Nieuw

Moslim-slachtpartij op Noordse vrouwen:  De Noorse regering wil niet dat de mensen kritisch staan tegenover islam of moslims

Erna Solberg, Louisa Vesterager Jespersen en Maren Ueland

De Noorse premier wil niet dat mensen de video verspreiden waarin de immigrantenvriendelijke Noordse vrouwen worden vermoord door moslims.

De Noorse globalitische premier Erna Solberg doet een beroep op het publiek om de video niet te downloaden of te verspreiden die laat zien hoe een aantal moslims Maren Ueland en Louisa Vesterager Jespersen vermoorden en onthoofden.

De jonge vrouwen die in ‘alle mensen zijn van gelijke waarde’ en ‘menslievendheid’ geloofden, werden op 17 december door moslims in het Marokkaanse Atlasgebergte vermoord.

Volgens Solberg willen degenen die de video verspreiden “alleen maar angst en bezorgdheid creëren”. Solberg, die onlangs de zelfmoordovereenkomst van het VN-migratiepact heeft ondertekend, voor een door de VN geleid migratiebeleid gericht op het vergroten en faciliteren van immigratie naar, onder meer, Noorwegen, wil niet dat de publieke opinie tegen immigratie verder groeit.

Het feit dat de video, ondanks de gruwelijke inhoud ervan, wordt verspreid om medemensen te waarschuwen voor het multiculturalisme waar de Noorse staat voor strijdt, lijkt de Noorse regering irrelevant.

Om haar te helpen heeft de staat vrijwillige meelopers voor het volksvijandige beleid van de overheid. Het Noorse Facebook-profiel Lysglimt plaatste op Facebook een uitgebreid commentaar over de dubbelmoord, die naar verluidt “massaal werd gerapporteerd door linkse activisten”. De monoloog-video, die alleen nog maar te zien is op YouTube – tot nu toe, werd verwijderd en Lysglimt verbannen van Facebook.

De “zelfmoordovereenkomst” van de VN bevat een onderdeel dat gericht is op het beperken van kritiek op globale migratie en vreemdelingenhaat. De massamedia zouden sancties moeten kunnen worden opgelegd krijgen als ze niet alleen maar positief berichten over immigratie. Steeds meer mensen maken zich ook zorgen over het feit dat het uiten van immigratie-kritische meningen, zoals Lysglimt die ventileert, strafbaar zal zijn.

Bron:

Erna Solberg: ”Sprid inte videon på morden”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

16 Comments on Moslim-slachtpartij op Noordse vrouwen:  De Noorse regering wil niet dat de mensen kritisch staan tegenover islam of moslims

 1. koddebeier // december 24, 2018 om 15:10 //

  Wat een landverrader !!

  Like

 2. Justdiebegone // december 24, 2018 om 15:41 //

  Zo rond Kerstavond, dat je wenst dat sommige mensen sterven, van het leven berooft worden in de wetenschap dat dit zo is vanwege het roven en bedriegen.

  Fijne Dagen, succes en sterkte.

  Liked by 1 persoon

 3. vooral geen aandacht eraan geven, zijn zulke lieve mensen, ach hier en daar rollen er wel eens koppen, sssst niet over praten, stomme zeug, o nee die zijn inteligenter dan zo n vrouw
  die hebben wel gevoelens en pijn en verdriet, arme dieren

  Like

 4. “O nee, de racisten en islamofoben hadden gelijk!”

  Hoeveel naïeve, goedbedoelende mensen, slachtoffers van staatsindoctrinatie, hebben dit soort gedachten gehad tijdens hun laatste levensmomenten?

