Nieuw

Onrein: Gewelddadige aanvallen op honden en hondenbezitters nu ook in Europa

Christal White - alias Chris. Het huidige hondje van Rommel, in een lange rij.

Van Pakistan (zie de video aan het einde van de tekst) en andere landen die gedomineerd worden door de islam weten we al heel lang dat dierenmishandeling – vooral als het gaat om honden – alledaags is, ook al zwijgen de Europese mainstream er over.

Daarbij overtreedt men regelmatig de Fatwa – volgens welke alleen zwarte honden mogen worden gedood – en schijnt tot alle honden te zijn uitgebreid.

Steeds vaker zijn er nu ook in Europa islamitisch gemotiveerde gewelddaden tegen honden en hun eigenaars.

Het Oostenrijkse tijdschrift “Wochenblick” bijvoorbeeld berichtte onlangs:

“Een 54-jarige hondenbezitster in Wenen werd voor haar tuinpoort door een Somalische moslimvrouw  neergeslagen. De hond van de Weense was te dicht bij haar gekomen”.

Ingrid T. heeft nu een complexe kniebreuk en krijgt implantaten. “Die dieren zijn onrein”, zou naar verluidt de Somalisch gezegd hebben.

Het incident vond plaats in een volledig ongevaarlijke situatie: de Weense Ingrid T. – zo gaat de Wochenblick verder – “roddelde met een buurman bij de tuinpoort. Een van haar honden zat naast haar, de andere liep naar het ouderlijk huis. Toen een jonge vrouw met een sluier naderde, wilde ze haar hond terughalen”.

Ze wist dat moslims niet van honden hielden. Maar de Weense werd onmiddellijk aangevallen. Drie mannen moesten de Somaliër van de Weense afsleuren. De man van de aanvalster zou gezegd hebben:

“We willen geen honden, ze zijn vies”.

In feite zijn er in de islam duidelijke regels voor de houding ten opzichte van honden. Honden in huis en contact met het speeksel van de hond zijn volledig taboe. Moslims die naar het gebed gaan en in contact komen met een hond moeten de rituele wassing herhalen. In Wenen zijn er ongeveer 60.000 officieel geregistreerde honden.

Het werkelijke aantal moet veel hoger zijn. Conflicten zijn dus onvermijdelijk. In steden van veel landen met een hoge moslimpopulatie komen soortgelijke en andere incidenten steeds vaker voor.

Enkele weken geleden berichtte JouWatch over een actie in Manchester: “Dit gebied is de thuisbasis van een grote moslimgemeenschap. Toon respect voor ons en onze kinderen en beperk de aanwezigheid van honden in het openbaar”, aldus de islamitische actiegroep “Public Purity”, die folders verspreidt in de Engelse stad Manchester en oproept tot een openbaar verbod op honden.

Bron:

„Unrein“: Brutale Attacken auf Hunde und Hundebesitzer jetzt auch in Europa

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7476 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

27 Comments on Onrein: Gewelddadige aanvallen op honden en hondenbezitters nu ook in Europa

 1. Dit intimideren van mensen op basis van geslacht, seksuele voorkeur of liefde voor dieren is een logisch gevolg van Ahkbar import, en daarom hoort het bij een multi culti “samenleving” als dunne stront en spermazoiden door de saus bij een Kebab zaak….
  de prijs die we moeten over hebben voor het “goud” dat ons komt “verrijken”….een soort uitdrukking die overeen komt met “arbeit macht frei” …..de suggestie is mooi, de praktijk is anders…en dat van dat stinkende “verrijkende” goud is ondertussen gebleken een drol met slagroom te zijn…

  Een varkenspootje is immer nog een goede plug voor Allah orerende gaten……over Ahkbars gesproken, geen woord over de Hassan, Ali, Achmed “zzp” ers in witte busjes met subsidie tot aan de nekharen en Keloogs rijbewijs uit Ramallah voor 50 cent….. https://www.ad.nl/economie/woonwijken-onveiliger-door-rondscheurende-pakketbezorgers~a7730988/

  Maar wel het probleem noemen, na zoveel niet gepubliceerde “incidenten”….valt me trouwens op dat bijna alle pakjes die ik tegenwoordig ontvang via TNT reeds eerder geopend zijn en soms miserabel dichtgeplakt, met tape over tape over tape…..

