. Chr. viel het rijk uiteen in een Noord-rijk (Israël) met als hoofdstad Samaria en een Zuid-rijk (Juda) met als hoofdstad Jeruzalem. Het Noord-rijk hield op te bestaan toen in 722 v. Chr., Samaria werd veroverd door de Assyriers. Een groot deel van de bevolking werd weggevoerd naar Ninive, vermengde zich daar met de bevolking en verdween zo uit de geschiedenis. Het Zuid-rijk hield op in 587 v. Chr. met de verovering en vernietiging van Jeruzalem, en de ballingschap van het volk in Babylon.
  Na de terugkeer uit de Babylonische ballingschap in 538 v. Chr. is er een nieuw begin van de joodse godsdienst en het joodse volk.
  In 135 na Christus, toen Palestina onder Romeinse overheersing stond, moesten de joden Palestina verlaten en werden verstrooid over de gehele wereld. Dit wordt de Diaspora genoemd.

  De middeleeuwen

  Toen het christendom in de middeleeuwen de staatsgodsdienst van het Romeinse Rijk werd, werd de positie van de joden in de maatschappij slechter. De christelijke leiders probeerden de joden er met uitzonderingsmaatregelen en geweld toe te brengen dat zij zich zouden bekeren.

  De joden zijn de gehele middeleeuwen, soms met een korte tussenpauze, vervolgd. Vooral tijdens de kruistochten bereikten de jodenvervolgingen een hoogtepunt. Valse beschuldigingen van rituele moord, hostieschending en bronnenvergiftiging leidden tot massamoord, gedwongen doop, verdrijving uit vele landen en verbranding van joodse boeken.
  De joden zagen hun lijden als een soort proef van Jahweh en ze zagen de christenen als misleidende vervolgers. De christenen meenden juist dat de totale wereldverlossing nog slechts wachtte op de bekering van de joden.

  De belangrijkste joodse centra in Europa bevonden zich in Duitsland, Noord- Frankrijk, Engeland en Spanje. In Duitsland, Frankrijk en Engeland leidde groeiende onrust tot een sterke vervolging. In Duitsland waren de joden veelal door keizerlijke privileges beschermd, maar de prijs van deze bescherming werd steeds hoger. Ook in het christelijke Spanje, waar de joden enige eeuwen welvaart hadden genoten, werden ze vanaf 1391 bloedig vervolgd.

  Veel joden werden bankier, omdat de kerk dit als een zondig beroep beschouwde, en ze het dus wel mochten uitoefenen. Er zaten ook veel joden in de diamanthandel. Als ze dan moesten vluchten of onderduiken wegens vervolgingen, konden ze hun bezit gemakkelijk meenemen en ergens anders weer opnieuw beginnen.

  Liked by 1 persoon

 15. @Henny Lowes Ras PVV (@mening66) // december 26, 2018 om 11:17 //

  Weet ik, dat het in de tientallen Miljoenen loopt.
  Maar ik zette mijn punt, voor aandacht naar de Joden.

  Like

 16. ronjaspers // december 26, 2018 om 12:38 //

  Gladiator.Jij zegt dat mensen hun geschiedenis moeten leren.De nepjoden waar jij het over hebt zijn khazaren,die zijn inderdaad gruwelijk slecht dit is ook een van de machtigste club ter wereld.Deze club heet de khazariaanse maffia,maar het zijn zeker geen echte joden.

  Like

 17. Gladiator // december 26, 2018 om 12:48 //

  @ronjaspers,

  Even ter verduidelijking, want anders praten we telkens langs elkaar heen bij dit heikele thema!!

  De joden welke ik bedoel beste, zijn idd die welke u al noemde, echter dan wel geheel aan te vullen met het tuig wat in de video van een kleine 15 minuten door mij is bijgevoegd,

  Kijk gewoon even en dan weet u precies wie ik bedoel en daar blijf ik bij!!

  Verder zou u ter verduidelijking ook de 10 delige docu en het werk van David Irving kunnen bekijken maar ik weet dat dit wel erg veel gevraagd is maar helaas, de geschiedenis is vals, fout en misdadig weergegeven!!
  Kost tijd om dat weer recht te buigen maar het is zoals ik het zeg!

  Like

 18. Gladiator // december 26, 2018 om 12:55 //

  @Shalom,

  Heel erg mooi dat u begint met zes waarheden op te noemen over deze mensen en u ziet dat ik ondanks dit ze toch nog als mensen benoem.
  En even ter verduidelijking voor u, ik zou nooit een MENS iets aan doen met 1 uitzondering……..
  Ter verdediging van mijzelf en mijn kinderen of zwakkeren……….Try me and Hell breakes loose!!!

