Nieuw

Onthoofde Noorse vrouw verspreidde islam-propaganda op sociale media

De Noorse vrouw die samen met een Deense vriendin in Marokko werd onthoofd door moslimmannen, heeft eerder propaganda tegen “islamofobie” op sociale media verspreid. “Beoordeel mensen nooit op hun uiterlijk”, was de boodschap van een film die ze deelde waarin een blanke man wordt afgeschilderd als een terrorist terwijl een islamitische vreemdeling een held is.

Islam-vriendelijke clip verspreid door Louisa Vesterager Jespersen voordat zij werd onthoofd en seksueel misbruikt door IS-aanhangers in Marokko.

Het was afgelopen maandag dat Louisa Vesterager Jespersen uit Noorwegen en Maren Ueland uit Denemarken werden vermoord in het Atlasgebergte in Marokko. De twee Scandinavische vrouwen zijn slachtoffer geworden van seksueel misbruik en zijn onthoofd.

In een afschuwelijke filmclip die zich over het internet heeft verspreid, ziet men hoe de bebaarde moslimmannen de keel van de vrouwen doorsnijden terwijl ze verkondigen: “Het is de wil van Allah! En “Dit is wraak voor onze broers in Hajin in Syrië. Dit zijn hun hoofden, Gods vijanden!” De verdachte daders zijn door de Marokkaanse politie gearresteerd en zouden in een video op sociale media trouw hebben gezworen aan de islamitische staat.

Louisa Vesterager Jespersen werd slechts 24 jaar oud.

Nu is onthuld dat Vesterager Jespersen voor haar reis naar Marokko op sociale media campagne heeft gevoerd tegen zogenaamde islamofobie en xenofobie

Nieuwssite Marokko World News heeft een screenshot gepubliceerd van de inmiddels verwijderde Facebook-pagina van de Noorse vrouw, waar men kunt zien hoe zij een filmpje deelde waarin een blanke vrouw achterdochtig is tegen een MENA-lander in moslimkleding, hoewel de politie uiteindelijk een netjes geklede blanke Scandinavische man grijpt – terwijl de Arabische man liefdevol blijkt te zijn voor zijn familie.

“Beoordeel mensen nooit op hun uiterlijk” is de boodschap van de islam-vlijende en anti-blanken propagandafilm. Velen vragen zich af of Louisa Vesterager Jespersen het in Marokko beter had gedaan als ze meer xenofobie en achterdocht tegen islamieten had betracht.

 

Bron:

Norwegian Girl, Butchered in Morocco, Shared a Pro-Muslim Clip – Reports

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8466 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

33 Comments on Onthoofde Noorse vrouw verspreidde islam-propaganda op sociale media

 1. En dus is de boodschap, ook aan onze overheid: ‘Naïviteit kan je het leven kosten’. Denk daaraan voordat je weer hele groepen migranten binnen laat. Het bekende gezegde doet opgeld: ‘Je kunt een migrant uit de oorlog halen maar hoe haal je de oorlog uit een migrant’.

  Liked by 2 people

 2. Door de deugmens brainwash waar ze van kleins af aan mee worden besmet laten ze zich als misleide schapen vrijwillig naar de slachtbank leiden. Deze moorden zijn de zoveelste dankzij de deugmens, de linkse doctrine maakt mensen hersendood.

  Uiteindelijk ligt de schuld uiteraard bij degenen door wie ze vermoord zijn maar die monsters zie ik niet als mensen, ook niet als beesten want daarmee beledig je beesten. Dit zijn demonen uit de onderwereld opgeroepen door de maanreligie, de religie van de nacht, de religie van de onderwereld, de religie van de hel.

  Liked by 2 people

 3. Heb 2 jr op een Maroccaans schip gewerkt als chief engineer in de jaren 90.Dat waren tòch andere islamieten dan het gespuis uit het rifgebergete van nù.Wat dan ook ik hou alle soorten op zeven streken,dus op veilige afstand.Hier in Brasil niet zo moeilijk.en we gaan dit zo houden met de nieuwe rechtse regering de eerste 4 jr.

  Liked by 2 people

 4. antiislamnu // december 23, 2018 om 14:37 //

  Is dat nou mijn filmpje???