  Like

 5. Puur censuur. De bevolking moet vooral blijven slapen, zo lang als mogelijk; terwijl de dranghekken centimeter voor centimeter minder ruimte overlaten voor welke ongewenste beweging (eventueel met een hoofdletter) dan ook.
  Alles volgens ‘de richtlijnen’ van een aantal ‘samenwerkingsverbanden’ tussen vooral een verscheidenheid aan ‘sektarische genootschappen’ (die op de achtergrond met elkaar samenwerken) en ‘elitaire’ economische- en machtsbelangen.
  Ook een Erna Solberg weet haar plek en kent haar – uiteindelijk ondergeschikte – rol.
  Poortwachters …

  Like

 6. Wat dit moslimtuig geflikt heeft is het meest gruwelijke denkbaar in een mensenleven, levend je hoofd eraf gesneden worden en volgens mij zijn ze ook nog verkracht, gruwelijker bestaat niet, dit is de totale horror. Dit soort gruwelijkheden waren voorheen hooguit te zien in de meest gruwelijke horrorfilms waar de zogenaamde fatsoenlijken schande over spraken, nu wordt het uitgevoerd op jonge onschuldige vrouwen, het wordt gefilmd en online gezet met tekst en uitleg. Dit is het meest gruwelijke wat in een mensenleven kan gebeuren en wat doen die zogenaamde fatsoenlijke nu, die willen dat iedereen hun mond erover houdt want erover praten zou haat zaaien zijn.

  Dit is toch godgeklaagd, dit gaat alle schaamte voorbij, dit is onvoorstelbaar want stel nou eens dat in scandinavië twee moslimvrouwen verkracht en onthoofd worden door kaalkopjes die het dan ook nog een keer online zetten met tekst en uitleg en dan zou er gezegd worden dat je er niet over mag praten want dat zou haat aaien zijn.

  Hoe kan dit zomaar gebeuren dat twee jonge vrouwen op de meest gruwelijke manier vermoord en onteerd worden maar erover praten zou de grootste misdaad zijn. Dit is heel erg ziek, ik kan niet eens meer de woorden vinden….

  Like

 7. Het synoniem voor ‘Xenofobie’ is ‘Moslim’.
  HET SYNONIEM VOOR XENOFOBIE IS MOSLIM.
  MO-SLIM DE XENOFOOB.
  Waarom lees en hoor ik hier niets over?
  Antwoord: omdat de islamitische- en linkse hoek allerlei termen zich heeft ‘toegeëigend’ en de betekenis ervan, die vaak twee kanten op kan gaan (!), ter eigen ‘glorie’ benut. (Of heet dat heden ten dage ‘framen’?) Dat is me werkelijk al jaren geleden opgevallen. Echt heel ‘slim’. Mo’slim, zou je bijna kunnen stellen. Antifa, is er maar 1. Antifa bestaande uit de grootste fascisten die er rondlopen.
  Maar ik dwaal af: Nogmaals:

  ISLAM = XENOFOOB
  MOSLIMS ZIJN XENOFOOB

  Sprak laatst een dame die me toevertrouwde dat ze de gewoonte had om mensen in het voorbijgaan te groeten. Natuurlijk kwam ze wel mensen tegen die deze niet altijd beantwoordde, maar het was haar toch wel opgevallen dat werkelijk alle mensen, ehrm ja ook vrouwen (zijn dat mensen?) vanuit de islamitische cultuur weigerden om haar groet te beantwoorden of in veel gevallen zelfs maar aan te kijken. Dit werd overigens als onplezierig ervaren.

  Ja, ik ken deze verhalen wel. Ze is niet de eerste die geconfronteerd wordt met dit gegeven.
  Integratie ??? Haha, hoe dan ?!
  Bewijs na bewijs na bewijs na bewijs na bewijs …………
  Hoeveel islamitische vriendinnen en vrienden heeft Femke Halsema eigenlijk? En Pechtold? Ach, we houden het best nog een tijdje vol, als massa, totdat … de bom barst. En dan hebben we toch een mooi vuurwerk. Nou ja, mooi is uiteraard een subjectief begrip; spectaculair misschien ook, maar dat zal het zijn.

  Like

 8. Dat heet tegenwoordig Struisvogelpolitiek.

  Als dit zo door gaat dan kunnen we de beschaving waar mijn ouders en grootouders zo hard voor gevochten hebben wel gedag zeggen. Het Stasi-draaiboek lijkt weer uit de mottenballen te zijn gehaald. En zo, willen diegenen die de gruwelijke waarheid verspreiden alleen maar angst en bezorgdheid creëren?

  Enne, waarom zou dat niet mogen dan? Mogen mensen zich niet bezorgd maken en angst hebben dan om het soort mensen wat u naar binnen haalt?

