Nieuw

Zweedse TV zendt programma uit waarin het christendom belachelijk wordt gemaakt, gevuld met godslastering en seksgrappen

Screenshot TV4

“We weten allemaal dat zoiets gelijkend over Mohammed en de islam nooit uitgezonden zou zijn”.

In de sociale media zijn de mensen razend sinds TV4 de ‘Bingolotto’ uitzending gebruikte om het christendom en Jezus te bespotten.

Het was tijdens het programma van gisteren dat ‘Bingolotto’ ervoor koos een minder traditionele viering van het christelijke feest te presenteren. Seksgrappen en godslastering stonden op het programma van wat een leuke schets zou moeten voorstellen.

Na een korte introductie, waarin de gastheer van TV4 aankondigde dat – We ons moeten herinneren waarom we Kerstmis vieren, begon het spektakel.

Jozef beschuldigt Maria met iemand anders in bed te zijn geweest en vergelijkt haar zwangerschap met een luizenbol in een oven.

– Het is iemand anders die piemel-pappa heeft gespeeld en zijn zak heeft geleegd, zegt hij.

Nadat Maria bevallen is van haar kind, verschijnen de drie wijzen met hun gaven, die ze onder voortdurende vervloekingen en schelden met elkaar bespreken.

Jozef vraagt opnieuw wie de vader van het kind van Maria is en eist van de drie wijzen te zweren dat ze niet met haar naar bed zijn geweest.

Tijdens de ondervraging vraagt hij wie zijn locomotief in de ontvettingskamer had geparkeerd.

Veel kijkers lijken echter niet zoveel plezier te hebben gehad als de TV4-producenten. Volgens dagblad Expressen was de tv-zender gedwongen zich te verontschuldigen.

Maar de presentator Rickard Olsson denkt dat het vanzelfsprekend is om vulgair te zijn over Kerstmis.

– Mag je geen grapjes maken met een kerstspel, mogen we dat niet doen? Kom op zeg, zegt hij tegen Expressen.

En hij heeft misschien gelijk. Maar in de sociale media zijn veel mensen nog steeds kritisch en wordt er onder meer op gewezen dat TV4 nooit zoiets met de islam zou durven te doen.

“Nu ben ik niet degene die gelooft dat religieuze gevoelens extra bescherming waard zijn, maar we weten allemaal dat zoiets gelijkend over Mohammed en de islam nooit uitgezonden zou zijn, als iemand zelfs maar de gedachte zou durven denken“, schrijft bijvoorbeeld de blogschrijver Mats Skogkär.

Geen van de producers becommentarieerde de vraag of TV4 al dan niet van plan is om andere religies in de toekomst te onteren.

Bron:

Kritikstorm mot Bingolottos Jesushån

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7470 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Zweedse TV zendt programma uit waarin het christendom belachelijk wordt gemaakt, gevuld met godslastering en seksgrappen

 1. Vrijheid van meningsuiting gaat zo ver tot er koppen rollen
  Een beetje fatsoenlijk blijven daarintegen kan geen kwaad.

  Like

 2. 7 Ways China Got Christmas Wrong

  Like

 3. Zweedsde tv is ver antwwoirdelujk voot de rape off swedischs woman.

  Like

 4. Grappig, die middelste heeft een Jew-hat op zijn hoofd.

  Wat wij als tovenaars of heksenhoed kennen, stond in de middeleeuwen bekend als ‘jodenhoed’
  https://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_hat

  Liked by 1 persoon

 5. ‘Geen van de producers becommentarieerde de vraag of TV4 al dan niet van plan is om andere religies in de toekomst te onteren.’

  “Nu ben ik niet degene die gelooft dat religieuze gevoelens extra bescherming waard zijn, maar we weten allemaal dat zoiets gelijkend over Mohammed en de islam nooit uitgezonden zou zijn, als iemand zelfs maar de gedachte zou durven denken“, schrijft bijvoorbeeld de blogschrijver Mats Skogkär.’

  Mats Skogkär slaat de spijker op de kop.

  Tommy Robinson receives his 8TH OSMAN WARNING from the police 20/12/18

  Like

 6. Zweden is natuurlijk een voorbode voor wat er met onze landen zal gebeuren wanneer wij maar blijven toegevingen doen.
  Ik denk dat Zweden zichzelf opoffert om de negatieve aspecten van de politieke islam aan de rest van de EU duidelijk te maken. (zie bijvoorbeeld het bewuste steriliseren van jonge, gezonde mannen)
  Het wordt zo moeilijker en moeilijker om weg te kijken.
  Er is een negatieve kracht – als oppositie van de goede kracht – welke tijdens het Obama bewindt te veel vrijheid gekregen heeft om zich te bewapenen.
  De goede kracht echter, welke het onrecht en hypocriete meten met twee maten en gewichten van de wegkijkende regering wil ontbloten, is echter sterker dan de negatieve kracht, en zal uiteindelijk overwinnen.
  We werken er allemaal aan mee, en dat vooral door ‘gezond verstand’ te laten zien.
  Dat moeten we meer doen want ik denk dat ze daaraan een hekel hebben.
  Ze hebben liever dat je in Buzz Lightyear geloofd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s