Nieuw

VK: Geboortescène-Christus vernietigd in Ilford, baby Jezus onthoofd gevonden

© Pixabay

Een kerststal in Ilford is “vernietigd door idioten”. De British Pakistani Christian Association (BCPA) heeft de beelden betaald en tentoongesteld om de mensen in High Road te herinneren aan de werkelijke betekenis van Kerstmis.

Maar in een aanval op het christendom zijn de Maagd Maria en Jozef kapot geslagen en is het kind Jezus onthoofd.

Een lokale niet-religieuze bewoner vertelde de Ilford Recorder dat het incident een “religieuze ontheiliging” was. Ze zei: “Het is drie dagen voor Kerstmis en dan gebeurt er dit”.

“Om het even welke andere godsdienst en er zou een gigantische verontwaardiging zijn en het reeds verholpen zijn”.

“Het is een ontheiliging van een religieus icoon – ik vind het walgelijk”. Ze legde uit dat ze het aan het stadhuis van Redbridge had gemeld, maar omdat het niet hun kerststal was, en ze op weg waren naar de lunch, konden ze er niets aan doen.

De voorzitter van de British Pakistani Christian Association, Wilson Chowdhry, was geschokt dat iemand zoiets zou doen, en dat het enige wat de BPCA wilde doen was de ware betekenis van Kerstmis te midden van alle commercie delen.

“Helaas zullen we niet in staat zijn om op tijd een andere te krijgen voor Kerstmis, maar we zullen ons niet laten tegengehouden door een aantal idioten”, zei hij. “We komen volgend jaar terug en plaatsen een nog grotere”.

Hij hoopt dat de kerststal volgend jaar op een veiligere locatie zal zijn en verklaarde: “Een Ilford Recorder peiling van vorig jaar gaf aan dat de meerderheid van de lokale bevolking een kerststal wenst, het gebruik van de ingang moet prioriteit krijgen”.

“In de tussentijd verontschuldig ik me bij de mensen van onze gemeente voor de verwoesting van de beeldjes, dat velen geschokt moet hebben . We willen ervoor zorgen dat alle religies hier vreedzaam naast elkaar leven”.

Bron:

UK: Nativity scene destroyed in Ilford, baby Jesus found decapitated

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7485 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on VK: Geboortescène-Christus vernietigd in Ilford, baby Jezus onthoofd gevonden

  1. Jack vanderVeen // december 24, 2018 om 12:59 //

    Ook beetje naïef om een christelijke uitstalling te creëren zonder cameratoezicht.
    Juist in VK is dit garantie tot crimineel gedrag.

    Like

  2. Zo gezellig, zo tolerant, zo inclusief en zo divers, precies zoals ze het willen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s