Nieuw

Vrolijk Kerstfeest!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Vrolijk Kerstfeest!

 1. Door een gelukkig toeval zijn wij in het bezit gekomen van een concept van de Kersttoespraak van onze koning Willem-Alexander.
  (Eventuele wijzigingen dus voorbehouden).

  In deze tijd van bezinning en gezelligheid binnen de huiselijke kring rondom de Kerstboom geschaard moeten wij toch ook bedenken dat er vele miljoenen mensen zijn die onder erbarmelijke omstandigheden verkeren.

  En dan bedoel ik in het bijzonder de hoge nood van talloze vluchtelingen die op weg zijn naar Europa voor een beter leven. Omdat wij het hier zo bijzonder goed hebben willen wij daar wel eens gemakshalve aan voorbijgaan. Daarom wil ik hierbij een dringend op u doen om hier in het komende jaar eens goed bij stil te staan en voor u zelf te bekijken wat voor bijdrage u kunt leveren om die nood enigszins te verminderen.

  Ook de klimaatsverandering is een van de oorzaken dat er miljoenen mensen vanuit Afrika een goed heenkomen zoeken naar andere landen om een oplossing te bieden bij het bestrijden van de vergrijzing en vooral onze eigen Nederlandse samenleving wat meer diversiteit te geven.

  Helaas zijn er ook mensen in dit land die hier wat bezwaren tegen hebben omdat onze eigen cultuur dan in gevaar zou kunnen komen door de komst van al die nieuwe Nederlanders.

  Mijn vrouw heeft in het verleden hier wel eens een opmerking over gemaakt en die luidde als volgt: wat stelt die Nederlandse cultuur nou eigenlijk in de praktijk voor, één koekje bij de thee en verder helemaal niets, een bijzonder zuinig volkje dus.

  Daarom wil ik een zeer dringend beroep doen op die mensen die nog wat woonruimte over hebben om ook een of meer vluchtelingen op te vangen om zodoende de Overheid wat te ontlasten van deze problematiek, die in de nabije toekomst alleen nog maar veel groter zal gaan worden.

  Helaas zijn wij als Koninklijk gezin gebonden aan bepaalde normen en waarden, dus kunnen wij zelf geen bijdrage leveren op dit punt.

  Ik wens u hierbij een vrolijk Kerstfeest en denk vooral nog eens aan onze behoeftige medemensen in het Midden-Oosten en Afrika.

  Ook zij hebben recht op een beter leven en hier is nog ruimte zat.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s