Nieuw

Sweden is out of control

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (582 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

2 Comments on Sweden is out of control

 1. templars2017 // december 23, 2018 om 17:26 //

  Tja ,was te verwachten hé….. nu als het regent in Zweden dan druppelt het hier, we mogen nog veel mer van dat fraais verwachten ,ook in onze contreien, maak je geen illusies…..
  Voorlopig is het nog zo dat er niet gekeken wordt ,te druk bezig met de feestjes, maar 2019 beloofd een warm jaar te worden…….bereid u voor ( eens het feestmaal is verwerkt…..)

  Like

 2. Dat de Vikingen dit zo lang pikken is mij een raadsel. Of ze zijn dodelijk verlamt door de PC cultuur en het feminisme. Kijk nu eens naar de 2 vermoorde meiden, zo onvoorstelbaar naief. Eigenlijk is hun opvoeding misdadig. Ze worden geleerd dat deze hersenloze rappers met wapens een verrijking van de maatschappij zijn waar je alle begrip voor moet hebben en een huis met uitkering moet geven. Islam??? Dat is toch de religie van de vrede, daar hebben ze alle begrip voor en geven ze alle ruimte, je beoordeeld toch niemand op zijn uiterlijk, zeiden ze zelf, maar wat de islam van binnen doet willen ze niet zien, maar hebben dit nu wel zelf ondervonden. Het gaat veel verder dan dat het triest is.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Sweden is out of control | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s