  En u, bent u zelf dan geen voorstander van de waarheid? Weliswaar wilt u niet dat de fatsoenlijke publieke opinie tegen immigratie verder groeit maar wilt u dan zelf niet van te voren weten wat u naar Noorwegen importeert?

  Volgens mij wilt u dat inderdaad niet weten. Immers, dat hoort wel een beetje bij Struisvogelpolitiek.

  Trouwens, hoe zit dat met die vrijwillige meelopers die de waarheid massaal rapporteren? Zijn dat de nazaten van die Stati’s? Mag ik u daarbij wijzen op de volgende zin uit het volgende citaat of mag zelfs dat niet?:

  ‘Vaak komen zij er dan achter dat vrienden, collega’s, partners en familieleden regelmatig aan de Stasi rapporteerden.’

  Volledig citaat van Wikipaedia:

  ‘Tijdens die Wende, de vreedzame revolutie van 1989, werden de Stasikantoren bestormd door woedende burgers, maar ook door de andere veiligheidsdiensten, waarvan bekend is dat zij materiaal gestolen en gesaboteerd hebben. Uit voorzorg vernietigden Stasi-officieren een grote hoeveelheid compromitterend materiaal. Alle personen over wie een dossier is aangelegd hebben het recht om dit in te zien bij de Bundesbeauftragte für die Stasi-Unterlagen. Vaak komen zij er dan achter dat vrienden, collega’s, partners en familieleden regelmatig aan de Stasi rapporteerden.

  Na de Duitse hereniging kwam naar boven dat de Stasi heimelijk linkse terreurgroepen als de Rote Armee Fraktion (RAF) had gesteund. Het verlies van deze steun was een belangrijke factor in het uiteenvallen van deze groepen.’

  Kunnen we nu al vast met elkaar afspreken dat, nadat u van uw land één grote puinzooi hebt gemaakt, er geen compromitterend materiaal gedelete zal worden?

  De moraal: Denk er om mevrouw Solberg, de verrader slaapt niet en ooit komen de namen van die ‘vrijwilligers’ van u naar buiten. En die slapende verraders bevinden zich waarschijnlijk al onder die zelfde verraders die immers van het verraden nu al vrijwillig hun onbezoldigde beroep hebben gemaakt. Immers, enig besef van moraliteit is hen vreemd, enig besef van mortaliteit overigens ook is nu gebleken. Maar natuurlijk blijft u het voorlopig ‘rapporteren’ noemen, dat begrijp ik dan nog wel.

  PS. Overigens Lysglimt. Je commentaar op die beestachtige moslimmoord op die twee meisjes kun je gewoon hier kwijt hoor. Je haalt het even door Google Translate, laat zo nodig de redactie er even naar kijken en je mening komt gewoon hier te staan, toch ….. redactie?

  Like

 9. Dat achterlijke Joodse opperhoofd van Facebook moet toch ook wel beseffen dat de Joden steraks de volgende zulen zijn. Je kan natuurlijk iedereen wel verbannen van dat nep platform die de waarheid spreekt, puur omdat het linkse politici niet zint dat de waarheid wordt verteld.

  Like

 10. En zo creer je burger oorlog

  Like

 11. Murdered in Morocco: Jihad against European Tourists

  Like

 12. Gruweldaden van vreemde culturen en het bestuur vindt het nog goed ook.

  Like

 13. Raveltje // december 24, 2018 om 21:02

  ‘k Ben benieuwd hoe groot de steekpenningen zijn die dit soort ‘besturen’ krijgen toegestoken vanuit die ‘vreemde culturen’ om te doen wat zij doen, nl. wegkijken en bagatelliseren.

  Like

 14. Alex
  Zeg dat wel, het draait allemaal om geld en macht. En iemand die voor vrede is wordt vermoord, zoals de
  geschiedenis herhaaldelijk heeft laten zien.

  Like

 15. antiislamnu // december 25, 2018 om 04:58 //

  Wij moeten geen moslim haat krijgen. HOE DAN???????

  Like

 16. Zie ook dit artikel. De Noren zijn geloof ik een beetje boos op hun eigen vrouwelijke Premier Rutte.https://fenixx.org/2018/12/27/noren-woedend-op-hun-premier-voor-het-negeren-van-de-jihadmoord-op-hun-landgenoten-in-marokko/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s