  Like

 5. trebor2110 // december 23, 2018 om 14:45 //

  Jou filmpje ?? was je erbij dan heb jij het filmpje gemaakt ?? 🙂

  Like

 6. Ik volg deze ideologie al vele jaren, mijn maken ze niets wijs over deze meer dan 1400 jaar inteelt.Hierbij komt bij al de Elite die dit faciliteren komen aan de beurt, deze zijn 1000% schuldig aan het geen nu gebeurt in Europa geen twijfel mogelijk, verantwoordelijk voor genocide op hun eigen bevolking.

  LONGREAD: Wat ons te wachten staat als we de islam niet stoppen
  Geplaatst op 21 maart 2018

  (Door: Barbara Köster –
  Iedereen praat over islamisering en of de islam bij Duitsland zou horen. Er gaat geen dagelijks nieuws voorbij, waarbij niet uiterlijk op de tweede plaats de islam opduikt. U denkt dat dit het hoogtepunt zou zijn? Helemaal mis. Lees hier wat er allemaal nog komt, zo concreet als u nog nooit hebt gelezen: van uw hond via uw wijnvoorraad tot aan uw homofiele buurman. Barbara Köster toont het in alle duidelijkheid aan en verbuigt tot in het detail wat ons te wachten staat als we de islam niet stoppen.
  Woord vooraf
  Een woord aan u, geëerde lezers, voor het geval u in de islam geen probleem voor uzelf ziet. Ik wil proberen aan te tonen welke mogelijkheden zich voordoen en wat u stimuleert wanneer u diegenen ondersteunt die islamisering accepteren of er zelfs opzettelijk voor zorgen. U moet beslissen of u zo wilt leven.
  Aan alle huis- en woningbezitters en huurders
  U bezit uw onroerend goed onrechtmatig. Rechtmatig behoort het toe aan de moslims. Dit geldt ook voor roerend goed, dat u tot nu toe als uw eigendom beschouwde. Alleen is de tijd nog niet rijp voor de praktische overhandiging van uw vermeende eigendom aan de ware eigenaren.
  Aan alle vrouwelijke vrijgezellen
  U zou zo snel mogelijk moeten trouwen, of u zult bij uw ouders, ooms of broers en zusters moeten gaan wonen. Een alleenstaande vrouw is een prostitué. Verhuurders mogen niet aan zulke vrouwen verhuren. Woongemeenschappen van vrouwen en mannen, die geen familie van elkaar zijn, zijn in de islamitische cultuur eveneens niet mogelijk. Ook hier geldt het vermoeden van ontucht.
  Aan alle mannelijke vrijgezellen
  U zult eveneens zo snel mogelijk trouwen. Ongetrouwde mannen worden in de islamitische samenleving niet graag gezien. Het huwelijk is quasi religieuze plicht.
  Aan alle homoseksuelen
  Zij zouden het moeten weten. Voor hen geldt de doodstraf.
  Aan alle getrouwde mensen
  Volgens islamitisch recht is alleen een huwelijk tussen man en vrouw mogelijk, waarbij de man tot vier vrouwen mag hebben. Het islamitisch huwelijk is een vruchtgebruiker-verdrag. De man verwerft het recht op het gebruik van de geslachtsorganen van zijn vrouw(en). Het strafbaar feit van verkrachting binnen het huwelijk bestaat daarom vanzelfsprekend niet. Voor de echtgenoten geldt het voorbeeld van de profeet Mohammed; zij zijn in de verbinding met hun vrouw de profeet. Hier gaat het om gezag.
  Voor echtgenotes is niet het voorbeeld van Mohammed maatgevend, maar dat van diens vrouwen. Hier gaat het om gehoorzaamheid. De man-vrouw-relatie is er eentje van macht en ondergeschiktheid. Familiebinding gaat voor huwelijksbinding. Met familie wordt in de islam niet het geïsoleerde kleine gezin bedoeld, dat als westers decadent verschijnsel geldt, maar de uitgebreidere grote familie. Terwijl de familie als sociale eenheid in de islam onaantastbaar is, is de paarrelatie altijd kwetsbaar door het gemak waarmee de mannen de scheiding kunnen doordrukken, door gemaskeerde prostitutie zoals het tijdelijke huwelijk en door het toestaan van het concubinaat.
  Aan alle vaders
  De kinderjaren worden in de islamitische cultuur niet gewaardeerd. Kinderen hebben geen rechten, zij behoren tot het bezit. Als u zich verantwoordelijk voelt voor een kind, uw eigen welzijn ten gunste van hem opzij zet, wellicht zelfs regelmatig een spelletje met hem doet, bent u net zomin serieus te nemen als het kind. Alleen aan u, de vader, is respect verschuldigd en u moet dit afdwingen. U kunt naar eigen goeddunken over het kind beschikken, het moet u blind gehoorzamen, zoals Allah blind gehoorzaamd moet worden. Kinderen moeten alle ouderen en sterkeren gehoorzamen. Ook een volwassen man blijft altijd de zoon van zijn vader en kan alleen maar eigen autoriteit verwerven door de heerschappij over vrouwen en kinderen.
