Nieuw

Britse regering eist 6 jaar gevangenisstraf voor degenen die de islam bekritiseren

Britse burgers die in de sociale media kritiek hebben op de islam, kunnen in het kader van de nieuwe regeringsvoorstellen tot zes jaar gevangenisstraf verwachten.

De Constitutionele Raad van Engeland en Wales heeft draconische veranderingen in de openbare orde voorgesteld, iedereen die zich online tegen een “beschermde” groepering richt, wordt geconfronteerd met gevangenisstraf.

Breitbart berichtte onlangs dat wanneer Britse burgers kritiek hebben op “ras; geslacht; ouderdom; handicap; leeftijd; seksuele geaardheid; godsdienst of overtuiging; zwangerschap en moederschap; en geslachtsverandering”, men voor zes jaar gevangen kunt zitten.

Wanneer men een groot online publiek heeft, wordt men veroordeeld tot een nog langere gevangenisstraf. Degenen die “in een positie van vertrouwen, autoriteit of invloed” zijn, worden gewaarschuwd dat als ze hun positie misbruiken om haat op te wekken, ze naar de gevangenis gaan.

Tot de invloedrijke posities behoren journalisten, politieke leiders of boegbeelden, maar ook al diegenen wiens delicten “hardnekkig” zijn.

Als een “dader lid was van of geassocieerd was met een groep die voorstander was van raciale of religieuze vijandigheid”, zal hun straf ook zwaarder zijn.

Politicate bericht“De Constitutionele Raad is van mening dat het voorkomen van haat bij het gebruik van sociale media, YouTube en andere websites een groeiend probleem is – hoewel het aantal vervolgingen relatief laag blijft”.

“Het aantal van deze misdaden is uiterst laag en voor sommige misdaden zijn geen criminelen veroordeeld“, aldus de Constitutionele Raad.

“Gezien het recente sociale klimaat en een grotere aandacht voor dit soort misdrijven acht de Raad het echter nuttig om voor de veroordeling van deze misdrijven richtsnoeren voor sancties vast te stellen”, schrijft de Raad.

En voegde eraan toe: “Onder de onderzochte gevallen waren er een aantal misdaden van het type ‘haatdragende taal’, waarbij door invloedrijke persoonlijkheden opruiende voordrachten werden gehouden om raciale haat te zaaien”.

“In andere gevallen ging het om het publiceren van inhoud op YouTube, wat leidde tot ernstige gewelddaden tegen bepaalde rassen of religieuze groeperingen. Websites met misbruikende en beledigende inhoud werden ook gepubliceerd, waarbij enkele activiteiten die in de loop der tijd het wereldwijde publiek bereikten”.

Bron:

Sharia UK: Gov’t Proposes 6-Year-Prison Sentences For Criticizing Islam

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Britse regering eist 6 jaar gevangenisstraf voor degenen die de islam bekritiseren

 1. Tja, moet ik daar nu van denken. Ik probeer dat dan altijd te vertalen naar de Nederlandse situatie. Het gevaar is dat Justitie nu zelf gaat discrimineren, immers dat gebeurt in Nederland nu ook al. Immers, Wilders is veroordeeld om zijn minder, minder, minder-uitspraak en Aboutaleb bijvoorbeeld niet om zijn geen, geen, geen-uitspraak als hij het heeft over Ajaxsupporters die een uitwedstrijd van Ajax tegen Feyenoord in Rotterdam willen bezoeken maar dat niet mogen.

  In de tweede plaats, wij hebben last van de Islam maar dat is geen religie maar een gevaarlijke politieke organisatie en dus ga ik vrij-uit. De foto bij het artikel spreekt wat dat betreft al boekdelen. ‘You are entering a Sharia Controled zone’ De Sharia is een wet, de Islam is de wetgever en moslims voeren die wetten uit en dus heeft dat weinig meer met religie te maken.

  Bovendien, als de islam wel een religie is dan nog zijn Kerk en Staat gescheiden in Nederland en dus mogen moslims helemaal geen wetten uitvaardigen. Los daarvan heb ik ook een religie en ben daar redelijk actief in en als moslims straks met wetten komen dan mag ik dat dus ook.

  Welke religie dat is hou ik voor me zelf maar als voorbeeld stel ik me een bord voor bij het begin van een wijk met de tekst: u betreedt een door de Protestanten gecontroleerde wijk.

  Hoe dan ook, ik mag daar wat van vinden en geen enkele ‘wet’ of regel mag dat onderdrukken want gelijke gevallen dienen gelijk behandeld te worden.

  Bovendien, mijn bedoeling is niet om haat op te roepen, mijn bedoeling is altijd om de waarheid te verkondigen, althans de waarheid zoals ik hem beleef en hoe kan de waarheid nu strafbaar zijn. Dat iemand daar wellicht aanstoot aan neemt moge zo zijn, ik prikkel graag maar mijn bedoeling is nooit beledigen geweest. Maar daar komt ie weer, als burgemeesters oproepen en in optocht voorgaan om met zijn allen een aangifteformulier te gaan ondertekenen (meestal met een kruisje) in de plaatselijke moskee tegen Wilders wie is dan eigenlijk degene die haat zaait?

