Nieuw

Spanje – kannibalistische neger bijt stuk uit het gezicht van een toerist

Agenten van de Nationale Politie onderzoeken de “wilde” agressie waaraan een Noorse toerist (22) werd onderworpen in Malaga. Een persoon nam zomaar midden op straat een hap uit de lip en de kin van de 22-jarige toerist en “zonder een woord te zeggen”, volgens de lokale krant.

Het gebeurtenis vond plaats bij zonsopgang van laatste dag [van de vakantie] in de hoofdstad van Malaga. De jongeman vertelde de agenten die hem onderzochten dat, toen hij op straat liep op zoek naar zijn hotel, omdat hij gedesoriënteerd was geraakt, hij werd verrast door een vreemdeling, die zich naar hem toe haastte en een hap uit zijn kin nam.

De enige omschrijving die hij van zijn agressor kon geven was dat hij een zwarte man was.

Na het vragen om hulp werd de jongeman per ambulance naar het Klinisch Ziekenhuis van Malaga gebracht, waar hij een eerste behandeling onderging. Vervolgens werd hij doorverwezen naar het regionale (voormalige Carlos Haya) ziekenhuis om te worden bijgestaan door specialisten in plastische en maxillofaciale chirurgie, omdat het nodig was om het gebied te reconstrueren dat geamputeerd was door de gast van Frans Timmermans.

De politieagenten en de hulpverleners die hem behandelden waren onder de indruk van het effect van de agressie. “Ik heb alles gezien, zelfs wonden die groter zijn dan dit, maar veroorzaakt door een beet….. ‘dat nog nooit’, bekende een van hen.

Nadat hij het ziekenhuisbezoek, besloot het slachtoffer met zijn gezin terug te keren naar zijn land, met wie hij een paar dagen op vakantie was in Malaga.

In feite moest de politie via Interpol regelen om hem opnieuw te lokaliseren om zijn aangifte uit te breiden, hoewel hij blijkbaar weigerde dit te doen. Toch besloot het politiebureau, gezien de ernst van de verwonding, om het onderzoek ambtshalve voort te zetten om te proberen de gebeurtenis op te helderen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (571 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

10 Comments on Spanje – kannibalistische neger bijt stuk uit het gezicht van een toerist

 1. trebor2110 // december 23, 2018 om 09:36 //

  Nadat hij het ziekenhuisbezoek, besloot het slachtoffer met zijn gezin terug te keren naar zijn land,

  volgens mij zou hij al teruggaan
  Het gebeurtenis vond plaats bij zonsopgang van laatste dag [van de vakantie] in de hoofdstad van Malaga.

  Maar heeft deze man nu wel een Aids-test ondergaan of een rabies test ??

  Like

 2. trebor2110 // december 23, 2018 om 10:32 //

  even een vraag

  Een 29-jarige Vlaardinger ging er gisteravond als een haas vandoor nadat die een stokoude man met zijn auto had aangereden

  Moet dit niet zijn : Een 29-jarige Vlaardinger ging er gisteravond als een haas vandoor nadat hi hij met zijn auto een stokoude man had aangereden

  die een stokoude man met zijn auto had aangereden klinkt het zelfde als een stokoude man met z,n hondje aangereden

  Like

 3. trebor2110 // december 23, 2018 om 10:42 //

  Hier nog zo een , In de Meloenstraat trof de politie de auto kort daarna aan en kon die in beslag nemen.

  Kort daarna trof de politie de auto aan in de Meloenstraat en nam die in beslag .

  Like

 4. Dat moet wel een verwarde man zijn geweest. Normale mensen uit Afrika doen zulke dingen namelijk niet. Die onthoofden bijvoorbeeld ook geen blonde meisjes. Alles wijst er dus op dat de man verward was.

  Like

 5. kreeg deze idioot te weini geld om eten te kopen? dan ga je maar een hapje nemen uit iemand die je tegen komt, ze eten alles wat ademt en een hart heeft
  tijdje terug 2 zwanen vermoord door mannen uit azc, 1 was al meegenomen en over de ander gooiden ze een doek en draaiden zijn nek om
  mensen die vlakbij die vijver wonen zagen het gebeuren, ze krijgen verdorrie te eten en dan nog zwanen meenemen, en in een vakantiepark waar ook zielige vluchtelingen zaten hadden ze een koikarper in een vijver daar van 1 meter meegenomen en opgegeten, die stumper dacht dat ze hem kwamen voeren, bleek het dier zelf de hoofdmaaltijd te zijn

  Like

 6. trouwens op marktplaats staan veel honden en katten die vermist zijn, is opvallend zoveel

  Like

 7. Ik heb gezegd dat het kannibalen waren he.

  Like

 8. Ze moeten de Noren wel hebben de laatste tijd.

  Like

 9. Hondsdolheid?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s