  Aan alle moeders
  Kinderopvoeding is een taak van de familie en dus die van u als vrouw en moeder. U hebt echter desondanks slechts een beperkt recht op uw kinderen. In geval van een scheiding kan uw ex-man een zoon tot de leeftijd van zeven jaar, een dochter tot de puberteit, onder uw hoede laten, daarna komen ze bij hem. De wettelijke vertegenwoordiger is altijd alleen maar de vader. Organisaties om families te ontlasten, zoals crèches en kleuterscholen, zijn niet noodzakelijk. Ze zijn zelfs schadelijk, want ze vernietigen het familiaire relatienetwerk. Familie is een norm die vervuld moet worden en niet alleen maar een begrip dat familielidmaatschap omschrijft.
  Aan alle zorg behoevende familieleden
  De verzorging komt eveneens aan de familie toe. Een islamitische gemeenschap beschouwt zichzelf in principe niet verplicht om taken uit handen te nemen van de familie. Het zou voorstelbaar zijn de vermogens van liefdadigheidsinstellingen, die tot nu toe bejaarden- en verzorgingshuizen exploiteren, over te hevelen naar islamitische stichtingen, die daarna armenzorg in hun zin uitoefenen.
  Aan alle meisjes en vrouwen die graag fietsen
  Kijk eens naar dit filmpje van het meisje Wajda!
  Aan alle hondenbezitters en diegenen die graag een hond willen
  Honden zijn onrein en mogen niet in huis gehouden worden. Zwarte honden moeten gedood worden.
  Aan alle wijnboeren, bierbrouwers, jeneverstokers en iedereen die een lekker glaasje weet te waarderen
  Alcohol is verboden. Dit omvat het verbod hem te produceren, te verkopen en te consumeren. Wijnkelders, bierbrouwerijen, stokerijen, slijterijen zouden bezoek van de Kalasjnikov kunnen krijgen, die de bestanden vernietigt en de eigenaar ruïneert. Zo gaat dat in islamitische landen. De consumptie van wijn wordt met stokslagen bestraft. In Iran kan bij de derde veroordeling wegens het drinken van alcohol de doodstraf opgelegd worden. De verwoesting van complete cultuurlandschappen aan de Rijn en de Moezel, in de Pfalz, in Baden en Franken, om alleen maar de grotere in Duitsland te noemen, zou slechts een kwestie van tijd zijn. Steile hellingen kunnen verwilderen, terrassen en de vlakte zouden geschikte bouwgrond zijn voor nieuwe nederzettingen.
  Aan alle varkensmesters en ham-makers
  Er bestaat in de islamitische eetcultuur geen Parma- of San-Daniele-ham, geen Serrano, Aragon en Pata Negra, geen Westfaalse, Schwarzwälder, Tiroler ham, geen Lardo, bacon of gewoon spek, geen reuzel, geen spare-ribs of varkens-schenkel, geen schnitzel, geen salami of andere varkensworst. Deze spijzen zijn onrein. Aan deze opvatting zal nauwelijks iets veranderen. Uw bedrijf heeft weinig toekomst.
  Aan alle vegetariërs en veganisten
  Uw manier van leven wordt niet graag gezien in de islamitische cultuur. De profeet heeft gezegd: “Wie veertig dagen lang geen vlees eet, diens karakter wordt slecht.” Het cijfer “veertig” moet niet letterlijk genomen worden, het staat voor een langere periode, mar niet voor een heel lange tijd, anders zou er “veertig jaar” staan.
  Aan alle lottospelers en andere gokkers en hun organisaties
  Kansspelen zijn verboden.
  Aan alle werknemers van verzekeringsmaatschappijen
  Verzekeringen gelden als kansspel en zijn zodoende verboden.
  Aan alle werknemers van banken
  U zult zich moeten verdiepen in islamitische bankzaken.
  Aan alle vrouwelijke artsen en verpleegsters
  U mag alleen nog meisjes en vrouwen behandelen en verzorgen. Vrouwen zijn mensen die er als vrouw uitzien en niet die zich als vrouw voelen.
  Aan alle mannelijke artsen en verplegers
  U mag zich alleen nog maar bezighouden met jongens en mannen. Beslissend is ook hier het uiterlijk.
  Aan alle kappers en kapsters, masseurs en masseuses, fysiotherapeuten en fysiotherapeutes
  U mag alleen nog mensen van uw eigen geslacht behandelen.
  Aan alle psychotherapeuten
  Uw beroep is in de islamitische cultuur tamelijk exotisch. De psychoanalyse werd niet door een moslim uitgevonden. De islam spoort niet aan tot introspectie, maar laat uitkijken naar de uiterlijke vijand. Een zien of het hen lukt stand te houden.
  Aan al diegenen die bij de kerken werken
  Er wordt van u verwacht dat u zich nog veel onopvallender gedraagt dan nu al het geval is.
  Aan alle monniken en nonnen
