Nieuw

PVV Emmen stuurt raadslid Tom Kuilder de laan uit

screenshot you-tube, klik voor groter

De PVV in Emmen heeft raadslid Tom Kuilder uit de fractie gezet. Dat maakte fractievoorzitter Edwin Rixtum aan het begin van de raadsvergadering bekend.

“We zijn nu negen maanden onderweg als nieuwe partij in de gemeenteraad”, las Rixtum voor. “We zijn unaniem tot de conclusie gekomen dat dit geen werkbare situatie meer kan zijn.”

Kuilder lag onder meer onder vuur omdat hij een aantal uitglijders maakte. Zo deelde hij op Twitter bijdragen van Stormfront, een blank nationalistisch forum.

RTV-Drenthe >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.071 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (551 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

3 Comments on PVV Emmen stuurt raadslid Tom Kuilder de laan uit

 1. Kan erin komen dat mensen interesse krijgen in Stormfront, alleen, is het gisteren waar men over bezig is of vandaag en morgen…..

  In elk geval gaat de PVV dus ook in de wegkruip policor hoek zitten, en is mijn gedachte dat het gecontroleerde oppositie is met dezelfde broodheren als de tegenpartij niet geheel een hersenspinsel. Uiteindelijk is niets mooier dan een georchestreerd schouwspel waarbij het einde al in het begin is vastgelegd. En dat maakt een nepparlement in een nepdemocratie legetiem, alles is bedrog, zelfs de tegenstanders….

  Liked by 2 people

 2. Jochem Jaarsma // december 23, 2018 om 18:06 //

  Zoveel mensen, zoveel meningen, al is er tussen vele meningen vaak een algemene deler te ontwaren. Dat zou Wilders zich ook eens moeten bedenken, deze man heeft al zovelen zich van de PVV doen afkeren. Hij zou een voorbeeld kunnen nemen aan Pim Fortuyn. Deze had, toen hij door msm werd geconfronteerd met het feit “dat óók extreem-rechts zich onder de aanhang had gemeld” het statement waarmee hij alle gezeik van msm direct doodsloeg: “Zij zijn alle welkom, ik neem ze onder mijn vleugels en voed ze wel op”. Klaar.

  Ondertussen lijkt Martin Bosma mij onderhand wel genoeg te zijn warmgelopen langs de zijlijn

  Liked by 1 persoon

 3. …even omdat ik het een mooi punt vind van discussie….https://www.telegraaf.nl/partnercontent/2929830/grote-trauma-s-achter-goedkope-telefoons

  De vraag die ik heb: of iemand dit in het Arabisch/ Marrekaans en al de andere dieventaal soorten die we hebben in dit land kan vertalen….want het is leuk om een oproep te doen ana mensen om na te denken over een goedkoop mobieltje en waar die vandaan komen, maar wie o wie grossiert er in misdrijven in onze wereld, welke bevolmingsgroep is dawron zwaar extreem oververtegenwoordigd…..l? Dus lijkt me gerichte markting van politie wijsheid een gegeven paard….waar blijft het kerst pers offensief van de overheid in alle talen…wel sociale uitkeringen aanprijzen in 15 talen…..en dan een artikel over diefstal en de gevolgen op mensen enkel in het Neder-Duits….de slachtoffer taal…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s