Nieuw

Hongarije slaat terug naar FT: Soros een ‘Vijand van de democratie’, niet ‘Persoon van het jaar’.

De Hongaarse regering heeft zich gepareerd tegen de Financial Times die George Soros heeft uitgeroepen tot “Persoon van het Jaar”.

De beroemde zalmkleurige krant, iets van een huisblad voor het Britse establishment en de financiële elite, prees de miljardair-valutaspeculant en beoordeelde de globalist als “de vaandeldrager van de liberale democratie en open samenleving”.

De conservatief-populistische regering van Hongarije, die een wederzijdse antipathie deelt met de 88-jarige plutocraat over het onderwerp massamigratie – tegengewerkt door Boedapest, aangemoedigd door Soros – heeft een tegengestelde beoordeling gegeven, en geconstateerd: “Voor de Financial Times is hij Persoon van het Jaar, maar voor veel gewone burgers is Soros een vijand van hun democratie”.

“Voor de FT is Soros een filantroop, punt… de charitatieve, onbaatzuchtige soort”, schreef regeringswoordvoerder Dr. Zoltán Kovács, die de financier beschreef als de “achilleshiel” van de krant.

“De FT en een groot deel van de liberale mainstream media willen niet diepgaand schrijven over Soros als de ambitieuze politieke actor die hij is, een man met een ideologisch gedreven agenda, die geld aan mensen en doelen met een sterk politiek karakter geeft. Hij praat en schrijft zelf openhartig over zijn politieke plannen, waar hij geen politiek mandaat voor heeft”, merkte de Hongaar op.

“De ironie hier? De ‘vaandeldrager van de liberale democratie’ financiert politieke bewegingen om democratisch gekozen regeringen en besluiten – zoals Brexit – die door middel van een volksreferendum worden genomen, te ondermijnen”.

Het is waar dat Soros, een in Hongarije geboren Amerikaans staatsburger, inderdaad honderdduizenden ponden in de beweging heeft gepompt om Brexit omver te werpen en heeft in zijn Chelsea-herenhuis ontmoetingen tussen machtige loyale politici uit de EU en partijdonoren van zowel de regerende Tory-partij als de Labour-partij gefaciliteerd.

Kovács heeft ook de “tientallen miljoenen Amerikaanse dollars” aangehaald die Soros in 2017 heeft uitgeven aan het “lobbyen bij de Amerikaanse regering tegen Hongarije” en soortgelijke inspanningen in de EU-hoofdstad Brussel.

“Soros en de NGO’s die van zijn financiering afhankelijk zijn om te overleven, blijven een radicale, open grenzen en een pro-immigratieagenda steunen in een tijd waarin de migratiecrisis de staten onder zware druk zet om de grenzen van Europa te beschermen en ernstige veiligheidsproblemen veroorzaakt. Dat staat in schril contrast met wat de burgers van Hongarije – en die van veel Europese landen – willen”, waarschuwde hij.

Bron:

Hungary Hits Back at FT: Soros an ‘Enemy of Democracy’, Not ‘Person of the Year’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7524 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Hongarije slaat terug naar FT: Soros een ‘Vijand van de democratie’, niet ‘Persoon van het jaar’.

  1. De natte droom van George Soros drie dimensionaal:
    https://nl.gatestoneinstitute.org/13458/zweden-vrouwen-verkracht

    Like

  2. Al diehaat tegen arme Soros, en niemand die een cent over heeft aan kopgeld….

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Hongarije slaat terug naar FT: Soros een ‘Vijand van de democratie’, niet ‘Persoon van het jaar’. | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s