  Hoop dat ik duidelijk was!!!

  Gladiator

  Like

 19. Gladiator // december 26, 2018 om 13:45 //

  @Lord of Hosts,

  Beste,

  Niet alleen deze docu is mijn leermeester geweest echter het simpele FEIT dat deze gehele serie alsmede alles wat de “holocaust” aanraakt volledig gecensureerd IS op Jew Tube zegt mij meer dan genoeg, en nu ik dan de zgnd “holocaust” heb aangeraakt wil ik ook nog even de HOLODOR noemen waarvan NIEMAND ooit gehoord heeft.

  Feiten verdraaien mag maar ik prik er echt doorheen. Dit heeft meer dan deze FAKE 6 million het leven gekost en wel tussen (zacht geschat) 30 en 60……..miljoen, uitgevoerd door joodse bolschewieken!! Nog vragen????!!!!

  Kijk eens voor wat meer FEITEN naar bijv ene Dr. Stanley Monteith en met name zijn lecture “The Brotherhood of Darkness”.

  Bijgaande video “Quotable Quotes from the Chosen Ones heeft mij pas echt doen WALGEN en eenieder die deze hoort zou dat ook moeten doen!!!!

  Ik zou wel eens willen weten hoe de WERELD zou reageren als een WESTERSE leider zoiets zei over MENSEN.
  Walgelijk, achterlijk, bruut, gemeen, en wat dies meer zei, en vooral niet naar kijken hoor, want de waarheid, en beste, deze waarheid wat in deze korte video gesproken wordt is te verifiëren en wel letterlijk want er wordt precies aangegeven waar deze uitspraak van betreffende RAT is gedaan!!!!
  Capiche!!

  Gladiator

  Like

 20. Gladiator // december 26, 2018 om 15:17 //

  @Lord of Hosts,

  Heeft u gekeken naar Dr. Stanley Monteith, want deze man was een historicus en …..nou ja, kijk zelf maar eens.
  Echter het feit blijft staan dat er op jew Tube heftig censuur wordt toegepast op alles wat met de “holocaust” te maken heeft!! Waarom???

  Ook is de complete serie “Europa_The last Battle” niet meer af te spelen want het zou aanstootgevend of van dien aard zijn wat natuurlijk totale bullshit is dat moge duidelijk zijn!!!

  Nee beste, om nu alles proberen in twijfel te trekken gaat niet lukken, niet door u en door niemand niet meer.

  Ik weet wat ik gezien heb, en wel onderbouwd door vele mensen die het bijna hebben moeten bekopen met hun leven. alleen omdat ze de waarheid wilden zeggen en kwam dat nu eventjes niet uit zeg!!
  Mensen zijn in de gevangenis gezet en NU NOG STEEDS getuige de oudere dame in Duitsland van ver in de 80 welke dit sprookje bij naam noemde en is vastgezet voor 3 jaar!!!
  De speech van Benjamin H. Freedman in het Willard Hotel van 1961 spreekt overigens ook nog boekdelen, en dan Irving, Zündel (waarop aanslagen zijn gepleegd) !!

  En ik blijf me dus afvragen, als het NIET de waarheid zou zijn, waarom dan BOTTE CENSUUR toepassen, want zou het een leugen zijn (mijn aangehaalde waarheid) dan was deze toch simpel met feiten te torpederen, of………praat ik nu onzin!!

  Dacht het niet, maar ik hoor u niet over die korte docu Q. Quotes from the Chosen Ones!!!

  Luister toch gewoon eens, maar denk dat dat al te heftig voor u is, toch…???!!!
  Beste, ik denk dat ik behoorlijk veel meer dan 1000 uur alleen al in het vraagstuk WOI, WOII, “holocaust”, IsraHel heb gestoken en mijn conclusie staat als een HUIS!!
  En geloof me aub op mijn woord, ik heb buiten dit nog veel en veel meer info over dit vuile spelletje en wel uit 1e hand!

  Dan als laatste, en misschien leest betreffende persoon hier nog eens mee.
  Ik kreeg destijds ook een commentaar van ene heer B. Kok, een joods pastor als ik me niet vergis. Hem heb ik diverse aanwijzingen en info gegeven waarop hij mij nog zou aanspreken na email contact.