  Uw stand is verboden in de islam. Kloosters zijn niet de moeite waard om beschermd te worden. Het vermogen, inclusief het goed onderhouden onroerend goed, zou vast en zeker ook welkom zijn in een islamitische stichting.
  Aan alle vrouwelijke rechters
  In de islam is het niet toegestaan dat vrouwen rechtspreken. U wordt ontslagen.
  Aan alle rechters
  De huidige rechterlijke organisatie zal verder onder druk komen te staan. Recht en Justitie zijn wezenlijke terreinen van de islam, die hij ook wil bezetten. Het doel, de sharia en een islamitisch rechtswezen, eerst voor moslims, daarna voor iedereen, invoeren raakt nooit uit het gezicht.
  Aan alle leraren/leraressen mannelijke en vrouwelijke leerlingen en studerenden
  Bij de onderwijsmanifestaties is sprake van seksescheiding. De leerplannen worden geïslamiseerd. Het leerplan van ISIS ziet er bijvoorbeeld zo uit: van buiten leren van de koran, lezen, schrijven en de basisvaardigheden rekenen. Voor jongens komt daar militaire opvoeding bij. Om tot het hoger onderwijs te worden toegelaten, is het noodzakelijk de koran uit het hoofd te kennen.
  Aan alle curatoren en bezoekers van kunstmusea
  Er zal niet meer zoveel ten toon te stellen en te zien zijn. Standbeelden zijn verboden, afbeeldingen van mensen eveneens.
  Aan alle galeriehouders en kunsthandelaren
  Wellicht helpt een overstap naar islamitische kunst.
  Aan alle musici, zangers concertbezoekers en muziekhandelaren
  Componisten zoals Bach, Händel, Haydn, Beethoven, Mozart, Mahler, Schönberg zijn in de islamitische cultuur onbekend. Opera´s en symfonieorkesten, instrumenten zoals orgel en piano behoren eveneens niet tot het cultuurgoed. Het vernietigen van muziekinstrumenten is gerechtvaardigd. De vrouwelijke zangstem bedreigt de moraal. Muziek en zang worden slechts in zoverre geduld als ze de zintuigen niet prikkelen. Als hoogste kunstvorm in de islam geldt het reciteren van de koran. Zij is in zekere zin de “muziek” van de islam.
  Aan alle dansers en mensen die van dansen houden
  Ballet is onislamitisch. Dans is verboden. Dat blijkt alleen al uit de seksevermenging in het openbaar en bovendien uit het verbod op opwindende prikkels, die uitgaan van muziek en beweging. Er zal dus geen gedoe meer zijn rondom welk opera-bal dan ook, dat behoort tot het verleden.
  Aan alle sporters en sportfans
  Sport is heidens. Olympische Spelen zijn afgoderij. (dat vond bijvoorbeeld ook de kerkvader Tertullianus, opnieuw een voorbeeld voor het voortleven van het vroege christendom in de islam. De Olympische Spelen waren inderdaad een feest ter ere van de Antieke goden).
  Aan alle dichters, schrijvers, dramaturgen en lezers
  Lyriek wordt zeer gewaardeerd in de islamitische cultuur, echter alleen in gebonden taal. Het drama heeft in de islamitische traditie geen plaats. De roman is ondanks de Egyptische winnaar van de Nobelprijs voor Literatuur, Nagîb Mahfûz, altijd nog vreemd en wordt door veel religieuze autoriteiten afgewezen, omdat hij kunstmatige werelden creëert, die afleiden van Allah. Vooral Science Fiction is een aanmatiging en godslastering, omdat alleen Allah de toekomst kent. In plaats van romans te schrijven en te lezen, wordt aangeraden dat men zich bezighoudt met de koran.
  Aan alle modemakers
  Mode voor vrouwen op de voormalige westerse manier zal alleen nog maar gedragen kunnen worden in het familiaire kader of in puur vrouwelijk gezelschap. Zijn ontwerp en zijn aanbod zou u daar op moeten afstemmen. Ook de mannenkleding zal veranderen. Stropdassen zullen verdwijnen (alleen al vanwege de kruisvorm), en vooral die van zijde, omdat zijde voor mannen verboden is.
  Aan alle parfummakers
  Alcohol wordt als grondstof voor parfums afgewezen. U zou moeten leren om parfums op oliebasis te produceren.
  En tot slot aan alle mannen…
  De decadentie van de ontbrekende wil om macht over vrouwen uit te oefenen, is afgelopen.
  …en aan alle vrouwen
  Omdat een geëmancipeerde vrouw in de hel komt, is het de plicht van de gemeenschap haar voor emancipatie te behoeden. De ware emancipatie is kuisheid. Kuisheid is bevrijding. Ook verboden en betutteling zijn echte emancipatie. Gevangenschap is verlening van bescherming. Ongehoorzame vrouwen zijn geen vrouwen.
  Ik dank u voor uw aandacht!
  Bron:
  https://juergenfritz.com
  Door: Barbara Köster
  Vertaald uit het Duits door:

