Nieuw

Moslimgroep met extremistische banden oefende beslissende invloed uit op het ‘islamofobie-rapport’ van de Britse overheid

Controversiële islamitische lobbygroep MEND, die beschuldigd wordt van het bevorderen van extremisme, heeft “een beslissende intellectuele invloed” uitgeoefend op het eerste Britse islamofobie-rapport, volgens een onderzoeksnota van de denktank.

Sir John Jenkins, de voormalige Britse ambassadeur in Saoedi-Arabië, maakte de conclusies bekend in een onderzoeksrapport voor Policy Exchange na analyse van het rapport van de All-Party Parliamentary Group (APPG) Islamophobia Defined: Het onderzoek naar een werkdefinitie van islamofobie, waarin de regering wordt opgeroepen om een werkdefinitie op te stellen van islamofobie als “geworteld in racisme” en “een soort racisme dat zich richt op uitingen van moslimheid of vermeende moslimheid”.

Sir John vond dat “ondanks dat het maar één keer in de hoofdtekst van het rapport werd vermeld … Het duidelijk is dat MEND [Muslim Engagement and Development], een organisatie met een aangetaste reputatie in regeringskringen, een belangrijke intellectuele invloed op het APPG heeft uitgeoefend”. 

Sir John, die co-auteur was van de 2015 Revies van de Moslim Broederschap door de Britse regering waaruit bleek dat de in Egypte gestationeerde islamitische supremacistische groep banden had met de invloedrijke Moslim Raad van Groot-Brittannië (MCB), vervolgt dat “MEND al lang is omringd door controverse.

“Eerder dit jaar beweerde een hoge vertegenwoordiger van de MEND dat de situatie van moslims in het Verenigd Koninkrijk vergelijkbaar is met die van joden in nazi-Duitsland voor de Holocaust.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (567 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

3 Comments on Moslimgroep met extremistische banden oefende beslissende invloed uit op het ‘islamofobie-rapport’ van de Britse overheid

 1. antiislamnu // december 24, 2018 om 10:57 //

  Ook in Engeland zitten alleen moslim geile idiote in de regering die brexit komt dik te laat land is al overspoeld met haatbaarden sommige steden zijn compleet overgenomen door de moslims

  Like

 2. Jeanette K // december 24, 2018 om 13:44 //

  Islamofobie bestaat niet. Het is na de machtsovername door Khomeini in 1979 uitgevonden
  door Iraanse mullah’s, enkel om islamkritiek de kop in te drukken.
  https://www.nationalreview.com/2015/01/islamophobia-myth-brendan-oneill/
  Trap er niet in als allahschreeuwers zeiken over islamofobie.

  Liked by 1 persoon

 3. Voor zover ik weet, is er in Nederland sinds vele jaren ook zoiets actief als ’n ‘All-Party Parliamentary Group’ die buitenom de gevestigde politieke partijen, aandacht vraagt; eist en verkrijgt voor islamitisch gerelateerde items. Dat is het nut van ‘organisaties’; ‘organiseren’ en koepelorganisaties; met de neuzen naar dezelfde kant kun je echt een heel eind komen …

  Wanneer je vanuit die achterban ‘de juiste en meest welbespraakte’ mensen naar voren schuift, is de kans op succes bij voorbaat geslaagd; zo werkt dat meestal toch en vooral wanneer ‘je toehoorders’ (onkundig? en) gedwee zijn.
  Volgende (niet te harden) lezing is hiervan een voorbeeld:

  Islam and Human Rights

  ‘The Handa Center Annual Lecture on Human Rights.
  We are bombarded in the news with images of Islam being portrayed as a violent and uncompromising religion. Murder, terrorism, and denial of human rights are frequently blamed on Islam. At the same time, such acts are frequently justified as somehow “Islamic” by those that call themselves Muslim. The question posed herein is whether Islam is compatible with the contemporary world and international standards of human rights. International Criminal Court Lead Counsel Karim Khan will argue that Islam advocates the peaceful coexistence of peoples, religions, and society–and guarantees individual and collective rights. The speaker will assert that Islam is not contrary to human rights. Rather, human rights are a central feature of Islam’

  Neen, … 😉 , ik promoot dit niet, maar leg dit voor ter illustratie.

  Amnesty heeft een feestje gemaakt met het doel de ‘Universele’ Mensenrechten te vieren.
  Misschien is bovenstaande lezing hiervoor wel gebruikt ..