  Ik wacht nog steeds hoewel hij het niet kon laten om me tussen neus en lippen door toch eventjes een “antisemiet” te noemen wat ik helaas gelijk kon weerleggen.
  Slap, vind u niet!
  Gladiator

  Like

 21. Hertz van Rental // december 26, 2018 om 15:52 //

  Ik zou wel eens een lijst willen zien van landen die Syrië de laatste 40-50 jaar heeft gebombardeerd vs. de landen die Israel en de VS in diezelfde periode hebben gebombardeerd..

  Liked by 1 persoon

 22. Hi Gladiator,
  Excuus, je hebt gelijk, ik heb inmiddels bijna een half jaar geleden van jou de tip gekregen om naar de 10 delige docu Europa_The last Battle te kijken.
  Dat is er nog niet van gekomen, omdat ik wel wist naar iets dergelijks te moeten kijken, maar ik was de titel kwijt en kon de mail niet terugvinden.
  Zoals blijkt heb ik je mail terug gevonden en ik ga die docu kijken, want de waarheid moet op tafel komen, hoe die dan verder ook is.
  Overigens heb ik op onze site vaker duidelijk gemaakt, dat het niet om Israel gaat, maar om JHWH, de God van Abraham, Isaak en Jacob, ons in Yeshua (Jezus) geopenbaard.
  Zowel de Bijbel als Yeshua zijn via Israel tot de wereld gekomen en daarom zegt Yeshua, dat
  ” het heil uit de Joden is”, dus niet “de Joden zijn het heil” of “het heil is van de Joden”.
  De Tenach is duidelijk genoeg over het falen van Israel en de uiteindelijke ballingschap en ook over het verwerpen van Yeshua als valse mashiach door de grote meerderheid van de Joden.
  NB: als JHWH als mens in China/Nederland/USA of welk land dan ook was verschenen, was er dezelfde afwijzing geweest, mensen willen JHWH in de Persoon van liefde ,rechtvaardigheid en genade niet in hun midden, ze hebben de duisternis liever dan het Licht.
  Dus ja, er zijn zat criminele Joden, net als Amerikanen, Nederlanders, Chinezen etc. en dat deze categorie wereldwijd invloed heeft om eigen belang te dienen, is zeker ook het geval, net als dat bij andere volken het geval is.
  Ik ben het volk Israel dus zeer dankbaar voor de Bijbel en de Mashiach, Yeshua, maar ik zie ook best de minpunten.
  De staat Israel is vooral mensenwerk, zionisme vanuit het marxisme geboren, mbv.Rothschild,
  Balfourdeclaratie e.d.
  Dat wil echter niet zeggen dat JHWH boven dit alles uit en er door heen Zijn plan niet volvoert en uiteindelijk komt Hij als Koning de aarde regeren vanuit Yerushalayim.
  Eerst echter komt er een nepmashiach, een gewoon mens als superjood, de antichrist in de tijd van de herbouwde tempel en die zal op de tijd van JHWH door Hem in de gestalte van Yeshua weggevaagd worden.
  In die tijd zullen de Joden ter plekke tot bekering komen en Yeshua aanvaarden als de Enige echte Mashiach.
  Ik ga derhalve je docu bekijken en kom er op terug.
  Shalom
  Ben Kok (j-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

  Like

 23. Jack vanderVeen // december 26, 2018 om 19:53 //

  De perfecte mensen vind ik bij FENIXX.ORG moet ik constateren na al deze reaguurders🤣🤣🤣🤣

  Like

 24. @Ben Kok,

  Het geloof erbij halen, intressant. De Joden spreken over de valse Mashiah (Jezus) en de bijbel over de Joden die toch geen Joden blijken te zijn maar zich voordoen als Joden.

  Revelation 3:9 King James Version (KJV)
  9 Behold, I will make them of the synagogue of Satan, which say they are Jews, and are not, but do lie; behold, I will make them to come and worship before thy feet, and to know that I have loved thee.

  De Nederlandse Basisbijbel zegt het volgende hierover:
  Openbaring 3:9 BasisBijbel (BB)
  9 Een groot aantal Joden beweert wel dat ze Joden zijn, maar dat liegen ze. Want in werkelijkheid horen ze bij de duivel. [a] Let op! Ik zal ervoor zorgen dat een aantal van hen naar jullie toe zal komen. Ze zullen voor jullie neerknielen en toegeven dat Ik van jullie houd.

  Het probleem met de bijbel is dat de vertalers zo hun eigen interpretaties eraan hebben gegeven dat het moeilijk te zeggen is wat de waarheid was / is.

  Israel is het beste voorbeeld hiervan:

  Jacob worstelde ooit met een, volgens sommigen een man, volgens sommigen een Engel en die engel zou volgens sommingen zelfs Satan zijn.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_wrestling_with_the_angel

  Jacob krijgt van die man of engel zijn nieuwe naam Israel.