  Weet je wat zou helpen? Maak wetten wat je wilt, maak de definitie van racisme zo ingewikkeld dat niemand hem meer snapt en hij ook niet meer werkbaar is maar maak dan ook een wet dat Justitie in alle(!) gevallen vervolgt en maak er niet een politiek-correcte Justitieshow van.

  ‘Het aantal van deze misdaden is uiterst laag en voor sommige misdaden zijn geen criminelen veroordeeld’. OK, waarom maak je die wet dan? De Kamer heeft geweigerd om een aparte Anti-Zwarte Pietwet te maken want het aantal overtredingen is laag, goed verhaal, doe dat dan nu ook niet en laat mensen met een eigen mening in hun waarde.

  Liked by 2 people

 2. Gladiator // december 25, 2018 om 21:51 //

  Ik vraag me dan nu werkelijk af hoe het zit met onze “moslimbroeders” welke het christendom bekritiseren!

  Zouden deze ook 6 jr gevangenisstraf krijgen. Gelijke monniken, gelijke kappen, toch…..??? Of mag ik het ook al niet meer over monniken hebben, oei oei oei!!

  Val dood, idioten, maar, Engeland is toch al een no go voor mij!!!

  Gladiator
  ps maar wacht maar af, het komt ook hier en vlugger dan menigeen denkt. Verdrag van Marakkesh, weten jullie nog, niets hieruit was toch bindend volgens die k..kerhomo(en ik heb niets tegen homo’s maar juist wel tegen die!!)!! Meer dan jullie denken hoor, bijna alles namelijk!!! Het wordt gegooid onder de noemer “mensenrechten” !!!

  Like

 3. De Moslims in Engeland zijn vrij duidelijk. Zij gaan de boel overnemen!

  Er zijn veel dappere Helden in Engeland, die zien echt wel hoe het met ze gaan aflopen als ze niet wat doen. De Engelse overheid gaat ze monddood maken.
  Zover als de Engelsen in deze video zijn, zover is Nederland nog lang niet. Als ze ooit al zover gaan komen.

  Like

 4. Helaas door ons faal onderwijs systeem en de (s)linkse media en de omroepen en overheid zien velen nog steeds anno 2018 niet wie de echte vijand is. De moslims kunnen overigens (bijna) overal in Europa zonder consequenties roepen wat ze willen.

  Like

 5. depotverwijtdeketel // december 25, 2018 om 23:47 //

  Het zal eens een keertje tijd worden!
  Dan kan elke moslim die het christendom bekritiseert, dreigt homo’s van een dak te gooien, vrouwen vernederend bekritiseert en ga zo maar door meteen voor 6 jaar opgesloten worden, prima!
  En laat ik dan niet merken dat voor hen een “uitzondering” geldt, want dan weten we meteen dat die rechters daar alleen maar bang zijn voor hun hachje.
  O jee, nu bekritiseer ik rechters …… nou, ik ga maar vast mijn koffers pakken ……

  Like

 6. Jack vanderVeen // december 26, 2018 om 04:13 //

  Er is dus een SHARIAwet uitgevaardigd door de Engelse Roverheid:
  Mensen mogen wel toetreden tot de islam, maar niet uittreden.
  Want uittreden is een teken van publiekelijke afkeur naar de islam.
  Als dat nog geen SHARIAwet is!!!
  Het enige verschil met SHARIAwetgeving hanterende landen is, dat je in VK met beetje mazzel niet wordt doodgeknuppeld.
  Een jaartje of zes brommen in een door moslims overbevolkte gevangenis lijkt mij overigens ook geen pretje.

  Like

 7. Islam kritisch in uk komt je duur te staan volg Britain first maar eens ze worden elke week /mnd gearresteerd door komplete swat teams en in de bajes geflikkerd tussen de moslims .
  Delen graag waar je maar kan thx
  https://www.britainfirst.org/video_gun_toting_police_arrest_jayda_fransen?utm_campaign=jayda_arrest2&utm_medium=email&utm_source=britainfirst

  Like

 8. Selfs mensen met een sogenaamd lager IQ weet al wat goed is.

  Like

 9. koddebeier // december 26, 2018 om 16:41 //

  Ook daar maken de debielen de dienst uit, burgers bevrijd U van deze heersers kliek !

  Like

 10. Als een “dader lid was van of geassocieerd was met een groep die voorstander was van raciale of religieuze vijandigheid”, zal hun straf ook zwaarder zijn
  ____________________________________________________
  En de grootste haatprekers blijven weer eens buiten schot.
  Over religieuze vijandigheid gesproken
  https://www.breitbart.com/europe/2018/12/26/canadian-imam-muslims-saying-merry-christmas-worse-murder/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s