  Liked by 2 people

 2. Als er

  Like

 3. De eerste Moslims barbaar die mijn honden aanvalt zal verscheurt worden, en ik zal ook mijn zeer scherp Samoerai zwaard tevoorschijn halen. En het wordt tijd dat we de Moskee Data Base in kaart brengen want dat zijn hun Bastions!

  Liked by 4 people

 4. Gladiator // december 24, 2018 om 10:49 //

  Ik vind het geen enkel probleem om naar filmpjes te kijken, ook niet in die waar mensen vermoord en verkracht worden daar ze het zelf schuld zijn in de meeste gevallen maar bij dit moest ik bijna huilen en na 35 sec afgezet. Moet niet meer gekker worden hoor!!

  Dit TUIG wordt hier met miljoenen geïmporteerd en niemand is in beweging te krijgen.

  Let wel: MIJN WRAAK ZAL ZOET ZIJN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Vuil vies smerig achterlijk dom islamitisch kankertuig!

  Come to Papa, I’m waiting!!

  And I love my Dog because She loves Me!!

  Zij is gigasnel en heeft een hele mooie kettingzaag in haar mondje, blinkend als roestvrij staal….

  Gladiator

  Liked by 4 people

 5. Claudia M. // december 24, 2018 om 11:19 //

  Ik vind moslims vies, maar een verbod zal wel niet gebeuren; helaas!

  Liked by 1 persoon

 6. De activisten willen de eerste 150 vluchtelingen naar Nederland halen,
  . Zo’n zestig actievoerders reden met circa 25 personenauto’s echter door naar Athene.
  https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1863680/

  Dat past toch helemaal niet in een rit in de auto,s , ze kunnen er hooguit 50 meenemen of er moeten een paar hulpverleners in griekenland blijven .

  Like

 7. koddebeier // december 24, 2018 om 12:17 //

  De eerste die het probeert tekent zijn doodvonnis !

  Liked by 2 people

 8. In mijn optiek is een hond een eerlijke vriend met een pure reactie hoe jij het dier behandeld is wat jij terugkrijgt. Een band die als sinds de oertijd bestaat…..hoe mooi….

  Een moslim is voor mij een vijand van alles wat ik koester als belangrijk in mijn leven, de naam mens onwaardig, ik oordeel niet op uiterlijk maar op gedrag en hetgeen men zelf roept en schreeuwt. Mijn persoonlijke ervaringen met moslims zijn vrij zuur, eenzijdige agressie vanuit hun kant is de beste beschrijving, de ervaring van mensen die ik ken en kende gewoon totaal ziek en gestoord.
  Nee, Islam heeft voor mij geen plaats in Europa, laat de oorlog maar beginnen, anders word het een eenzijdige slachtpartij met mijn kinderen en die van anderen in de toekomst. Islam is voor mij de sekte van dood en onderdrukkig, van vernedering op basis van geslacht en van een totale afwijzing van het leven en de menselijke geest zelf, het is een besmettelijke ontmenselijking vanaf de geboorte. Het is niet te beschrijven in woorden hoe diep de woede gaat tegen hen die dit stimuleren en faciliteren. Ik vind het verraad in het kwadraat.

  Mocht de Aivd meelezen: vertel je bazen maar dat ze hun meesters moeten laten haasten om de burgers die niet willen worden geislamiseerd in dit land een uitweg te bieden in de vorm van permanente visa naar landen zoals Nieuw Zeeland of Australie, met pensioen opbouw en andere premies en rechten die mee worden overgedragen. Maak er maar spoed van.

  Persoonlijk zal ik als ik word belaagd met het meest grove geweld dat ik optafel kan leggen reageren op iedere directe daad van agressie van moslims gericht op mij, mijn gezin of mijn vrienden of mijn hond of eender wiens hond. En varkensvlees om het gat dat Allah Akbar voortbrengt dicht te proppen voordat het hart stilstaat, bij mij geen hemel met 82 maagden te scoren….
  En omdat ik vanaf het moment dat ik mijn leven en have verdedig de staat en dienst knuppelploeg tegen mij krijg zal ik dus ook met mijn verraders in strijd moeten. We gaan dan zo goed mogelijk voor de orgelbaas met aanhang en niet voor de aapjes.
  Als het zo is dat er niets meer voor mij te verliezen is kan ik in elk geval trots sterven. De kans om iets op te bouwen op een eerlijke manier is al lang geleden door de regering ontnomen.