  Genesis 32:22-31 King James Version (KJV)
  27 And he said unto him, What is thy name? And he said, Jacob.
  28 And he said, Thy name shall be called no more Jacob, but Israel: for as a prince hast thou power with God and with men, and hast prevailed.

  27 De Man vroeg: “Hoe heet je?” Hij antwoordde: “Jakob.” 28 Toen zei de Man: “Je zal niet langer Jakob (= ‘verdringer’) heten, maar Israël (= ‘worstelaar met God’). Want je hebt op een goede manier met God en met mensen geworsteld en je hebt gewonnen.” 29 Toen vroeg Jakob: “Zeg mij alstublieft hoe U heet!” Maar de Man antwoordde: “Waarom vraag je hoe Ik heet?” En Hij zegende hem daar. 30 En Jakob noemde die plek Pniël (= ‘gezicht van God’). “Want,” zei hij, “ik heb oog in oog met God gestaan en toch ben ik in leven gebleven.”

  https://en.wikipedia.org/wiki/Penuel

  En dan gaat het grondig mis met de vertalingen in de bijbel. Waar de nakomelingen van Jacob (Israel) worden bedoeld, wordt vaak het land Israel als uitgangspunt gebruikt.

  Er staat bijvoorbeeld:

  Deuteronomy 33 King James Version (KJV)
  33 And this is the blessing, wherewith Moses the man of God blessed the children of Israel before his death.

  Deuteronomium 33 BasisBijbel (BB)
  De zegen van Mozes
  33 Dit is de zegen waarmee Mozes, de dienaar van God, de Israëlieten zegende voordat hij stierf.

  Zoals je ziet in de Nederlandse versie zijn de nakomelingen van Jacob nu de Israëlieten geworden.
  (De mensen in de staat Israel dus)

  Jij mag voor jezelf uitmaken wie er gezegend is: de kinderen van Jacob of het land Israel.
  Of het toeval is dat het land ook Israel heet, net zoals Jacob’s nieuwe naam en of Israel de echte plaats is waar Jacob’s nakomelingen gevestigd zijn in je achterhoofd meenemende Openbaring 3:9 BasisBijbel (BB)
  9 Een groot aantal Joden beweert wel dat ze Joden zijn, maar dat liegen ze. Want in werkelijkheid horen ze bij de duivel. [a] Let op! Ik zal ervoor zorgen dat een aantal van hen naar jullie toe zal komen. Ze zullen voor jullie neerknielen en toegeven dat Ik van jullie houd.

  Je hebt verder gelijk, niet iedere Jood is slecht of een Bolsjewiek, maar zonder de Bolsjewieken geen Holodomor!
  Maar u moet Europe the last battle nog bekijken dus u weet waarschijnlijk niet waar ik het over hebt.
  @Gladiator is er van overtuigt dat de Joden de geschiedenis hebben vervalst en dat is al een rode bittere pil om te slikken. Anderen zoals @Lords of Host en @Shalom weigeren dit te geloven.

  Mocht u de rode bittere pil van @Gladiator lekkerder vinden dan de zure groene appel van @Lord of the Hosts en dus geloven dat de ‘Joden’ aan geschiedvervalsing hebben gedaan, dan als u intresse heeft kan ik u ook videos laten zien over geschiedvervalsing van de Bijbel.
  Waarvan ik niet zeg dat het waar is, maar die het geloof vanuit een andere invalshoek laat zien, zoals Europe, the last battle doet.

  Over Europe the last battle kan ik vrij kort zijn. Niemand in mijn directe omgeving wilt er echt aan, Na de eerste aflevering van anderhalf uur (die 4 uur duurde) zijn er al de nodige heftige discussies geweest en haken ze (directe familie) massaal af omdat dit zo tegen al hun standpunten, overtuigingen en redenaties indruist, dat ze er niets meer over willen horen. In ieder geval in mijn familie en bijvoorbeeld geintresseerde collega.
  Hun goedmens standpunt blijft net zoals het goedmens standpunt over moslims: niet alle joden zijn slecht!
  En omdat ik er zeker geen ruzie over wil hebben, laat ik het er verder maar bij.
  Zij prefereren de geschiedenis uit de geschiedenisboeken die ze op school hebben gehad of die nu waar is of niet. Gaan het liefst onwetend hun graf in. Brood en spelen. En misschien is dat maar het beste ook.

  Liked by 3 people

 25. Gladiator // december 26, 2018 om 23:02 //

  @Krots,

  Bedankt voor uw wel- en goed onderbouwde commentaar.

