Nieuw

Migrant-schoonmaakster ontgrendelde deur voor verkrachter van Zweeds meisje

© Bewakingscamerafoto

De Afrikaan haalde een schoonmaakster, die geen Zweeds sprak, over om de deur van de cabine van een van de twee Zweedse zusjes aan boord van de Estse veerboot te openen. Eenmaal binnen wist hij de jonge vrouw te verkrachten.
– Om hier iets over te zeggen, moet ik die papieren voor me hebben, zegt Tallink’s woordvoerder Hans Friberg.

De verkrachting werd op de ochtend van 17 februari van dit jaar gepleegd in een hut aan boord van Tallink’s cruiseschip Baltic Queen. De veerboot lag destijds in Zweeds water.

Pas nu is de 25-jarige verkrachter veroordeeld – en heeft een verlaagde straf gekregen vanwege het feit dat hij is ontslagen als stagiaire-leraar.

De twee zussen hadden de hele nacht door in de discotheek gefeest en begaven zich vervolgens naar twee verschillende hutten. Volgens het vonnis werd de Afrikaan vergezeld door een aantal mensen die deelnamen aan het vermaak op het schip. Hij ontmoette in de nacht de zusjes meerdere malen .

Om 10 uur ’s ochtends, toen de zusters naar bed waren gegaan, slaagde hij erin een schoonmaakster, die geen Zweeds sprak, ervan te overtuigen de deur van haar cabine voor hem te openen.

Nadat de Naffer, die in Järfälla woont, was binnengeslopen heeft hij zich uitgekleed en is bij de jonge vrouw in bed gekropen.

Na een tijdje werd de vrouw te midden van de verkrachting wakker. Ze slaagde erin om de verkrachter uit de cabine te gooien door de deur te openen en “Eruit! Eruit!” te schreeuwen.

Een bewakingsfoto die Fria Tyder in handen heeft gekregen, laat zien hoe de Afrikaan na de verkrachting nonchalant in de gang zijn shirt dichtknoopt.

Het slachtoffer belde haar moeder op en ging naar de informatiebalie op de veerboot om uit te vinden hoe een vreemde man toegang kon krijgen tot haar afgesloten cabine. Toen het schip in de haven aankwam, werd ze opgewacht door een politieagent die haar het Söder-ziekenhuis bracht.

Verminderde straf voor zijn ontslag als stagiaire leraar
De 25-jarige Afrikaan heeft de Zweedse nationaliteit en kan daarom met de huidige wetgeving niet naar Afrika worden uitgezet.

Eerder deze week werd hij door de rechtbank van Stockholm veroordeeld voor verkrachting. De rechtbank heeft hem echter veroordeeld tot slechts één jaar en negen maanden gevangenisstraf – ook al is de minimumstraf voor verkrachting 2 jaar gevangenisstraf.

De reden voor de lagere straf is de verklaring van de Afrikaan dat hij vanwege de verkrachting “het moeilijk zal hebben om een baan als leraar te krijgen en dat hij al van zijn stage is ontslagen vanwege het vermoeden van een misdrijf”.

Volgens het vonnis studeert de verkrachter al anderhalf jaar om basisschoolleraar te worden. Hij heeft nog evenveel tijd over voor zijn opleiding.

Tallink: Commentaar na Kerstmis
Tallink’s woordvoerder Hans Friberg zegt dat hij op dit moment geen commentaar kan geven op de informatie over de schoonmaakster.

– Om hier iets over te zeggen, moet ik die papieren voor me hebben. Dan moet je na de kerstvakantie, na de tweede dag, terugkomen, zegt Hans Friberg.

Bron:

Städerska släppte in våldtäktsmannen i systrarnas hytt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Migrant-schoonmaakster ontgrendelde deur voor verkrachter van Zweeds meisje

  1. Deze verkrachtende individu heeft zichzelf, bij deze, bewezen ONGESCHIKT te zijn ALS LEERKRACHT en/of beoefenaar van enig ander ‘pedagogisch’ beroep. Verdere toegang tot de opleiding die hij tot dusver volgde, en de verlengden hiervan, zou dan ook, per direct, geweigerd moeten worden en opgenomen in een justitiële uitspraak.

    En die hersenloze, slaafse, schoonmaakster kan ook per direct ontslagen worden van haar functie. Misschien kan ze prima schoonmaken, maar zet er dan meteen iemand van de beveiliging naast want je bent je spullen en je leven niet zeker.

    Like

  2. Jack vanderVeen // december 24, 2018 om 12:49 //

    Die zwarte rakker heeft juist wel bewezen om een goede leraar te wezen in de toekomst. MAAR WEL IN ZWARTE LAND, niet in Europa.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s