Nieuw

Salvini gaat ervoor: Duitse zeenoodredder dreigt 20 jaar gevangenisstraf!

Terwijl Italië lange tijd inactief was tegen de bedrijvigheid van de NGO-smokkelboten, is dit sinds 2017 abrupt veranderd. Nadat de Aquarius reeds in beslag was genomen, nam de Italiaanse justitie maatregelen tegen de bemanning van de “Iuventa” van de organisatie “Jugend Rettet”. Het hoofd van de organisatie, Sascha Girke, dreigt nu 20 jaar gevangenisstraf wegens medeplichtigheid aan mensenhandel.

De Italiaanse justitie legt medeplichtigheid aan mensensmokkel en verboden wapenbezit ten laste

Het schip “Iuventa” werd al in 2017 door de Italiaanse justitie in beslag genomen. Het hoofd van de organisatie, Sascha Girke, wordt ervan beschuldigd zaken te doen met mensensmokkelaars. Volgens een heimelijke bron voldeed de bemanning van de Iuventa niet aan de verplichting om smokkelboten op volle zee te vernietigen. Girke en zijn organisatie “Jugend Rettet” ontkennen de beschuldigingen. In Italië dreigt Sascha Girke 20 jaar gevangenisstraf en een geldboete van 15.000 euro per persoon die naar Europa zijn gebracht. Bovendien worden de proceskosten in de miljoenen euro verwacht.

“Zeenoodredding”: een codewoord voor maatschappelijk aanvaarde mensenhandel

De zogenaamde “Zeenoodredding” is een codewoord voor mensensmokkel onder humanitaire dekmantel. Veel mensensmokkelaars sturen immigranten met ontoereikende boten op volle zee, omdat ze kunnen vertrouwen op de “veerdienst” van particuliere organisaties. In de regel sturen ze geen immigranten terug naar het vertrekpunt in Noord-Afrika, maar brengen ze rechtstreeks naar de Italiaanse kust. Particuliere “reddingsorganisaties op zee” vormen dus een belangrijk onderdeel van de asiel- en immigratie-industrie.

Salvini wil de particuliere NGO-“reddingsboten” elimineren

Het optreden van de Italiaanse rechterlijke macht sluit aan bij de vorige anti-immigratiecampagne van minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini. Deze zomer beëindigde Salvini de EU-missie Sophia, die meer dan 100.000 immigranten naar Italië heeft gebracht. Salvini richtte zich ook op leden van het Italiaanse “maatschappelijk middenveld” en politici die de Refugees Welcome-waan steunen. Zo liet hij in oktober van dit jaar de burgemeester van de stad Riace in Calabrië arresteren, die op grote schaal immigranten naar het land bracht. De actie tegen de Duitse NGO-boot en Refugees-Welcome-industrie, die net als zijn collega’s in Italië naar nieuw “menselijk kapitaal” voor uitbuiting verlangt, is het logische gevolg van zijn beleid.

Duitse gemeenten willen meer vluchtelingen

Salvini moet niet alleen vechten tegen de smokkelboten op volle zee, maar ook tegen het verzet van de Duitse gemeenschappen. Naast de stad Potsdam hebben 25 andere gemeenten besloten om meer immigranten op te nemen. Dus als je alle “helpers” van de smokkelboten wilt arresteren, kun je niet om een gezamenlijke Europese aanpak heen, die op dit moment niet in zicht is.

Bron:

Salvini greift durch: Deutschem „Seenotretter“ drohen 20 Jahre Haft!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Salvini gaat ervoor: Duitse zeenoodredder dreigt 20 jaar gevangenisstraf!

 1. koddebeier // december 23, 2018 om 16:41 //

  Mooi zo, bergt dat tuig maar een flink poosje op !!

  Like

 2. Zo dat hakt er lekker in! Opsluiten die hap!

  Like

 3. Jack vanderVeen // december 24, 2018 om 01:45 //

  Hé, kunnen wij onze buitenlanders niet dumpen in Duitsland?
  Zo hoeft men die Middellandse zee veerdienst niet in stand te houden.
  En zijn wij dat smerig tuig kwijt en de uitkeringen aan hen.
  Maar owéé, wanneer die geiten horen dat ze ook aan het werk moeten in Duitsland, geeft geen enkeling medewerking om overgeheveld te worden.
  Langzaam krijg ik de schurft aan al dat tuig uit Azië en Afrika.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s