Nieuw

Iemand ,,Vrolijk Kerstfeest” wensen is erger dan moord voor moslims, zegt Canadese geestelijke

Het is een belediging voor moslims wanneer mensen Jezus als een god aanbidden, en iemand een “Vrolijk Kerstfeest” wensen is een ergere zonde dan moord, heeft een Canadese Islamitische geestelijke gezegd tijdens een preek.

Sjeik Younus Kathrada preekte voor de moslimjongeren van Victoria in British Columbia voor Kerstmis, toen hij zei dat niet-moslims feliciteren met hun feestdag het goedkeuren [van hun feestdag] betekent.

Als een persoon elke grote zonde zou begaan – overspel, omgaan met rente, liegen, moord….. Als een persoon al die grote zonden zou doen, is dat niets vergeleken met de zonde van het feliciteren en begroeten van de niet-moslims op hun valse feestdagen,” zei Kathrada, volgens de video geplaatst op de YouTube pagina van de organisatie.

Hij voegde later toe dat ,,dit niet betekent dat wij de niet-moslims op een slechte manier behandelen of dat wij hen onrechtvaardig behandelen. Ik zeg niet, en ik heb nog nooit gezegd, ga naar buiten en dood ze gewoon, en doe dit aan hen….. Nee!

Nadat de fragmenten van zijn preek door het in Washington gevestigde Middle East Research Institute (MEMRI) op de sociale media waren gepubliceerd, werd de Facebook-pagina van Kathrada gevuld met “Fijne Kerstdagen” wensen.

Bron:

Wishing someone ‘Merry Christmas’ worse than murder for Muslims, says Canadian cleric

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

11 Comments on Iemand ,,Vrolijk Kerstfeest” wensen is erger dan moord voor moslims, zegt Canadese geestelijke

 1. Wel een ludieke en humorvolle reactie.

  Like

 2. Henk der Niederlánder // december 25, 2018 om 21:31 //

  Even iets recht zetten.
  Deze Sjeik Younus Kathrada is nou niet direct een Canadese geestelijke maar eerder een Moslim die zich Canadees mag noemen omdat hij een paspoort heeft gekregen van een corrupte Canadese regering.
  Verder wat de debiel te vertellen heeft doet totaal niet ter zake omdat het gewoon weer een volgende geloofs idioot is die denkt dat hetgeen hij zegt er iets toe doet.
  Ook Canada zit te wachten op een vorm van Gele hesjes.

  Liked by 1 persoon

 3. Achhhhh……Mag ik iedereen hier, trouwens nog een VROLIJK KERSTFEEST toe wensen ?
  bij deze…..en een heel goed oud-en-nieuw….PROOST !

  Liked by 2 people

 4. Henk der Niederlánder // december 25, 2018 om 23:16 //

  Marijke, van hetzelfde en alle mensen hier op deze site ook natuurlijk.
  De beste wensen uit het Tilburgse.
  En uiteraard dat we elkaar hier nog veel zullen ontmoeten.

  Liked by 2 people

 5. trebor2110 // december 26, 2018 om 01:18 //

  ik zat in de coffeeshop en daar wenste een Marokkaan me ook een fijne kerst

  Liked by 2 people

 6. Wat moet jij in een coffeeshop, zijn die planten uit je tuin niet goed ?

  Like

 7. hahaha die Fubar, die zit !
  Ik had vorig jaar ook zo `n plant, ik ben gek op die geur, en ik vind het een prachtige plant,
  bovendien groeit ie snel…..hij stond prachtig onder overkapping. Maar mijn zoon dreigde met een t.z.t. knip-aanval….Ik zei : da moet je us durven dan pak ik je persoonlijk bij je lurven,
  laat die plant GEWOON PLANT zijn !! Mag dat, voor de verandering ZONDER bedoelingen ?
  ….nee dat bestond niet, zei hij….magoed…..hij groeide steeds hoger en was dus ook gevoeliger voor wind, steeds meer…..wa gebeurd er dan ? …..buuuuren he ? ….die plant die geurrrrrrrde de hele buurt bij elkaar, leek wel of ik een w i e t p l a n t a g e had, nie meer
  normaal ! …..achhhhhh het einde van het liedje was, dat ik m maar vernietigd heb, heb m helemaal in kleine stukjes gesnoeit, en luchtdicht in een vuilniszak in de kliko geworpen, ….
  wat was mijn zoon boosssssssssssss…..jammer dan, voor mij was het UN PLANT, ik rook wel, maar niet dat spul hahaha

  Like

 8. Trebor, wanneer ze je een fijne kerst wensen, weet je dat de integratie gelukt is.

  Like

 9. Marijke, wat jammer dat je die plant in stukjes hebt gesnoeid en weggegooid hebt. Dat ‘spul’ is nl. uitstekend te roken en bevat een stuk minder rotzooi dan sigaretten en is vele malen lekkerder. Wel roken zonder tabak.

  Like

 10. Like

 11. Willem : klopt, ik vond het ook heel erg……maar er rust nou eenmaal een flink TABOE op die plant, het was een GOED stekje gekregen van een Surinamer die er verstand van had…..de kwaliteit was in de hele achtertuinen-rij te ruiken…..en dan krijg je sowieso commentaar….
  sommige mensen hebben zo `n dogma in die hersenpan zitten, ten aanzien van DIE PLANT
  …..en dat is uiteindelijk zijn vernietiging geworden. Ik wilde m ongeschonden PROBEREN over te houden, voor dit jaar enz enz……maar dat zat er toch niet in, wegens ` dreigende-knip-aanvallen……hahahahahahaha

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s