  Ik denk dat ik van u nog wel het een en ander zou kunnen leren.

  Avé,

  Gladiator
  ps En Ben Kok weet me te vinden neem ik toch aan. Ook uw commentaar wacht ik met spanning af. Ook u gegroet trouwens!!

  Like

 26. @Gladiator, dank voor uw mooie woorden.

  Helaas is Damascus een keerpunt in de bijbel.

  Jesaja 17 BasisBijbel (BB)
  Gods woorden over Damaskus
  17 Jesaja zegt: Dit is wat ik van de Heer moet zeggen over Damaskus, de hoofdstad van Aram.
  Damaskus zal worden weggeveegd, zodat het geen stad meer is. Er zullen alleen puinhopen van overblijven. 2 De steden van Aroër zullen leeg en verlaten zijn. Er zullen alleen kudden vee grazen, die door niemand worden weggejaagd. 3 Aram zal geen macht meer hebben over het koninkrijk Israël. Damaskus zal geen koning meer hebben. Van Aram zal net zo weinig overblijven als van het volk Israël, zegt de Heer van de hemelse legers.

  Waar heel veel Nederlanders en Europeanen het geloof allang niet meer serieus nemen, nemen de Orthodoxe Joden dit heel serieus. Voordat de Joodse Messias komt, moeten er aardig wat dingen gebeuren.
  De val van Damascus is er 1 van en een 2de bijv. legt deze Rabbi uit.

  Het mixen van de Europese Edomieten en de Arabieren (Barbaren) is nu volop aan de gang in Europa, waar hier op Fenixx genoeg over is geschreven. Coudenhove-Kalergi, Verdrag van Strassburg etc.
  De Joodse Messias komt niet eerder volgens deze Rabbi totdat het Christendom geheel is uitgeroeid, dus de slechte tijden die voor Christenen gaat komen richting eindtijd lijken aardig uit te gaan komen.
  Ook in de Bijbel staan genoeg voorbeelden dat het steeds slechter met de Christenen zal gaan Maar:

  Volgens de bijbel moet je dat heerlijk vinden:

  Mattheüs 5:10-12 BasisBijbel (BB)
  10 Het is heerlijk voor je als je wordt vervolgd omdat je leeft zoals God het wil. Want je zal het Koninkrijk van God mogen binnengaan. 11 Het is heerlijk voor je als de mensen je uitschelden, belachelijk maken, vervolgen en allerlei leugens over je vertellen omdat je in Mij gelooft. 12 Wees er blij over. Want je zal er in de hemel een grote beloning voor krijgen. Want op dezelfde manier zijn vroeger ook de profeten vervolgd.”

  Volgens de Bijbel wordt het zo slecht voor Christenen dat er in de Eindtijd (Jezus 2de terugkeer in de wolken, hij zal dit keer geen voet op aarde zetten) nog maar 144000 Chistenen gered gaan worden.

  Openbaring 7 BasisBijbel (BB)
  Het stempel van het Lam
  7-3 “Jullie mogen de aarde en de zee nog geen kwaad doen. Eerst moeten we een stempel zetten op het voorhoofd van de dienaren van God als bewijs dat ze van God zijn.” 4 Ik hoorde hoeveel mensen dat stempel zouden krijgen: 144.000 mensen uit alle stammen van het volk Israël kregen dat stempel op hun voorhoofd. 5 Het waren 12.000 mensen uit de stam van Juda, 12.000 mensen uit de stam van Ruben, 12.000 mensen uit de stam van Gad, 12.000 mensen uit de stam van Aser, 6 12.000 mensen uit de stam van Naftali, 12.000 mensen uit de stam van Manasse, 7 12.000 mensen uit de stam van Simeon, 12.000 mensen uit de stam van Levi, 12.000 mensen uit de stam van Issaschar, 8 12.000 mensen uit de stam van Zebulon, 12.000 mensen uit de stam van Jozef, en 12.000 mensen uit de stam van Benjamin.

  Ik weet niet of u in de Bijbel gelooft of niet, maar Europa is zowiezo verloren. De troon van Zeus (Satan) staat nog steeds in Duitsland (Berlijn). Ongelofelijke verhalen wat daaruit voortkomt. Maar dat kan Jonathan Cahn veel beter vertellen dan ik.

  en de USSR die de troon van Satan in handen kreeg:

  Troon van Zeus vandaag de dag te bewonderen in Berlijn:

  Toeval of niet. Obama heeft een soort Throne of Zeus laten bouwen bij zijn 2008 speeches:

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s