  Liked by 4 people

 7. Gladiator // december 23, 2018 om 14:54 //

  Tja @ Dick en @ Fransdo,

  We kunnen nu wel de schuld blijven geven aan pietje, Jantje of Klaasje of onze psychopatische totaal van de pot gerukte “overheid”,

  Feit is en blijft dat er door het nu toch wel erg mooie én goedgekeurde verdrag van Marakesch tientallen miljoenen zwarten, die deze gewoonten gewoon in zich hebben getuige de vele vele artikelen welke je alleen al op deze blogsite dagelijks met veel genoegen en plezier tot je kunt nemen, hier binnen zullen stromen en waarover “onze regering” liegt dat ze barst! (overigens zal al dit moois bekostigd moeten worden en dat doen de psychopaatjes ook nog eens met ons geld en wel dat wat ons geroofd wordt door de KLIMAATHOAX)

  Echter, WIJ willen er niets aan doen en naar mijn idee is dit ook nagenoeg niet meer oplosbaar én niet meer te doen wat letterlijk betekend dat dit tuig binnenkort OOK BIJ JULLIE de straat in komt lopen en je dochters en je vrouw voor jullie ogen beestachtig verkrachten waarbij toekijken het meest gunstige zal zijn alvorens ze jullie lieve hoofdjes ook van jullie rompje verwijderen!!

  En dan natuurlijk met spoed de “politie” bellen welke inmiddels ook al totaal geïnfiltreerd is met moslimtuig!!

  Zelfs huilie huilie gaat dan niet meer helpen…….

  Maar er is nog 1 kleine oplossing om dit alles een beetje tegen te gaan, en ik zeg erbij, wel een heeeeeeeeeeeeele kleine oplossing en die is om nu eens godverdomme uit de stoeltjes achter het veilige schermpje uit te komen en IN DEN LANDE DE KOPPEN BIJ ELKAAR TE STEKEN om als het zo ver is tenminste een veilig vluchtadres te vinden is binnen redelijke afstand…

  WORDT WAKKER, WORDT VERDORIE EINDELIJK WAKKER, toetsenbord idioten!
  En dit laatste is natuurlijk niet voor betreffende personen expliciet bedoeld maar voor alle mensen die hier reageren!!!!

  Ik heb ideeën en plannen echter de respons welke ik telkens krijg, NUL KOMMA NUL geeft me niet echt hoop, maar als jullie het zelf beter denken te weten, pffffffffffffff, het zei zo!!

  Welterusten maar weer en denk eraan, oogjes dicht en snaveltjes TOE.

  Droom maar over Trutte!

