Nieuw

Man met Britse vlag wordt manchester Arena uitgezet want de vlag is racistisch

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (566 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

9 Comments on Man met Britse vlag wordt manchester Arena uitgezet want de vlag is racistisch

 1. Ik vraag mij af of iedereen eigenlijk wel beseft wat het woord racisme betekent. Als je daar over nadenkt kom je tot de conclusie dat iedereen racistisch is. Het heeft alleen een andere lading gekregen omdat de linkse kliek het woord negatief ging gebruiken. Je kunt zeuren wat je wilt maar de rassen op deze aardkloot verschillen wel degelijk van elkaar.

  Like

 2. Degene die we als hedendaags Europese trendsetter kunnen aanwijzen is Angela Merkel die destijds met de nodige opgeblazen en veelzeggende nonchalance het Duitse vlaggetje opzij wierp en daarmee de soevereiniteit van menig Europees land. Ze deed het nog eens over toen Erdogan, van buiten Europa, op visite was om een nieuwe en vooral grote moskee in te wijden, op het voorheen Duitse grondgebied. Al was Erdogan duidelijk haar meerdere in het elimineren van oppositie. Maar ja, hij is dan ook een man en dat heeft ze zich heus wel gerealiseerd. Zoiets moet je aan de mannen overlaten; zeker wanneer het sterke mannen zijn. Engeland heeft, zo is gebleken, ook stevige strategieën om oppositie de mond te snoeren, op te sluiten en de media te verbieden dan ook maar ergens over te berichten. In Nederland ook lopen er wel wat politici rond die ook de mening zijn toegedaan dat iets als profileren echt niet kan. Brood en spelen voor ‘de eenheidsworst’. Lachen op commando. En straks alle rest ook.

  Like

 3. Racisme is discriminatie van anderen puur op basis van ras. There is no more to it. En dus is het discrimineren van groepen op basis van afwijkend (groeps)gedrag bijvoorbeeld geen racisme. Daarom konden de PvdA burgemeesters van Amsterdam en Rotterdam een tijd geleden ook straffeloos roepen dat ze géén, géén’, géén uitsupporters van de andere club in hun stad wilden hebben bij de thuiswedstrijden van Feyenoord en Ajax.

  Nou weet ik wel dat er ooit eens een denktank een maand bij elkaar gekropen is bestaande uit een zooi pseudo-geleerden en ambtenaren die daar een veel uitgebreidere definitie van gemaakt hebben, op grond waarvan Wilders overigens toen ook is veroordeeld omdat Belgen en Marokkanen op grond van die definitie opeens rassen bleken te zijn maar dat is natuurlijk niet zo.

  Diezelfde Denktankdenkers zouden gezien hun denkniveau ook zeer wel in staat zijn geweest om een nog onrijpe groene banaan onder de definitie van een komkommer te lullen omdat ze beiden krom en groen zijn maar dat zou natuurlijk ook niemand serieus genomen hebben. En dus ga ik die nieuwe definitie van ‘racisme’ ook niet serieus nemen.

  Als je dit voorval vertaalt naar Nederland en politie-officieren in Nederland net zo dom zouden zijn als in Engeland dan word ik straks ook van de weg gehaald als ik het waag om een sticker met de Nederlandse vlag op mijn auto te plakken. Maar nee, dat gaat hier in Nederland echt niet gebeuren want hier zijn politie-officieren veel slimmer. Bovendien staat er ook een Nederlandse vlag in de Tweede Kamer.

  Hoewel …………….

  Even een vraagje gewoon omdat ik het niet weet. Als jij een Nederlandse politie-officier bent, wetende dat de BBQ-demonstraties van Pegida tijdens Ramadan overal zijn verboden omdat men vreesde dat het uit de hand zou lopen, wat overigens nergens is gebeurd, hoe zou die zelfde politie-officier dan volgend jaar reageren / beslissen bij de eerstkomende intocht van Sinterklaas wetende dat het bij die gelegenheid nu al meerdere keren uit de hand is gelopen en waar we nu zelfs een nieuw Nederlands woord aan te danken hebben te weten het woord Blokkeer-Fries.

  Iemand een idee hoe onze eigen Nederlandse super-intelligente politie-officieren waarschijnlijk volgend jaar gaan reageren op een aangekondigde anti-Zwarte Piet demonstratie tijdens de intocht van Sinterklaas?

  Like

 4. trebor2110 // december 25, 2018 om 13:39 //

  Hij had dus niet de vlag zelf mee genomen maar een waistcoat met de Union Jack erop

  http://www.waistcoatsdirect.co.uk/union-jack-waistcoat-a-patriotic-symbol-of-unity-national-pride-and-permanent-style/

  Like

 5. trebor2110 // december 25, 2018 om 13:40 //

  Niks mis mee toch zouden misschien meer mensen moeten doen

  Like

 6. Ja @trebor2110 bedankt en ik lach me rot om de Engelse commentaren onder dat artikel:

  Enkele van de leukste:

  – Who makes up the rules in this country??

  – Is Manchester still in Great Britain?

  – The waistcoat actually looks quite classy – not vulgar looking !!!! Poppies last month now the National flag !!! Where and when is this nonsense going to end ??????

  – What’s next: the flag over Buckingham Palace should not be flown?????

  Conclusie: Wij hoeven die globalistische Gut-Menschen hier in ieder geval niet belachelijk te maken want ze zijn heel goed in staat om zich zelf belachelijk te maken.

  Wie is overigens die fabrikant van die Waistcoats? Want daar wil ik wel snel een paar aandelen van kopen.

  Kleine voorspelling mijnerzijds: die waistcoats zijn binnenkort niet meer aan te slepen.

  Like

 7. Republikein // december 26, 2018 om 02:44 //

  Hugo Boss.

  Like

 8. De enige die racistisch en fascistisch zijn komen hier met grote getallen BINNEN!
  De enige die dit faciliteren zijn de globalisten die ons elke dag zo noemen als we de dagelijkse realiteit willen benoemen. Verder met links tuig niet meer debatteren, maar als een mantra herhalen, waarom ze veroorzaken wat ze zeggen te willen bestrijden, punt!
  Dat moet de vraag zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s