  De politiek beseft niet wat ze teweeg heeft gebracht bij vele burgers, maar dat komt nog wel als het persoonlijk word vereffend door de burgers. Dan pas vrees ik. Het mooiste kerstcadeau dat iemand mij kan geven op dit moment is na een visum voor Nieuw Zeeland is het hoofd van Sarangeti of Timmerlul, of F. Halsmisdaad

  Los van de romp.

  Liked by 3 people

 9. Breaking :https://www.rt.com/news/447286-man-fires-shots-brussels/

  O heer, laat het zo zijn dat Timmerlul en Junkie er zaten en nu niet meer lucht happen…wat zou dat een mooie kerst zijn…

  Liked by 2 people

 10. Helaas, iemand die een Brusselse ruit heeft vermoord…..

  Liked by 1 persoon

 11. Neem een andere hond, probleem opgelost, ik heb een Presa Canario! https://www.youtube.com/watch?v=E6CEsfvxF5I

  Liked by 1 persoon

 12. https://www.telegraaf.nl/nieuws/2956785/geleidehond-belaagd-met-vuurwerk …en dit is executie “fehich”….namen en adressen graag….

  Like

 13. Gladiator 10.49 : dit is frappant…..wilde net EXACT hetzelfde schrijven, de eerste 3 regels en de 5 e …..das toch sterrukkk…..ik hoef dus niks aan te vullen. Ik heb un hele lieve Mechelse Herder, die alleen maar boos wordt wanneer het haar uitkomt…..Ook mijn man is helaas veeeel te lief……dat maakt mij dus hier de MAN in huis…..dat geeft 1 voordeel, mijn tegenstander verwacht van mij GEEN TEGENSTAND……ogenschijnlijk kalm het juiste moment afwachten en dan BLIKSEMSNEL reageren is een groot talent van mij, …..eigenlijk kan ik niet wachten mijn hele lichaam JEUKT ……kom maar op, en we zullen zien hoe dat gaat aflopen, maar mij zelf kennende…….( heb ervaring met 3 x eerder in mijn leven, en het was niet ik, die het in het ziekenhuis belandde….) …..de pit is alleen maar toegenomen met de jaren, lafheid is mij vreemd. Kom maar op ! Ik ben er klaar voor….en de `rotzooi ` die ruim ik ZELF ook nog op, moe je us opletten….heb de genen van mijn vader da was un foutje natuurlijk

  Liked by 1 persoon

 14. een wapen aanschaffen is illegaal……een gehaktmolen niet !

  Liked by 1 persoon

 15. antiislamnu // december 25, 2018 om 02:45 //

  China heeft ook niets met honden voor wie bovenstaande video niet om aan te zien vindt raad ik het ten zeerste af deze video te bekijken.
  https://drive.google.com/file/d/1ENw-EM7ejIpjmV1jl6nUurNYVunW8KRJ/view?usp=drivesdk

  Like

 16. Pssst, toen ik een zijstraat van een drukke steenweg met mijn bruine labrador insloeg, passeerde ik twee moslims. Twee grote jonge kerels met opvallende bakkebaarden. Ze keken me even aan, om daarna snel de andere kant op te kijken.

  Ik weet dat moslims volgens het boek honden haten, maar ik weet niet zeker of een tweede – of derdegeneratie-moslim – dewelke ik passeerde – in diezelfde mate beïnvloedt is.

  Aan de andere kant ken ik natuurlijk de technieken van de langerekte Jihad in al zijn facetten en houd ik daar altijd rekening mee.
  Ik heb al vaker gelezen dat – wanneer zij in de meerderheid zijn – hun attitude veranderd.
  Ze schijnen ook bang te zijn van een relatief ‘jonge’ blanke Westerling.
  Ze gaan liever achter zwakke prooien aan, zoals omaatjes die ze van een metrotrap met z’n vijven naar beneden sjotten.

  In de eerste plaats hoeven zij hier natuurlijk niet te zijn, maar in de tweede plaats is het ‘onaanvaardbaar’ dat zulk gespuis hiermee wegkomt.
  En in blijf niet jong, vitaler zal ik worden, daar wordt aan gewerkt.
  Ik hoop dat hetzelfde gespuis, eens het de leeftijd van ongeveer zestig jaar heeft bereikt, door ander jonger en wit gespuis, met kennis van voorgaande zaken, tegen dat ik een ‘gezegende’ leeftijd heb bereikt, voor hun baldadigheden uit het verleden vingertje voor vingertje wordt afgeslacht.

  U zal de roe van Zwarte Piet voelen.