  Of iets in de trend als deze:
  Islam Hijacking the UN Human Rights Council (met een andere titel weliswaar en zonder onderstaande):

  ‘Much to the dismay of people in actual need of human rights protection, the UN’s Human Rights Council have been hijacked by the Organization of Islamic Conference (OIC) — an organization of 56 Muslim countries who use Islamophobia to justify terrorism, while undermine the fight for human rights in Muslim countries and making sure Muslim countries and Islam will always be above criticism while of course blaming all the ills and injustice in the world on the western non-Muslim world and particularly the United States and Israel.
  In this video, Anne Bayefsky, discussed the U.N.’s Racism Conference (Durban Conference), the invention “Islamophobia” as means to justify terror. And the intense lobbying by the Organization of Islamic Conference (OIC) for the issues of “Islamophobia” and “oppression” of Muslims ONLY by non-Muslims to be the prominent focus of the UN’s agenda in general and the Human Rights commission in particular. And the war (which they have won) to ensure that a prohibition against “Islamophobia” will be endorsed by the world community as the newest international human right issue and the equivalent of anti-Semitism.
  Borrowing from Wikipedia:
  “According to human rights groups, the council is controlled by a bloc of Islamic and African states, backed by China, Cuba and Russia, who protect each other from criticism.[3] UN Secretary General Ban Ki Moon and former High Commissioner for Human Rights Mary Robinson have criticized the council for acting according to political considerations as opposed to human rights. Specifically, Secretaries General Kofi Annan and Ban Ki Moon, the council’s president Doru Costea, the European Union, Canada and the United States have accused the council of focusing disproportionately on the Israeli–Palestinian conflict.[4][5][6] The United States boycotted the Council during the George W. Bush administration, but reversed its position on it during the Obama administration”.’

  Deze zal Amnesty waarschijnlijk niet hebben laten zien op hun feestje:

  The Organization of Islamic Cooperation and its Role in Enforcing Islamic Law

  ‘Over more than a decade following 9/11, MAJ Stephen Coughlin was one of the US government’s most astute and objective analysts, and an expert in the connections between Islamic law, terrorism and the jihadist movement around the globe.

  Through knowledge of published Islamic law, MAJ Coughlin had an demonstrated ability to forecast events both in the Middle East and domestically and to accurately assess the future threat posture of jihadist entities before they happen.

  He has briefed at the Pentagon, for national and state law enforcement and intelligence agencies, and on Capitol Hill for Members of Congress. Today, he is a Senior Fellow at the Center for Security Policy. His book, Catastrophic Failure, will be released in late 2012.

  With this series of presentations, the general public has access to a professional standard of intelligence training in order to better understand the jihadist threat.’

  PARTS OF THIS SERIES:

  (1) Lectures on National Security & Counterterror Analysis (Introduction)
  (2) Understanding the War on Terror Through Islamic Law
  (3) Abrogation and the ‘Milestones’ Process
  (4) The Muslim Brotherhood, the Arab Spring & the ‘Milestones’ Process
  (5) The Role of the Organization of Islamic Cooperation in Enforcing Islamic Law

  Gemakshalve & voor de geïnteresseerde de volledige serie: https://www.youtube.com/watch?v=nhZe7eZK4dw&list=PL4C29D87AA600650F

  Stephen Coughlin, Part 5: The Role of the OIC in Enforcing Islamic Law
  (Islamic Humanrights / Caïro decleration)

  In Engeland, weten wij via Fenixx, is er een samenwerkingsverband opgezet tussen de joodse en islamitische organisaties om verdere strategie op te zetten om iedere kritiek op islam/jodendom/zionisme te elimineren. Israël, weten we ondertussen, heeft de techniek en de toegang om digitaal te infiltreren daar waar men dit wenselijk acht om enig kritiek te onderscheppen. Ondertussen zitten we met een Grootbek-Vaticaan welke met het bloed van misbruikte kinderen aan de handen ons, het volk, met klem adviseert om ons open te stellen voor de tsunami aan migranten vanuit volledig andere culturen en welke het onze verafschuwen. Want wordt gezegd: ‘We are One’. ‘All Gods Are One’.

  Nawoord van Bill Warner:
  Bill Warner, PhD: The OIC Denies the Evil of Islamic State

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s