  Gladiator

  Liked by 4 people

 8. @antiislamnu // december 23, 2018 om 14:37

  Ja en nee, het is de actuele footage van de onthoofding, maar niet van jou. Ik had hem al op maandag of dinsdag naar de media-bibliotheek van Fenixx gedownload, maar uit compassie voor de slachtoffers en nabestaanden niet gepubliceerd. Wat is heb laten varen toen ik geconfronteerd werd met de islamliefde van deze Noorse vrouw.

  Liked by 4 people

 9. Gladiator // december 23, 2018 om 14:59 //

  @Shalom,

  Erg goed stuk en bedankt hiervoor. Heb er met uw goedvinden een kopietje van opgeslagen!!!

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 10. Ook ik roep al 40 jaar dat we onze toekomstige vijand met open armen binnen halen.
  Tot op de dag van vandaag brengt de islam ons niets anders dan ellende. Wanneer ik aan mensen vraag om één positieve bijdrage van deze woestijn religie in ons dagelijks leven word het stil, logisch want die is er niet.

  De achterlijkheid door oa inteelt zorgt ervoor dat deze mensen ook steeds dichter bij de holbewoners komen te staan wat is terug te zien in ons dagelijks leven, want die inteelt gaat maar door, tot op de dag van vandaag. U zou eens moeten weten wat die inteelt de gezondheidszorg jaarlijks kost(nog buiten het justitiële),u zou in tranen uitbarsten.

  Onze voorouders hebben gevochten tegen deze achterlijkheid, vele hebben hun leven gegeven. We hebben ze onderworpen, de beste oplossing, zie de vele koloniën die er waren maar we hebben ze ook weer los gelaten(moeten laten) en dat hadden we dus beter niet kunnen doen.

  Mensen zijn over het algemeen genomen helaas erg dom, kuddedieren. Kennen de geschiedenis niet, ja tot 100 jaar geleden misschien. De hele wereld is het zelfde en vooral erg lief, zeker na 45, denken ze. Een ieder die wel eens buiten Europa geweest is weet wel beter.

  Een goed voorbeeld uit het recente verleden is Joegoslavië, ook daar dachten de moslims dat ze het voor het zeggen hadden of op korte termijn zouden krijgen maar het liep iets anders. En wat deden wij? We gingen ze halen de agressors want ze waren ineens zielig! Zo kan ik nog wel een rijtje landen opnoemen.

  Dat het helemaal uit de hand gaat lopen weet ik zeker, dat is slecht een kwestie van tijd. Alleen hoop ik dat dit niet te lang duurt, er is nu nog een hele generatie onder ons die een militaire opleiding meegekregen heeft,die nog wel eens goed van pas zou kunnen komen. Bovendien worden het er dankzij fok gedrag (en de EU) in zeer rap tempo steeds meer en ik heb geen goed gevoel over de huidige/nieuwe generatie.

  Wat was Nederland mooi zonder die zieke vorm van fascisme.

  Genoeg azijn gezeikt. Ik wens u allen veel wijsheid, veel liefde, plezier en hele fijne feestdagen!

  Groet Petje

  Liked by 2 people

 11. Het is een troost voor de nabestaanden dat deze vrouwen in hun islam harnas zijn gestorven

  Liked by 1 persoon

 12. Jochem Jaarsma // december 23, 2018 om 17:37 //

  Dat policor filmpje is hilarisch … zal dat filmpje nog even door het hoofd van die onthoofde Noorse muts zijn geflitst die laatste seconden, vraag ik mijzelf dan af. Wellicht heeft zij ook gestaan met een bordje “refugees welcome”.

  Ik vind deze hele zaak ineens wél wat minder dramatisch.

  Liked by 2 people

 13. Ze heeft haar zin gekregen?

  Liked by 2 people

 14. Domme wicht had beter deze kunnen bekijken,

  Liked by 1 persoon

 15. Deze tragische gebeurtenis is een typisch voorbeeld van de grote denkfout die de deugmens maakt, iran ten tijde van 1979 wordt daar als voorbeeld al vaker voor aangehaald. Dat je nou links en een deuger bent maakt helemaal niets uit, je bent geen moslim en ook nog een keer blank, dus dan moet je ….

  Liked by 1 persoon

 16. 1) hahhahya h ahhahah ik moest echt hard lachen toen ik dit verslag las van onze Fenixx expert Rommel, hahah dit is het mooiste bericht op Fenixx in deze laatste 14,1888 dagen van 2018. Hij verdient een medaille hiervoor.