  Like

 17. @Antiislamnu,
  ik bekijk die beelden nooit, omdat ik weet dat het hoe dan ook ‘niet plezierig’ (zacht uitgedrukt) is om die beelden te bekijken.
  Men kan dan zeggen: “Jaja, maar de waarheid moet ook onder ogen worden gezien.”
  Ik weet sowieso dat zo’n zulke zaken gebeuren, (bedenk het en het bestaat) en ik hoef ze daarom net niet te zien.

  Op Facebook vroeger ook, dat zat daar zo’n zielige vent voortdurend van die plaatjes te posten welke je humeur verpesten.
  Van die zielige hondjes enzo met een pootje af en in het algemeen erg verwaarloosde dieren.
  Je zal zo iemand online wel al gezien hebben, allemaal om de aandacht van die vrouwen te trekken die lomp genoeg zijn om daarin te lopen.
  Anyway, het punt dat ik wil maken is dat – ondanks de op het eerste gezicht goede intenties – het onmogelijk is om de post te ‘liken.’
  Hoe kan je zo’n post van zwaar mishandelde dieren ‘liken?’

  Like

 18. Wow @Arminius,
  dat is zen type Bulldog/Stafford niet?
  Hij lijkt over een enorme energie te beschikken.
  Deze is afschrikwekkend genoeg, om nog maar te zwijgen van de mogelijke schade zulks beest bij het belagen van zijn baas kan veroorzaken.
  Ik heb er eigenlijk geen idee van, maar ik had hier eens een artikel gelezen over een immigrant die een rottweiler schopte en als reactie hierop nooit nog kindjes kan maken.
  Dan weet je het wel.
  Mijn keuze is een Dobberman na mijn Labrador.
  Ik ben er sterk genoeg voor.
  Hou de islam maar in de gaten want die willen de kanaries in de koolmijn bannen.

  Like

 19. Gladiator // december 25, 2018 om 14:55 //

  @Marijke,

  En alsof het voorgaande al niet sterk genoeg is……..ik heb ook een Mechelse herder dame, Britt is haar naam en we zijn verzot op elkaar!!!!
  Kan helaas geen fotootje bijvoegen, maar ze is oh zo mooi maar ik ben natuurlijk wel een beetje bevooroordeeld!!

  Goed volk dus, jullie!!

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 20. Laat maar komen , heb twee beren van Duitse herders en geloof me die hebben nergens schrik van, goed getraind ,schotvast, en oertrouw aan hun baas ,al verschillende malen een dergelijk persoon tegen gekomen met een grote bek ,bij het eerste commando gaat de bek van mijn beestjes open en die van de tegenoverstaande dicht , heerlijk om te zien hoe de angst voor het onbekende hen overvalt…..
  Blinkende tanden zijn een afschrikwekkend zicht , laat maar komen…..

  Liked by 2 people

 21. Gladiator : ….ik zei nou wel net, dat mijn Mechelse Herder TE LIEF is….maar dat is vanuit MIJN ogen bekeken…..Mij heeft ze nog nooit hoeven te beschermen, dus ik weet het eigenlijk niet. Wat wel het geval is, dat als onze hond met mijn man in het park loopt, ze VEEL luidruchtiger is en heel alert. Maar mijn man heeft geen overwicht op haar, ik erger me daar kapot aan, en ik vind het gevaarlijk zelfs. Zoals ik al schreef …mijn man is TE LIEF….nou kun je beter een te lieve man hebben als een slechte dominante man, maar in combinatie met een Mechelse Herder is dit verkeerd. Als ik in het park loop met de hond, blijven sommige mensen STIL staan….kijken me aan en zeggen : hoe is het mogelijk, het lijkt wel een andere hond ! Zo rustig loopt hij naast U ….maar met Uw man is het een lachwekkend schouwspel, de hond loopt voorop en Uw man is net EEN VLIEGER IN DE LUCHT….( lol, je zou het moeten zien ! Hond is de baas ! ….) ….Soms, dan zeg ik tegen mijn man : Wat was je langgg weg, waar bleef je nou ??? ….Dan zegt ie : ja klopt, …..maar zij gaat toch links af of rechts af ,
  ik weet toch niet vantevoren WAT ZIJ WIL ??? ……..pfffff
  om moe van te worden…..ik krijg het hem niet uitgelegd, HOE hij de riem moet hanteren en vervolgens via de riem, de hond laten weten WAT WEL EN NIET KAN….tis heel simpel, maarja…..ik ben de baas over de hond en die hond die voelt dat…..maar bij mijn man niet !
  In ieder geval is t voor mij ONZEKER, of mijn hond mij zou beschermen, als ik ONGURE FIGUREN zou tegenkomen en onze hond WEL zou voelen dat er gevaar dreigt…..heb werkelijk geen idee, we wonen in een nette buurt ( tot nog toe ) dus ik heb die situatie met haar nog niet meegemaakt. Ze is nu 4 en heeft in haar puppie-tijd mijn man wel eens gebeten, dat heeft ze bij mij ook geprobeerd….maar ik had daar een snelle oplossing voor
  IK BEET TERUG….bliksemsnel pakte ik haar kop vast ter hoogte van de oren trok die kop naar me toe, en beet haar terug in haar oor…..ze keek me raar aan en piepte, maar dat was dus de laatste keer, bij mij heeft ze dat nooit meer geprobeerd, Dus mijn man zal ze zeker wel beschermen, maar of ze dat bij mij ook doet weet ik niet….( ik denk eerder dat ik haar moet beschermen, wie weet….)
  Ja….fotootje bijvoegen, weet niet hoe dat zou moeten
  Nog 1 indiscrete vraag, gladiator….bent U toevallig rond NOVEMBER geboren ???

