Nieuw

Italië: Islamitische medicijnman besnijdt 2-jarig jongetje – bloedt dood

Een twee jaar oude jongen stierf na het ondergaan van een rituele besnijdenisoperatie . De tweelingbroer, ook onderworpen aan hetzelfde ritueel, werd opgenomen in het ziekenhuis “Sant’Andrea”, waar hij in ernstige toestand verkeert.

Het gebeurde in Monterotondo, nabij Rome. De twee kinderen waren te gast in een opvangcentrum dat Arci Roma sinds 2009 samen met de gemeente in de provincie Rome beheert.

De kinderen zijn van Nigeriaanse afkomst evenals de zelfbenoemde arts die de operatie zou hebben uitgevoerd. De ‘arts’ wordt op dit moment ondervraagd.

Volgens een eerste reconstructie werd de praktijk eerst op één kind en daarna op het andere kind uitgevoerd: toen de omstandigheden van de twee ernstig bleken, werd er alarm geslagen en werd er 112 gewaarschuwd.

Voor een van de twee kinderen was er echter niets te doen omdat hij al veel bloed had verloren.

De moeder van de tweeling – geboren in Latina in januari 2017 – heeft nog eens 5 kinderen in Nigeria. De vrouw, houder van humanitaire bescherming, arriveerde medio november in het huis in Monterotondo.

Het Openbaar Ministerie van Tivoli heeft een dossier geopend met de hypothese van moord in verband met de dood van het kind en in hetzelfde dossier wordt ook een hypothese gesteld van zeer ernstige verwondingen in verband met de ernstige toestand van de ander.

Volgens Foad Aodi, oprichter van de Association of Doctors of Foreigner Origin in Italië en Co-mai – Community of the Arab World in Italië, worden meer dan 35% van de besnijdenissen thuis en op clandestiene wijze uitgevoerd. “Wij strijden al jaren – zegt Aodi – voor het recht op gezondheid en religieus respect voor iedereen, tegen alle vormen van wetteloosheid en ‘DIY’ zorg. Aan de oorsprong van deze feiten liggen “economische redenen en gebrek aan geautoriseerde structuren”; Om deze reden doet Aodi een beroep op het ministerie van Volksgezondheid om besnijdenis toe te staan ​​in openbare en particuliere gezondheidsfaciliteiten, “met betaalbare prijzen voor alle moslim- en joodse gezinnen die zo vaak gedwongen worden terug te keren naar hun land van herkomst”.

Rituele jongensbesnijdenis is een barbaarse praktijk die zowel door Joden als moslims wordt uitgeoefend.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Italië: Islamitische medicijnman besnijdt 2-jarig jongetje – bloedt dood

 1. paulzwueste // december 23, 2018 om 19:35 //

  Dat wijf heeft al vijf kinderen in Nigeria.
  Reist opnieuw zwanger naar Italië en krijgt daar prompt ook weer twee kinderen.
  Da’s geen toeval meer.
  Zo van ga je maar lekker bevallen in Italië dan krijgen die kinderen automatisch de Italiaanse nationaliteit en jou kunnen ze niet uitzetten.
  Daarna laat je je overige vijf kinderen overkomen.
  Heerlijk zo’n leven vol van kindergeld en bijstand.
  En dat alles op basis van het overpompen van ’n kleine hoeveelheid vloeistof… en je zit voor de rest van je leven gebeiteld!!!

  Liked by 1 persoon

 2. flink doorsnijen bij dat volk.

  Like

 3. Ik sluit me aan bij het jongetje van de foto

  Like

 4. Het jongetje zijn probleem is verholpen.

  Like

 5. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s