  2) Dineren met besneden en kleingeschapen Mekkaanse alligators?? hahha Amerikaanse humor he. HOw Stupid can you be?? Where are your braincells?? ok ok I see them only in your pants and behind your skirts hmmm

  3) Ach het is toch mooi, al die politiek correcte linkse blanke trutjes moeten in een keer met z’n allen in mini bikini’s gaan zonnebaden in het Atlas gebergte hahah Allah, Sheytan en Mohammed zullen hen zegenen met dadels vooraf hahah Insha Allah lallala

  Like

 17. Wel ze heeft nu volop de kans om de mensen te beoordelen op hun innerlijk……of toch niet…..

  Liked by 1 persoon

 18. Rommel 14,57 uur…..je hebt groot gelijk dat je m hier neer heb gezet, Perfect. Wordt tijd dat iedereen wakker wordt. We moeten ons goed realiseren met wat voor achterlijk volk we opgescheept zitten. Dit zal zeker helpen om uit het E I te kruipen…..( LOL )

  Liked by 1 persoon

 19. ………..overigens heb ik zojuist gehoord ( uit goede bron ) ….dat de 4 die opgepakt zijn,
  OPGEHANGEN gaan worden, in Marokko…..midden op een plein…..dat gaat gefilmd worden
  en UITGEZONDEN……..
  krijgnouwah…heeeel goed……het wachten is dus daarop !!!
  DAT is dan wel weer het voordeel in die landen, ten opzichte van ons….
  GEEN jaaaarenlange rechtszaken…….METEEN BOEM BATS AFGELOPEN
  ( maar Marokko, doet dit natuurlijk niet VANUIT HUN HART…..maar met een bedoeling
  uiteraard : ze hebben wat goed te maken tegenover de eeuwige eindeloze OVERLAST, ook hier in Europa ) …..en dit is hun kans, om te laten zien, dat er BIJNA hetzelfde over denken als wij …..BIJNA dus…..

  Liked by 1 persoon

 20. Weer van die lompe trienen die met hun iPhone in de hand riepen: “Maar kijk dan, wij werken online mee aan de jihad!”

  Like

 21. Sorry maar dat filmpje is 6 jaar geleden al gepost, toen was die vrouw dus 16 of 18, De vrouw in het filmpje is duidelijk over de 20, misschien lijken ze op elkaar, maar dit zijn niet dezelfde vrouwen. Foei geen fake news verspreiden fenix.org

  Like

 22. Jullie hebben een grote bek over nep nieuws enzo, maar nu doen jullie er zelf ook aan mee. Ik ben geen journalist, maar ik zie met 1 klik al dat dit verhaal niet klopt. Geen onzin gaan verkopen fenix.org

  Like

 23. @DhrZWijn // december 24, 2018 om 05:43

  “… toen was die vrouw dus 16 of 18, De vrouw in het filmpje is duidelijk over de 20, misschien lijken ze op elkaar, maar dit zijn niet dezelfde vrouwen …”

  Teveel gezopen of ben je stom van nature?

  Like

 24. Ik wens jullie fijne KERSTdagen en een gelukkig 2019.

  Like

 25. Maren Ueland was het noorse meisje. Louisa Jespersen was het deense meisje.

  Liked by 1 persoon

 26. marijke // december 24, 2018 om 04:29 //

  Ze kunnen daar in Marokko de pot op, schijnheilige flikkers Islam is dood en verderf wereldwijd.

  Liked by 1 persoon

 27. @Dhr. Zwijn. Wie heeft hier beweerd dat de vrouw in het filmpje dezelfde vrouw is als degene die het filmpje heeft gepost. Ik kan toch ook een filmpje over mijn buurman posten? Ben ik dan meteen mijn buurman als ik dit filmpje post?

  Anders gezegd: de meisjes hebben een filmpje geupload. Daar komt een vrouw in voor.

  Like

 28. @rommel, je hebt gelijk dat je de video hebt geplaatst.
  Ik heb hem met afschuw bekeken maar dit is wat Islam al eeuwen doet.

  Het filmpje dat een van die meisjes heeft geplaatst met negativiteit over blanke westerse mannen is zo ongelofelijk dom en zo ongelofelijk verkeerd.

  Meisjes van die leeftijd zijn over het algemeen heel erg naïief en dromend van de prins op het witte paard.
  Dat is (helaas) gewoon inherent aan de leeftijd van jonge meisjes.

  EN ..dat is precies waar de NWO oftewel elite met hun schaakgedrag (met ons als poppetjes) op in zet.