  Liked by 2 people

 22. Gladiator // december 26, 2018 om 11:54 //

  @marijke,

  Ben van 22 September 1958, maar dat heeft voordelen………!!! (hahaha)

  En hoe raar het ook moge klinken, Britt is ook door mij GEBETEN, boven op haar (veel te mooie) hoofdje en om het af te maken op haar neusje….en ja ik weet het, mag niet, maar nu heb ik reeds 2 jr en 9 mnd een mega mega super geweldige bloedmooie schat van een Mechelse Herder dametje die gehoorzaam als geen ander is. Ze was al 1 jr en 3 mnd toen ik haar uit de BAJES haalde en het was liefde op het eerste gezicht!
  De zwaarste straf welke ze nu nog krijgt is bij een “verkeersmisdrijf” en dan zeg ik keihard EHH. Klaar is kees een ze komt gelijk achter me zitten zo van “sorry maar lette even niet op!”, snuitje naar beneden en oogjes op mij gericht en……probeer dan maar eens niet te lachen!!
  Ze loopt altijd LOS bij me, zowel in het natuurgebied (“de Maasvallei = ong. 275 hectare) als in het dorp.
  Ben nu bezig met haar te trainen (commando’s te geven) zonder dat ik iets tegen haar zeg (dus uitsluitend met gebaren en zachte vingerklikjes) en en met succes.
  Heb verschillende bijnamen in het dorp zoals ik gehoord heb van bekenden hier in de buurt want niemand kent mijn naam.

  Ik ben “die man met die hond wat zo goed luistert” en ivm ’s avonds “Dances with Wolves” !

  Ik vind het prima!!

  Gegroet beste,

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 23. Uw progressieve ZON staat dus nu, op 20 november, na 60 levensjaren ….in schorpioen, en dat is wat ik bedoelde….ik wist dat die invloed er sterk in zat, vandaar mijn vraag. Soortgenoten herkennen elkaar, ik ben van de 15e november.
  Nee, ik kan mijn hond hier never en nooit los laten lopen, het is hier streng verboden in de woonwijk…..wat dat betreft had ik beter op een boerderij kunnen wonen, i.p.v. een rijtjes-huis.
  By the way….zat U aan het buitenland te denken, gladiator ?…..Er zit iets aan te komen, met het buitenland…..achhh nie belangrijk, wat komt dat komt….

  Liked by 1 persoon

 24. Ik hoop dat het volk stiekem wolven aan het uitzetten is (zie de wolvenverhalen) om die immigranten aan te vallen.
  Dat zou pas een oplossing zijn.

  Like

 25. Ik ben met hekserij begonnen Chip, gratis en heel effectief…sinds ik de regen heb laten wijken terwijl de bui links en rechts van mij op tien meter tekeer ging geloof ik in het “hogere”, kwestie van vragen en de weg zal verlicht zijn….
  Femke Halsema krijgt kut kanker en ook een hersentumor, heb ik in de kleine pop gestopt die haar moet vertegenwoordigen…je wil niet weten wat ik met het voorstellende Rutte lappenpopje aan het doen ben….glas in scherven en splinters, overal….wacht maar af….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s