Nieuw

Hoe de patriottische leiders van Europa de mensen een vrolijk kerstfeest wensen

Grappige beelden, aandacht voor mensen die lijden en Gele Hesjes: De rechtse leiders van Europa hadden verschillende manieren om iedereen een vrolijk kerstfeest te wensen, schrijft het nieuwsblog Voice of Europe.

Het Nederlandse parlementslid Geert Wilders wenste de mensen een vrolijk kerstfeest met grappige videobeelden. Wilders, die de hoofdrol speelt, brengt een kerstboom van de Noordpool naar Nederland. Leuk grappig en creatief. “Ik wens iedereen een geweldig kerstfeest”, zegt hij aan het einde van de video.

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken en Lega-partijleider Matteo Salvini zegt op Facebook:

“Vrolijk kerstfeest voor jullie allemaal vrienden”.

“Een gedachte in het bijzonder aan hen die alleen zijn, aan hen die lijden, aan hen die zelfs vanavond werken, aan hen die rust zoeken, aan hen die moeilijke dagen hebben gehad en hopen op een betere toekomst, aan hen die niet opgeven”.

Marine Le Pen, de leider van Rassemblement National of National Rally, had een langere verklaring over Kerstmis en bracht deze in verband met de huidige situatie in Frankrijk:

“Dames en heren, het afgelopen jaar was op zijn minst gezegd bijzonder.
Met de verschrikkingen van het terrorisme werden we eraan herinnerd dat de vloek van de gebeurtenissen, als we weigeren deze te beheersen, tragisch kunnen zijn.

Het kwam ook om degenen die het vergeten waren te leren dat de geschiedenis van een volk zich soms kan laten meeslepen door de logica van machten die te zelfverzekerd, te ver weg, te vastgeroest in hun zekerheden zijn.

Laten we ons verheugen over de beweging van de Gele Hesjes die het Franse volk heeft doen opstaan en de legitieme overweging hebben geëist dat het aan hen toekomt, die het hebben aangedurfd om het politieke machtsevenwicht aan te gaan zonder welke er geen enkele vooruitgang mogelijk is.

Deze grote broederlijke beweging van de Gele Hesjes heeft een formidabele echo en een algemene goedkeuring binnen de gehele natie gevonden. Het wijst op een diep lijden van het volk, een sociale wanhoop en een fiscale ergernis, een gevoel van onteigening en degradatie waarop we al jaren alert zijn en dat niemand meer kan negeren.

Door de machtigen aan te spreken voor een rechtvaardigere en meer respectvolle orde, meer bescheidenheid en realisme, is deze beweging, geboren uit de diepte van het land, ook het teken van een buitengewone vitaliteit, revolutionaire vitaliteit die soms in het buitenland verrast maar, zo als we zien, wordt bewonderd en veel mensen in de wereld inspireert (……).

Het is de strekking van de politieke strijd die we onvermoeibaar voeren in het Rassemblement National. In de tussentijd wil ik u, uw families en uw dierbaren een vrolijk kerstfeest en een rijk 2019-jaar toewensen in deze tijden waarin sommigen onze kersttradities willen wissen.

In dit uur gaat mijn hart uit naar onze landgenoten die in verdriet, het lijden, de eenzaamheid of de ontbering zitten. Ik wil graag mijn diepste genegenheid en mijn vastberadenheid verzekeren om ze te verdedigen, en vooral dat iedereen in dit einde van het jaar de redenen vindt om in de toekomst te hopen.

We kunnen het terecht geloven, want de geschiedenis versnelt. We moeten eraan werken, zonder zwakte. Vrolijk kerstfeest voor iedereen, en een geweldig 2019 jaar.”

UKIP-leider Gerard Batten wenste mensen een vrolijk kerstfeest op Twitter:

Alternatief voor Duitsland leidster Alice Weidel wenste de mensen en hun families een vrolijk kerstfeest op Facebook.

De Hongaarse premier MInister en Fidesz-leider Viktor Orban plaatste een foto met (waarschijnlijk) zijn kleinkinderen:

Bron:

How Europe’s patriotic leaders wish people a merry Christmas

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Hoe de patriottische leiders van Europa de mensen een vrolijk kerstfeest wensen

 1. Republikein // december 25, 2018 om 15:15 //

  Ik wens alleen voor mijn geloofsgenoten hier en elders veel gezondheid en wijsheid, de rest kan aan het gas.💣

  Liked by 1 persoon

 2. scherpschutter1943 // december 25, 2018 om 17:58 //

  leuk idee, aan het gas. Ja, zolang het nog kan en er gas is. Als het gas op is wacht u alleen nog elektrocutie of de gifbeker. ps, Die gifbeker bestaat al, daar zorgt de misdadige club van rutte wel voor, , met zijn handlangers van de belastingdienst. De belastingdienst is te vergelijken met de pretoriaanse garde in het oude rome. Een niets ontziend stel gewetenloze schurken die op last van de keizer mensen om zeep hielpen. Ondanks dat ik financieel niets te verbergen heb, ben ik banger van de belastingdienst dan van de politie. De politie doet alleen aan verkeersovertredingen beboeten en verder niets. Dat kan ook niet want een groeiend aan tal politieagenten spreekt geen fatsoenlijk nederlands en zijn te stom om de wetten, waar wij onder lijden, te leren, dus houden ze het gemakkelijk.

  Like

 3. Republikein // december 26, 2018 om 03:37 //

  Een nieuwe keuken gekocht, half jaartje geleden, in oktober geplaatst, heb toch het gasgedeelte ingeruild voor inductie, mogelijk dat ik ook een houtkacheltje laat plaatsen, vroeger, bij pa en ma, zaten er ook ijsbloemen op het slaapkamerraam.

  Like

 4. Republikein // december 26, 2018 om 03:40 //

  Oh ja, die belastingdienst, praat me er niet van, erg veel trammelant gehad, weer vroeger, ben thans een brave burger, betaal alles op tijd, soms een euri meer om ze te sarren.

  Like

 5. Allemaal de beste Kerst – en Nieuwjaarsgroeten terug!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s