  Ik wens de mannen van fenixx hele fijne kerstdagen en een prachtig 2019 .
  Veel geluk, een goede gezondheid, gezond verstand en liefde toe.

  Liked by 1 persoon

 29. @fransdo dit gaat niet om “hoe haal je dat uit dat beest” dr is geen oorlog in Marokko. Ze zijn nou eenmaal beestachtig. Verwijder ze, vermoord ze, haal ze weg uit onze samenleving. Het is hun 3e invasie!!!!!! Hun meest succesvolle invasie. Alle alarmbellen zouden af moeten gaan maar nee………….NL is liberaal……….
  Zei voor vorige verkiezingen dat het onmogelijk voor Rutte zou zijn herkozen te worden. Zo negatief was die gecamoufleerde globalist in t nieuws. En hij werd t toch echt weer!!!!! MAART 2019 kunnen we dat gedeeltelijk veranderen. Stem wijs……………
  STEM PVV

  Liked by 1 persoon

 30. Reactie op posting: PMC // december 25, 2018 om 00:05 //

  1) ja @Fransdo ea posters hier, er zijn nog tientallen andere harde Beta argumenten te noemen waarom de Politieke Koers nu in Nederland toch liever Radicaal Rechtsom en Pro White Dutchman moet binnen 5 jaar, met een brede Pro White Race Coalitie aan de macht olv PVV en FVD Fractie Experts.

  2) Tijddynamische analyse noodzaakt hiertoe, google bv naar:
  superstormen,
  desintegratie processen bij alle gekleurde etnische segmenten,
  Gasbel slochteren is leeg
  enz

  3) zelf ga ik nu met div vriendinnen werken in 2019 aan project FB SS, dat Naadloos aansluit bij punt 1) en 2)

  4) Marokkanen zelf zitten al 900 jaar diep in de shit, sedert de islamitisch arabische legers met bloedig geweld hun land veroverden en een kortdurende Marokkaanse Holocaust uitvoerden, met ettelijke miljoenen doden en massa verkrachtingen. Dit hebben marokkaanse meiden mij nog verteld.
  .

  Like

 31. @Gladiator.

  De mensen met wat geld achter de hand gaan vluchtten binnen niet al te afzienbare tijd. En de mensen zonder geld zullen alle ellende over zich heen gaan krijgen.

  Het is wel leuk zo’n oproep van jou, maar wie zegt dat jij geen undercover agent van de overheid bent of dat je een undercover agent van de overheid binnenhaalt rondom je vuurkorf? Ik woon trouwens al ruim 25 in en tussen die ellende (Randstad) en door mijn eigen schuld, niet genoeg geleerd, geen kansen genoeg gepakt in dit leven ben ik verplicht en genoodzaakt de hele gifbeker leeg te moeten gaan drinken.

  Alles kan maar in Nederland:

  Je hebt gelijk. Wij (ik ook), niemand doet er wat tegen. En de politie is op hun hand. Kom je voor je vrouw op dan krijg je een veroordeling aan je broek als je een moslim een beetje stevig aanpakt en moet je vrezen om een VOG te krijgen. Nederland, mooi en prachtig land, met heel veel kankervolk erin.

  Like

 32. @Gladiator!

  Hun ‘legers’ zijn er allang klaar voor. Het is net als in Joegoslavie wachtten op de oproep van de Imam om de ongelovigen te gaan doden. https://www.youtube.com/watch?v=YV2ugU9GTag of https://www.youtube.com/watch?v=hbtWhiwbmVc&t=88s
  En veel Nederlandse autochtone mensen zijn gewoon bang en geef ze eens ongelijk.

  Like

 33. Frank // juni 1, 2019 om 17:06 //

  Er is geen banger hart dan dat van de reageerders hier,Nederland wordt nooit Islamitisch op z,n Saudisch,wat vele bange hazen hier vergeten is dat nl in een niet zo ver verleden het grootste moslimland ter wereld was omdat Nederlands Oost Indië het huidige Indonesië deel uitmaakte van het Machtige Koninkrijk der Nederlanden!Dus slik je angst maar in,er is geen beweging ter wereld die ons koninkrijk kan wegvagen,ook de Islam niet.Ga gerust naar bed…angsthaasjes,de NAVO waakt over u !

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Onthoofde Noorse vrouw verspreidde islam-propaganda op sociale media | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s