Nieuw

Resurgent Al-Qaeda plan new series of spectacular attacks against airliners and airports, says security minister

foto slechts ter illustratie

The terrorist group behind the world trade centre attacks in New York in 2001 are plotting a series of deadly new attacks that are ‘keeping ministers awake at night’.

Security Minister Ben Wallace said that Al-Qaeda are planning the attacks on airports and airliners, and even plan to use explosive-packed drones to take down targets in a bid to become the world’s most feared terrorist organisation once more.

Wallace had met with airport officials a week ago to discuss the matter just days before a rogue drone brought Gatwick Airport to a standstill.

The Daily Mail >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9781 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Resurgent Al-Qaeda plan new series of spectacular attacks against airliners and airports, says security minister

 1. Ach, is niks nieuws. Israel en Saoedi Arabie hebben natuurlijk de schurft in dat Trump ff niet meer mee lijkt te willen spelen met hun eeuwige Midden-Oosten moord en doodslag spelletjes op kosten van de amerikaanse belastingbetalers, ten koste van amerikaanse soldaten. Nu gaat de Mossad weer in overdrive helemaal los met allerlei aanslagen in de hoop Trump te dwingen om daar toch weer mee door te gaan. En al die corrupte republikeinen en democraten die hun boterham laten besmeren door de joden, gaan natuurlijk weer in de anders hangen om Trump te dwarsbomen. En als Trump niet meespeelt schieten ze hem dood. Maar zover zal het niet komen: ik vraag me af of Trump dit allemaal opeens doet omdat hij begint te beseffen dat 2020 al heel dichtbij is en dat hij zijn voterbase aan t kwijtraken is omdat hij zn verkiezingsbeloften niet na komt. Dit is uitzichtloos. Net als hier in Nederland.

  Like

 2. in de ankers hangen

  Like

 3. Jochem Jaarsma // december 25, 2018 om 20:46 //

  CIA/NSA proefballonnetje…en ik weet zeker dat MSM gaan happen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s