Nieuw

‘Zeenoodredding’ op de Middellandse Zee – Salvini: “Voor de mensensmokkelaars en hun helpers is de pret voorbij”

De Spaanse hulporganisatie “Pro Activa Open Arms” heeft op vrijdag meer dan 300 “bootmigranten” in de Middellandse Zee opgepikt. In plaats van rechtstreeks naar de dichtstbijzijnde haven aan te sturen, werden de illegale immigranten natuurlijk naar de Europese asielkust vervoerd om hun binnenkomst af te dwingen. Nu begint het spel van de afpersing opnieuw – echter met een emotionele pose, omdat ondanks de naderende kerstdagen geen enkele haven de vakspecialisten wil hebben. Ook Matteo Salvini maakt van zijn hart geen moordkuil:

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken heeft de sluiting van Italiaanse havens voor vluchtelingen die van ‘zeenood’ gered zijn bekrachtigd. “Mijn antwoord is duidelijk: de havens van Italië zijn gesloten. Voor de mensensmokkelaars en hun helpers is de pret voorbij”,schreef Salvini op Twitter. Hij reageerde op het verzoek van de Spaanse hulporganisatie Pro Activa Open Arms om op vrijdag honderden geredde mensen in Italië aan land te laten gaan.

Op zaterdag twitterde Pro Activa Open Arms dat ondanks de naderende kerstdagen geen enkele haven de vluchtelingen wilde opnemen. Malta had ook geweigerd het schip van voedsel te voorzien.

Bron:

„Seenotrettung“ im Mittelmeer – Salvini: „Für die Menschenhändler und ihre Helfer ist der Spaß vorbei“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7486 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on ‘Zeenoodredding’ op de Middellandse Zee – Salvini: “Voor de mensensmokkelaars en hun helpers is de pret voorbij”

 1. antiislamnu // december 23, 2018 om 12:17 //

  Laat ze maar creperen dat leger van verkrachters en moordenaars lekker oprotten dat is mijn kerstwens.

  Liked by 3 people

 2. Jack vanderVeen // december 23, 2018 om 16:13 //

  Antiislamnu, je vergeet hun helpers, de gesubsidieerde Europese smokkelaars, mee te laten creperen. Die mogen voor mij zelfs nog erger creperen
  Die Afrikaanse uitvreters komen maar één keer aan land in Europa. Die lynxe rotzakken brengen voortdurend van die uitvreters naar de Europese kustlijn.

  Liked by 1 persoon

 3. Laat er toch eens 1 zinken, met alles erop en eraan

  Like

 4. Salvini heeft gelijk; genoeg is genoeg…we kunnen niet ongelimiteerd mensen binnen laten, vol is vol…

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. ‘Zeenoodredding’ op de Middellandse Zee – Salvini: “Voor de mensensmokkelaars en hun helpers is de pret voorbij” | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s